Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do wielbicielek Promodu

IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.03.04, 20:14
    Kieruje to pytanie do dziewczyn, ktore znaja dobrze ta firme.
    Przed chwila wchodzilam sobie na ich stronke.Podobalo mi sie tam kilka rzeczy
    z nowej,wiosennej kolekcji.
    Powiedzcie czy w naszych sklepach tez jest dostepne dokladnie to samo co na
    ich stronie?
    Czy raczej sa tylko wybrane rzeczy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: *.icpnet.pl 21.03.04, 21:07
        Raczej wszystko jest to co na stronie www :-)
        • Gość: lala Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 11:54
          potwierdzam jest chyba wszystko
      • czarodziejka1 Re: Pytanie do wielbicielek Promodu 22.03.04, 12:20
        Tak, jest to wszystko i jeszcze dużo, dużo więcej (oczywiście w warszawskich
        sklepach). Byłam wczoraj w Promod w Wola Park i mam świeże spojrzenie na
        ciuchy. Pozdrawiam:)
        • Gość: Lenka Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.03.04, 14:18
          Wielkie dzieki za odpowiedzi.

A mozecie jeszcze mi powiedziec jak mniej wiecej ksztaltuja sie tam ceny,np.
          bluzki z kolnierzykiem,spodnie(czarne eleganckie).

• Gość: aga Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: *.icpnet.pl 22.03.04, 21:20
            spodnie - ok.150, bluzki ponad 100, sweterki ok. 100 ;-)
            • Gość: Lenka Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.03.04, 21:24
              Dziekuje za odzew :)
          • czarodziejka1 Re: Pytanie do wielbicielek Promodu 23.03.04, 09:48
            Gość portalu: Lenka napisał(a):

> Wielkie dzieki za odpowiedzi.
            >
            > A mozecie jeszcze mi powiedziec jak mniej wiecej ksztaltuja sie tam ceny,np.
            > bluzki z kolnierzykiem,spodnie(czarne eleganckie).
            >

Mój ostatni zakup: spodnie - 199 zl, bluzka z długim rękawem - 119 zl
            • Gość: plum1000 Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 16:33
              A czy jest polska strona promodu?
              Czytylko www.promod.com?
              • czarodziejka1 Re: Pytanie do wielbicielek Promodu 24.03.04, 09:12
                Nie ma polskiej stronki. Pozdrawiam :)
                • Gość: Lenka Re: Pytanie do wielbicielek Promodu IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.03.04, 18:17
                  Dzisiaj bylam w Promodzie w Centrum przy Alejach Jerozolimskich.
                  Kupilam fajne czarne spodnie.Takie do noszenia w pracy i na co dzien.
                  Super leza,cena moze wysoka(169zl), ale bylo warto.
                  W ogole bardzo mi sie podobala ich kolekcja.Jest pare rzeczy ktore chcialabym
                  miec w szafie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka