Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Panterka...

22.12.10, 13:53
    Słuchajcie Kochane - jest wysyp ubranek i dodatkow w panterke - ja jako lew dobrze sie czuje w takich widocznych ubraniach. Ale czy panterka nie trąci myszka? Czy nie popelnie modowej gafy zakladajac taka sukienke, buty czy torebke? :))
    Obserwuj wątek
      • kolor_purpury Re: Panterka... 23.12.10, 15:40
        panie noszące duże rozmiary wyglądają w panterce śmiesznie. taki wzór moim zdaniem dobrze wygląda tylko na filigranowych sylwetkach
        • nexstartelescope Re: Panterka... 23.12.10, 20:12
          A co ma piernik do wiatraka? Dziewczyna pyta, czy panterka jest na czasie, a Ty jej wyjeżdżasz z dużym rozmiarem :)
          • kolor_purpury Re: Panterka... 23.12.10, 21:18
            dziewczyna pyta czy panterka to nie będzie modowa gafa, stąd moja uwaga o rozmiarze. moim zdaniem panterka nigdy nie była na czasie w dużym rozmiarze- wtedy zawsze kojarzy mi się ze starszą Panią ze zniszczonymi włosami i kiepskim makijażem.
            • nessie-jp Re: Panterka... 23.12.10, 23:42
              No chyba żartujesz? A wychudona i usmażona na frytę kocica z papierochem w zębach to świetnie wygąda w panterce?

Co tu ma do rzeczy tusza w ogóle? Trzeba nosić ze smakiem i z umierem, nieważne, czy się waży 5 kilo, czy 5 ton.
              • znana.jako.ggigus Re: Panterka... 23.12.10, 23:46
                np. fajna torebke z panterki, mam 2 - jedna taka, ktora sie przewiesza przez tulow, wiec nie jest to specjalnie panterka serio i druga, slodka panterke z wielkimi uszami i wsciekle niebieska podszewka. Osladza mi zime, a latem bede hot girl:) bede szla i mruczala jak tygrys

Byle nie nosic kozakow, damowatych plaszczy (chociaz raz widzialam swietny trencz w panterke, ale na tej kobiecie nieziemsko wygladal), byle nie traktowac panterki b. serio
              • kolor_purpury Re: Panterka... 24.12.10, 12:38
                nie, nie żartuję. moim zdaniem chudzielec wygląda w panterce lepiej niż grubas, co wcale nie oznacza dobrze.
      • pochodnia_nerona Re: Panterka... 26.12.10, 21:30
        Moim osobistym zdaniem, panterka trąci tandetą. Dziękuję za uwagę ;-)
        • stellapolacca Re: Panterka... 26.12.10, 22:07
          a ja mam szal w panterkę i sweterek w panterkę, i uwielbiam te rzeczy. wystarczy wszystko umieć dobrać ze smakiem.

i bardzo mi się podobają też legginsy w panterkę, połączone z prostym, lekko szerokim, jednolitym swetrem. :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka