kinga_star 03.08.10, 11:26 Co jest teraz modne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fudi Re: Moda 27.08.10, 22:20 mozesz poczytać o trendach na blogu modowymaniak.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
mamio Re: Moda 16.03.11, 11:46 potwierdzam. b. dobry blog. myslę ze ten ma początki też niczego sobie : 4-everfabulous.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: Moda 14.03.11, 21:29 Codziennie inny produkt z biżuterii w sklepie Niebieski-koralik można znaleźć z rabatem 10%. Oprócz tego bransoletki skórkowe są w cenie 79 złotych, gdzie Pandora kosztuje 209 złotych. Biżuteria jest do składania samemu włoskiej marki Biagi. Jest zgodna z najgorętszymi trendami, dlatego jest to mój ulubiony sklep z biżuterią. Nie tylko mój, bo i mojej córki, która wybiera ze specjalnie stworzonej linii dziecięcej koraliki do swojej bransoletki - ostatnio hipcio wpadł jej w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
michaska.86 Re: Moda 21.04.11, 22:11 KOLORY: -mięta -koral -arbuzowy MOTYW: -kwiatki -kropki CIUSZKI: -sukienki tulipanki do przed kolano -spódniczki tulipanki przed kolano/ do pół uda -spodnie - wysoki stan, luźne na biodrach i zwężane u dołu, z cienkim paskiem, do tego koszula wkładana w spodnie SZPILKI jak zawsze, ale już bez przesadzonych wysokości obcasa :) pozdrawiam, miśka86 wodakokosowa.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Moda 23.04.11, 11:42 Wszystko zależy od kształtu figury, bo nie wszystko na każdym wygląda dobrze. BLOG O MODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
madamejoannade kwiaty , platformy, tuniki i neonowe kolory 04.05.11, 20:24 1.bp.blogspot.com/-Ollr9vJMbqk/Tb9GKMgA6dI/AAAAAAAAAHg/sZhCapGwb14/s640/a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stormyweather Re: Moda 12.05.11, 12:57 Jakoś nie zauważyłam specjalnej zmiany w trendach od zeszłego roku, stylo romantyczny ciągle w natarciu - nawet Adidas wypuścił na rynek dziewczęce balerinki: taniebuty.pl/adidas/Balerinki_Adidas_Amyrina_010398/Product.aspx - słodkie są, szkoda, że nie ma już mojego rozmiaru, bo w sklepie już ich nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka6 Co jest modne...:) 19.05.11, 13:42 Jeżeli chodzi o torebki to mogę Ci powiedzieć że zdecydowanie hitem są listonoszki. Ja ostatnio taką nabyłam na amiche.pl - jedyna w swoim rodzaju! Śliczna:):-) Odpowiedz Link Zgłoś
ognista Re: Co jest modne...:) 28.06.11, 11:16 Modne są również takie buty na koturnie www.tanisport.pl/Marisha/Damskie_Sandaly_Uka_HDUKACZ/Product.aspx Moim zdaniem noga bardzo fajnie w nich wygląda i prezentuje się. Poza tym takie buty pasują do wielu ubrań, jak chociażby do spodni rurek. Wtedy optycznie jeszcze bardziej wydłużają nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
weronik777 modne torby na laptopa 02.08.11, 16:21 Zauważyłam, że modne są teraz eleganckie torby na laptopa. Wyglądają, jak normalne torebki. Znalazłam fajne modele na www.mobilefashion.pl, co myślicie? Warto zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś
idylle Re: Moda 19.09.11, 18:48 Modna jest przede wszystkim krata. Oprócz tego odcienie szarości. Ogólnie kup sobie nowe Elle. Jest dużo fajnych projektów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
olekrozporek A może w czym Ty się dobrze czujesz? 09.05.12, 19:04 Chyba źle postawiłaś pytanie. Każdy powinien ubierać się wg własnej sylwetki i upodobań. Wtedy wygląda dobrze. W dobie kryzysu modne stały się second handy więc może Cię zainteresuje ta stronka d533aa6d2a.mamfirme.pl Są to ubrania o przeróżnych krojach i stylach, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagooda Re: Moda 02.07.12, 16:47 Zbyt szerokie pytanie, można by o tym masę książek napisać :P . Odpowiedz Link Zgłoś