Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kwestia rajstopek

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 02:12
    dzisiaj w pociagu bylem swiadkiem nastepujacej sytuacji: mloda ladna
    dziewczyna 19 lat na oko siegala na polke po torbe. sweterek miala
    przykrotki, wiec dol sweterka powedrowal w gore. i ukazaly sie w calej
    okazalosci rajstopki, ktore miala podciagniete chyba az pod pepek. a pod nimi
    stringi. nie pierwszy raz widzialem cos takiego. hm... czy to dziewczynom nie
    przeszkadza? czy nie zwracaja na to uwagi? czy nie jest to przyklad zlego
    smaku? a moze odwrotnie, na tej zasadzie co np. podkreslanie biustu? prosze
    glownie kobiety o ustosunkowanie sie.
    dla jasnosci: mnie to absolutnie nie przeszkadza, cieszy oczy :)
    Obserwuj wątek
      • uasiczka Re: kwestia rajstopek 13.04.04, 08:52
        ale o co chodzi? o to że tak wysoko podciągnęła? niestety tez mam z tym problem
        (i dlatego unikam rajstopek jak ognia)-nie wiem co za psychopaci robią te
        rajstopy że stan maja taki że pod szyję siegają - a jak stan maja okej to
        zazwyczaj krok mają w kolanach. to chyba pozostałośc po "wilkobrzusznych" żeby
        miały gdzie kałduny upychać a normalnie zbudowana dziewczyna mogłaby 5 kilo
        ziemniaków tam nosić
        • Gość: rufin Re: kwestia rajstopek IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 10:54
          chodzi o to czy jak już się tak wysoko podciąga, to czy liczy się z tym że
          bedzie widać i każdy będzie patrzył :) i czy to nie przeszkadza?
          • Gość: katinka Re: kwestia rajstopek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.04.04, 13:59
            > bedzie widać i każdy będzie patrzył :)

A naprawde kazdy patrzy...? :P
            • Gość: rufin Re: kwestia rajstopek IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 23:52
              wydaje mi sie ze ta. przynajmniej nieswiadomie :)
        • carolina80 Re: kwestia rajstopek 13.04.04, 17:04
          na szczescie gatta robi rajstopy biodroweczki i mozna uniknac tego problemu,
          poza tym sa jeszcze ponczochy!
      • lady Re: kwestia rajstopek 15.04.04, 07:14
        Może to koolejny powód żeby nosić pończochy. Chociaż ja już dodatkowych powodów nie potrzebuje dawno... :-)
        • Gość: wieczniepodniecony Re: kwestia rajstopek IP: *.ath.cx 22.04.04, 12:20
          od czego to zalezy czy dziewczyny lubia czy nie? bo ich opinie sa skrajne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka