Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co pod spód?

20.09.10, 19:21
    dziewczyny, gdzie kupię coś, co będzie ładnie wyglądało pod takim sweterkiem:
    spf.com/es/tienda/productos/eva
    Sek w tym, że rękawy są 3/4, więc musialo by być to 'coś' z krótkim rękawem... A niestety musi być coś pod spód ze względu na dekolt (praca).
    Mysłałam o jakimś takim białym topie, ale czy nie lepszy golfik? No i gdzie szukać - wszędzie teraz swetry i grube bluzy raczej w sklepach :/ Ja niestety nie mam zbytnio czasu na bieganie po sklepach, ale może któraś z Was coś gdzieś widziła takiego?
    Obserwuj wątek
      • jak_matrioszka Re: co pod spód? 20.09.10, 20:04
        Naprawde az tak gleboki ten dekolt? Spaghetti lub tank top nie powinny byc trudne do znalezienia w jakiejkolwiek sieciowce, a na chlodniejsze dni moze nawet byc cos z dlugim rekawem, to latwy sposob na dodanie koloru do zestawu (i uczynienie go ciekawszym).
        • ja.dorcia Re: co pod spód? 21.09.10, 08:06
          hmm... a co to jest spaghetti?
      • nothing.at.all Re: co pod spód? 21.09.10, 12:44
        Zwykła koszulka biała basic - sieciówki, np. w Reserved są, w Zarze też widziałam, w h&m cała masa. Ewetualnie szara. Top-tank tez może być.
        • alessia27 Re: co pod spód? 21.09.10, 13:02
          To gdzie ty pracujesz, w kosciele ?
          Przeca to zwykla bluzka pod ktora nie trzeba nic zakladac.
          Dekoltu w niej nie ma takiego aby cyce byly na wierzchu.
          • ja.dorcia Re: co pod spód? 21.09.10, 13:54
            nie, nie pracuje w kosciele :) tyle, ze póki co po prostu mam cos do ukrycia (siakies paskudne uczulenie)... no i w moim przypadku dekolt w tej bluzce wyglada mniej wiecej tak jak na tym zdjeciu:
            bi.gazeta.pl/im/5/4858/z4858925X.jpg
            • lonely.stoner Re: co pod spód? 21.09.10, 21:17
              ja.dorcia napisała:

> nie, nie pracuje w kosciele :) tyle, ze póki co po prostu mam cos do ukrycia (s
              > iakies paskudne uczulenie)... no i w moim przypadku dekolt w tej bluzce wyglada
              > mniej wiecej tak jak na tym zdjeciu:
              > bi.gazeta.pl/im/5/4858/z4858925X.jpg

a co nie tak z tym dekoltem??
              • ja.dorcia Re: co pod spód? 22.09.10, 08:59
                a jak myslisz?
                bo jezeli uwazasz, ze taki dekolt w biurze jest ok, to... w podejrzanie dziwnym biurze pracujesz :)
        • batutka Re: co pod spód? 21.09.10, 15:56
          nothing.at.all napisała:

> Zwykła koszulka biała basic - sieciówki, np. w Reserved są, w Zarze też widział
          > am, w h&m cała masa. Ewetualnie szara. Top-tank tez może być.

ale skąd taka nazwa spaghetti? zwykła bluzka i taka nazwa? czego to ludzie nie wymyślą ;-)
          • alessia27 Re: co pod spód? 21.09.10, 18:45
            to kup sobie golf.
          • nothing.at.all Re: co pod spód? 22.09.10, 11:36
            Ano nazwa dziwna, ale funkcjonuje. Osobiscie słyszałam jak dziewczyna w sklepie pytała o bluzkę spaghetti;).
          • cristinka Re: co pod spód? 22.09.10, 19:59
            chodzi o ramiączka- są cienkie jak spaghetti
      • adwarp Re: co pod spód? 22.09.10, 12:18
        może taki cienki golf z intimissimo, mam i polecam pod różne kamizelki, żakiety,swetry
        www.intimissimi.it/#/Collection/wf2010/58?lang=en
        ewentualnie można coś zamotać pod szyją, jakiś jednokolorowy szal, nie wiem, czy akurat ten kolor, ale w kolorze jasnych pasków, lub tych czarnych
        d3s0i2sspzm03.cloudfront.net/public/system/products/2473/productlist/P_856416743F.jpg?1277135064

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka