Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    03.08.10, 11:26
    Co jest teraz modne?
    Obserwuj wątek
      • fudi Re: Moda 27.08.10, 22:20
        mozesz poczytać o trendach na blogu modowymaniak.blogspot.com
        • mamio Re: Moda 16.03.11, 11:46
          potwierdzam. b. dobry blog.
          myslę ze ten ma początki też niczego sobie : 4-everfabulous.blogspot.com/
      • emiliagres Re: Moda 14.03.11, 21:29
        Codziennie inny produkt z biżuterii w sklepie Niebieski-koralik można znaleźć z rabatem 10%. Oprócz tego bransoletki skórkowe są w cenie 79 złotych, gdzie Pandora kosztuje 209 złotych. Biżuteria jest do składania samemu włoskiej marki Biagi. Jest zgodna z najgorętszymi trendami, dlatego jest to mój ulubiony sklep z biżuterią. Nie tylko mój, bo i mojej córki, która wybiera ze specjalnie stworzonej linii dziecięcej koraliki do swojej bransoletki - ostatnio hipcio wpadł jej w oko.
      • vata Re: Moda 18.04.11, 16:04
        www.funfashion.pl/aktualnosci:-)
      • michaska.86 Re: Moda 21.04.11, 22:11
        KOLORY:
        -mięta
        -koral
        -arbuzowy

MOTYW:
        -kwiatki
        -kropki

CIUSZKI:
        -sukienki tulipanki do przed kolano
        -spódniczki tulipanki przed kolano/ do pół uda
        -spodnie - wysoki stan, luźne na biodrach i zwężane u dołu, z cienkim paskiem, do tego koszula wkładana w spodnie

SZPILKI jak zawsze, ale już bez przesadzonych wysokości obcasa :)

pozdrawiam,
        miśka86
        wodakokosowa.wordpress.com/
        • taewunia8 Re: Moda 23.04.11, 11:42
          Wszystko zależy od kształtu figury, bo nie wszystko na każdym wygląda dobrze.
          BLOG O MODZIE
      • madamejoannade kwiaty , platformy, tuniki i neonowe kolory 04.05.11, 20:24
        https://2.bp.blogspot.com/-NKZWVB06_i8/Tb9G596zboI/AAAAAAAAAHk/PMS7PsAqWJI/s400/styl22.jpg
        1.bp.blogspot.com/-Ollr9vJMbqk/Tb9GKMgA6dI/AAAAAAAAAHg/sZhCapGwb14/s640/a.jpghttps://4.bp.blogspot.com/-DbQWmhr2zeI/TcFdS-1-PnI/AAAAAAAAAJ4/sLtScInKITE/s640/112.jpg</a>https://2.bp.blogspot.com/-OSjevKMtHGI/TblZsQRNX3I/AAAAAAAAACI/-QcvbUPeet8/s320/platforma.jpg

• stormyweather Re: Moda 12.05.11, 12:57
        Jakoś nie zauważyłam specjalnej zmiany w trendach od zeszłego roku, stylo romantyczny ciągle w natarciu - nawet Adidas wypuścił na rynek dziewczęce balerinki: taniebuty.pl/adidas/Balerinki_Adidas_Amyrina_010398/Product.aspx - słodkie są, szkoda, że nie ma już mojego rozmiaru, bo w sklepie już ich nie widziałam.
      • malwinka6 Co jest modne...:) 19.05.11, 13:42
        Jeżeli chodzi o torebki to mogę Ci powiedzieć że zdecydowanie hitem są listonoszki. Ja ostatnio taką nabyłam na amiche.pl - jedyna w swoim rodzaju! Śliczna:):-)
        • ognista Re: Co jest modne...:) 28.06.11, 11:16
          Modne są również takie buty na koturnie www.tanisport.pl/Marisha/Damskie_Sandaly_Uka_HDUKACZ/Product.aspx Moim zdaniem noga bardzo fajnie w nich wygląda i prezentuje się. Poza tym takie buty pasują do wielu ubrań, jak chociażby do spodni rurek. Wtedy optycznie jeszcze bardziej wydłużają nogę.
      • weronik777 modne torby na laptopa 02.08.11, 16:21
        Zauważyłam, że modne są teraz eleganckie torby na laptopa. Wyglądają, jak normalne torebki. Znalazłam fajne modele na www.mobilefashion.pl, co myślicie? Warto zainwestować?
      • idylle Re: Moda 19.09.11, 18:48
        Modna jest przede wszystkim krata. Oprócz tego odcienie szarości. Ogólnie kup sobie nowe Elle. Jest dużo fajnych projektów... :)
      • anianiania Re: Moda 01.05.12, 22:00
        keiradelfosse.blogspot.com/
      • olekrozporek A może w czym Ty się dobrze czujesz? 09.05.12, 19:04
        Chyba źle postawiłaś pytanie. Każdy powinien ubierać się wg własnej sylwetki i upodobań. Wtedy wygląda dobrze. W dobie kryzysu modne stały się second handy więc może Cię zainteresuje ta stronka d533aa6d2a.mamfirme.pl Są to ubrania o przeróżnych krojach i stylach, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
      • jagooda Re: Moda 02.07.12, 16:47
        Zbyt szerokie pytanie, można by o tym masę książek napisać :P .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka