Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

botki do oceny

30.09.10, 11:31
    Co sądzicie o takich botkach:
    www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/business/94083/01025/detail.do
    wygodne są obłędnie, do tego ciepłe. Jak na Ecco to wg mnie wzornictwo całkiem niezłe, ale jeszcze się waham. To jak? Fajne, czy nie?
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: botki do oceny 30.09.10, 11:36
        jak lubię ecco, tak te nie.
      • kasiaba1 Re: botki do oceny 30.09.10, 11:48
        Wygodne, ciepłe, czego jeszcze potrzebujesz? Akceptacji wszystkich forumowiczek?
        Mi się podobają ;D
        • kasia_scarlett Re: botki do oceny 30.09.10, 11:54
          Oprócz względów praktycznych estetyczne też mają dla mnie znaczenie. A po raz pierwszy od dawna przy wyborze ciucha czy butów sama nie wiem, czy mi się podobają, czy nie. Dlatego pytam o zdanie, w ten sposób będzie mi łatwiej podjąć decyzję
          • ding_yun Re: botki do oceny 30.09.10, 13:36
            Rzeczywiście trudne w odbiorze te buty. Mnie podobają się średnio ze względu na to, że nie przepadam za botkami do kostki na koturnie. Taki fason butów wygląda według mnie najkorzystniej na obcasie choćby i niewysokim. Koturny sprawiają, że całość prezentuje się ciężko i mnie osobiście nasuwa się skojarzenie z wygodnymi butami dla starszej pani. Ale wiem, jak bajecznie wygodne są buty ecco, sama mam od nich kozaki, półbuty i szpilki, trudno się oprzeć :)
      • wiotka_trzpiotka Re: botki do oceny 30.09.10, 13:30
        ładne
        • ola25 Re: botki do oceny 30.09.10, 13:39
          Bardzo ładne, chociaz wybrałabym czarne, z długą cholewką są?
          A cena? ;)
          • kasia_scarlett Re: botki do oceny 30.09.10, 13:46
            Są dokładnie do kostki. Czarne też fajne, ale ja mam ostatnio fazę na szare buty :) A cena... jak to w Ecco - masakra (479 albo 489 zł), ale akurat mogę sobie na to pozwolić, więc postanowiłam zaszaleć
      • dixi Re: botki do oceny 30.09.10, 13:42
        estetycznie wybrałabym wersję bez ozdupki, ale chyba są tylko czarne;
        ja musze zapolować na te
        www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/business/350803/01459/detail.do
        wie ktoś ile kosztują?
        • alpepe Re: botki do oceny 30.09.10, 14:18
          w ub. roku linkowałam prawie identyczne, tyle, że czarne :-), bodajże z gabora albo mexxa.
      • majowa_dziewczynaaa Re: botki do oceny 30.09.10, 17:35
        mnie się nie widzą
      • malavida Re: botki do oceny 30.09.10, 20:56
        mi się nie podobają - jasny ciepły beż obcasa nie pasuje do chłodnej wpadającej w grafit szarej tonacji skórzanej części buta, także cholewka nie przypadła mi do gustu - wygląda jak obcięty w połowie kozak, przydałoby się jakieś owalne wycięcie lub wywinięta cholewka - jakiś detal, który pozwoziłby zaakcentować kostkę, ale przede wszystkim skoro mają być ciepłe buty na jesienne chłody, to powinna być choć troszkę dłuższa. no i ta kokardka - o ile planujesz nosić je do długich spodni z średnio szerokimi nogawkami, będzie przeszkadzała. botki na koturnie w tym sezonie są bardzo modne, przejdź się po sklepach, na pewno znajdziesz inne, ładniejsze modele.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka