Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do młodych

17.01.11, 10:26
    Zegarek który ucieszy 18 -latkę
    www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Pierre_Lannier,1271czy
    www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Pierre_Lannier,581
    wiem, że kolorystyka jej się spodoba - chodzi o fason
    za wskazówki dziękuję
    Obserwuj wątek
      • nientepaura Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 11:22
        nr 1 wg. mnie, ale ja trochę starsza niż twoja chrześnica;)
      • minimagda Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 11:30
        ja bym wybrała nr 1, ale troche inny model www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Pierre_Lannier,191 lub www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Pierre_Lannier,1554 jeśli juz z tego typu zegarków, choć ja osobiście tak dużych nie lubię, ale to kwesti agustu, najlepiej byłoby dać bon podarunkowy na 700zł i sama sobie wybierze zegarek, bo gdyby miał jej sie nie spodobać to szkoda tylu pieniedzy.
        • myszmusia Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 11:51
          najlepiej byłoby dać bon podarunkowy na 700zł i
          sama sobie wybierze zegarek, bo gdyby miał jej sie nie spodobać to szkoda tylu pieniedzy.

i to jest najsensowniejsza rada
        • jej_torebka Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 14:02
          z dwóch zalinkowanych przez autorkę podoba mi się 2.
          z zalinkowanych w poście, pod którego się podpiełam nie podoba mi się żaden. te wzorki moim zdaniem już lepiej wyglądają niewyreliefowane. (jak w przykładzie 1 autorki wątku)
      • biedronka2010 Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 11:42
        ja to bym wolala swatch luludia i z tej samej serii kolczyki, pierscionek i wisiorek
      • erillzw Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 11:45
        Jak na moje oko strasznie powazne te zegarki. Zalezy jaka ta dziewczyna jest..
        • ding_yun Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 11:51
          Oba ładne, ale 2 lepsza. A że poważne? 18-latki bywają eleganckie, nie każda ubiera się w UGGsy i legginsy.
          Cholera, teraz zapragnęłam takiego dla siebie :/
      • hermina5 Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 14:45
        Mam 30 lat, ale w zyciu nie kupiłabym sobie, a już na pewno zadenj 18 stce tego zegarka nr -1. To styl, który nosza 40 letnei prawniczki , nie znoszę takich zegarków.

Natomiast dwójka mi się podoba.

A jesli mam być szczera, to jako 18 latka wolałabym dostać te,wcale niemałe pieniądze do reki jako prezent i kupić sobie coś sama. Do pieniędzy mozna dodać jakiś drobiazg - ksiazkę z dedykacją czy kolczyki. W tym weiku raczej cżłowiek bardziej cieszy sie z kasy niz z przedmiotu za duzą kase, który niekoniecznei musi sie spodobac.
      • dorottiss Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 17:01
        poszukaj moze cos w swatch'ach albo fossil'ach (troche gorsza jakos podobno ale fajne wzornictwo)
      • cherry-cherry Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 20:37
        Znajac gust nastolatek, to za taka cene wybralabym cos z Guess'a albo DKNY na przyklad. Guess ma wybitnie mlodziezowe wzornictwo zegarkow, no i znana firma. A Pierre Lannier??? Pierwsze slysze o tej marce, no, ale moze ja sie nie znam.
        • myszmusia Re: Pytanie do młodych 18.01.11, 04:57
          > Znajac gust nastolatek, to za taka cene wybralabym cos z Guess'a albo DKNY na p
          > rzyklad. Guess ma wybitnie mlodziezowe wzornictwo zegarkow, no i znana firma. A
          > Pierre Lannier??? Pierwsze slysze o tej marce, no, ale moze ja sie nie znam.

no akurat to róznie bywa i dlatego forsa najbezpieczniejsza;-) MOja sporo mniej nastoletnia córka bo wtedy12;-) wybrała sobie zegarek własnie pierre lannier - inne sporo niz zalinkowane ale z tej firmy;-) tyle,że ja poogladałam wstepnie wybrałam sklepy a ona juz sama zegarek taki jaki chciała
      • angazetka Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 20:53
        Mnie by ucieszył pierwszy, fajny jest.
      • maggi9 Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 21:02
        Jak dla mnie to żaden.Noo mam trochę więcej niż 18 lat ale ani te parę lat temu ani teraz bym nie chciała takiego zegarka.Obydwa są po prostu według mnie dla kobiety dobrze po 30 i do tego w biurowym wydaniu a nie dla 18-latki.
        Chyba, że znasz dziewczynę i wiesz, że lubi styl "biurowy" to wtedy nr 2.
      • ladyjm Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 21:33
        nr 1 jest fajny.
        • venilakostis Re: Pytanie do młodych 17.01.11, 21:45
          faktycznie strasznie poważne te zegarki, poszukaj mniej elegankich modeli
          • lonely.stoner Re: Pytanie do młodych 18.01.11, 22:02
            szczerze to nr 1 z tymi wzorami to jakis zegarek dla ciotki klotki, brakuje tylko kapelusza z duzym rondem i takich smiesznych okularkow na binoklu.
            nr 2 taki typowo biurowy, bardzo elegancki, juz predzej bym go wybrala. Ale dla 18tki??? hmm, zalezy jaki ma styl
      • justaaber Re: Pytanie do młodych 19.01.11, 13:53
        Hmm... Pytanie, w jakim stylu ubiera się chrześnica? Bo jeśli już bardziej elegancko i kobieco, niż luźno i dziewczęco, to według mnie model 1 będzie wporządku :)
        Można spróbować podrzucić fotkę komuś ze znajomych albo mamie tej 18-latki, pewnie prędzej coś doradzą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka