Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    14.09.10, 13:28
    Czy te paski są warte czegoś? na obrazkach wyglądają powiedzmy ciekawie ale interesuje mnie czy sa ładnie wykonane, praktyczne itp... chciałbym zamowic dla żony.. ktorys z nich:

1. www.stockingshq.com/stockings-hq-fashion-suspense-darling-bud-suspender-skirt-4429-0.html
    2. www.stockingshq.com/shq-fashion-suspense-black-grey-white-floral-powermesh-6-strap-suspender-belt-3436-0.html
    3. www.stockingshq.com/shq-fashion-suspense-flounce-6-strap-suspender-belt-new-colour-3421-0.html

Oczywiscie jesli ktoś miał z tym styczność :)

Pozdrawiam
    M.
    Obserwuj wątek
      • monissska Re: Paski SHQ 14.09.10, 14:11
        co prawda mam inny niż tutaj podlinkowane, ale przypuszczam, że odnosi się to do wszystkich pasków SHQ :

- żabki/regulatory - z perspektywy czasu, najlepsze jakie mam zarówno pod względem estetyki, jaki i funkcjonalności, nawet Rago się nie umywa (bo tu regulatory potrafią się odpiąć)
        - mój pas jest zrobiony z lycry (takiej jak kostiumy kąpielowe) i zupełnie nie modeluje, wręcz podkreśla niedoskonałości, niestety:(
        - rozmiarówka - kompletna porażka, panie z talią poniżej 70cm, w rozmiarze S utopią się i to dotyczy większości pasków firm brytyjskich niestety;/ Sam pas trzyma pończochy całkiem nieźle, ale przez dziwną rozmiarówkę w ciągu dnia zsuwa się, przez co i pończochy 'lądują' niżej;/
        • fabiani Re: Paski SHQ 14.09.10, 14:27
          dziekuje za informację... a nie ma rozmairu chyba xs czy jakos tak to sie nazywa - mniejszy od small?

czyli generalnie odpada... moja żona ma mniej niz 70cm...
          • monissska Re: Paski SHQ 14.09.10, 20:45
            niestety, w połączeniu z nylonami pasek na 99% będzie z niej po prostu zjeżdżał;/ chyba że zdecyduje się na noszenie go nieco niżej - na biodrach, no ale tutaj niezbędny jest płaski brzuszek i brak boczków.
            Oczywiście wszystko to odnosi się do pasów użytkowanych po kilka/kilkanaście godzin, bo jeśli to ma być miły dodatek na 2-3 godzinki dziennie po domu;) to ten rozmiar ma mniejsze znaczenie;)

z kolei tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/w,87565,103585725,103585725,PASY_STOCKINGSHQ.html trochę inna opinia, warto poczytać;)
            • fabiani Re: Paski SHQ 14.09.10, 22:21
              mysle ze porozamwiamz zona.. imzoe zaryzykujemy. dziekuje za informacje.

PS
              pisze tutaj ja bo zna zdaje sie na moj gust + robi to dla mnie czasem ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka