lunatica 28.03.04, 20:17 poszkuję adresów dobrych komisów w Krakowie, dzie mogłabym wstawić jakieś ciuchy. znacie takie miejsca? gdzie warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwiczek Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE 30.03.04, 11:38 Witaj, wiem że jest fajny komis na ulicy Kalwaryjskiej (po prawej w kierunku Ronda Matecznego)nie wiem dokładnie ale tak bliżej Korony, jakby trochę za Rossmanem, pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE 30.03.04, 22:49 dzięki za wskazówkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE 01.04.04, 11:30 Na Stradomiu jest kilka, wszystkie szczerze odradzam. oddawanie tam ciuchów to jedno wielkie upokorzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE 01.04.04, 12:38 poważnie? wiem, że jst kilka komisów, nigdy nie miałam z nimi kontaktu, ale sobie o nich myślałam... muszę poszukac innego :-) jest taki komis na miodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE 03.04.04, 21:04 Na Miodową to ja Ci mogę nawet zajrzeć i obadać teren, bo mieszkam za rogiem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Miodowa 03.04.04, 22:49 będę zobowiązana. ten o którym myślę jest bliżej Krakowskiej koło zoologicznego, chyba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.kurdwanow.kolornet.pl 03.04.04, 19:32 jakis czas temu bylam w takiej potrzebie zyciowej, aby cos do komisu wrzucic i musze przyznac, ze czulam sie jak szmaciara zebraczka... Upokarzajace jak cholera :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ??? 03.04.04, 22:51 no tak tylko co z tym zrobić? znajomi nie wezmą, bo im też wstyd. obcym oddać? oddałam co się nadawało... a niektóre rzeczy są w na tyle dobrym stanie, że żal mi je wydawać... a i finansow nie jest różowo :-( może jakiś grosz by wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:KOMIS IP: *.chello.pl 04.04.04, 10:15 Ja mam ten sam problem tylko w Warszawie:( Znalazłam kilka komisów z ciuchami w NOWEJ książce tel. i panoramie firm. Obieździłam i obdzwoniłam z pół Wawy i co.... prawie wszystkie zlikwidowane(nie rozumiem po co są na nie namiary skoro ich już nie ma) jest jedynie na Chmielnej, ale tam są exkluzywne ciuchy z Francji w odstraszających cenach,więc nie wystartuję z moimi:( Część żeczy wstawiłam do lumpeksu (tych których mi mniej szkoda po 7-15pln-grosze wiem) część odkupiły koleżanki,ale mam trochę zupełnie nowych, albo raz w czymś byłam i szkoda mi tam wstawić za 10pln.Z butami, też problem na koleżanki za małe.I też nie wiem co zrobić:( a wystawić przed zsyp po prostu mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE-Stradom IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.04.04, 12:29 a ja oddawałam chyba w grudniu kozaki do tego przy Stradomiu, nic nieprzyjemnego mnie nie spotkało, kozaki poszły zresztą zaraz na drugi dzeń ;) miałam jeszcze taki komplet i właścicielka komisu rozsądnie doradziła, że z tym prosze przyjść na wiosnę, w grudniu wiosenne rzeczy nie mają wzięcia. Wiec się wkrótce wybieram tam znowu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka do Triss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:03 Triss, proszę, napisz, czy oddawanie odzieży do komisu wiąże się z jakimiś opłatami, czy też np. podajesz kwotę, jaką chcesz dostać na ciuchy, a oni doliczają sobie marżę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: do Triss IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 14.04.04, 20:05 hej, sorki, ze dopiero teraz odpowiadam ;) komisy oczywiscie biora jakas marze za sprzedaz ciuchow, nie wiem dokladnie ile to jest, zgaduje- 20%? z moimi butami to bylo tak, ze w domu +/- przemyslalam ile za nie chce i moge uzyskac, a w komisie pani podala mi cene, jaka moze mi zaproponowac NA RĘKĘ - tzn za ile ona realnie ocenia , że pojda. Do tego dolicza sobie swoja marże [nawet nie pytalam ile] i wsytawia je w takiej cenie. Pewnie mozna sie targowac, ale ja stwierdzilam, ze kozakow juz nigdy nie ubiore, leza nieuzywane 3-4 lata, wiec lepszy rydz niz nic , w zasadzie zaproponowana cena byla calkiem OK! Odpowiedz Link Zgłoś
multiaga Re: KOMIS z ubraniami w KRAKOWIE 04.04.04, 20:21 Dziewczyny , Wystawcie ciuchy na allegro ! Odpowiedz Link Zgłoś