Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strój a obrona pracy mgr..

24.04.04, 21:09
    dziewczyny doradzcie co najlepiej założyć na obronę pracy magisterskiej?
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: strój a obrona pracy mgr.. 24.04.04, 21:17
        Oj, przyszla pani magister powinna takie rzeczy wiedziec.
        Zaliczac sie bedzie formalnie do ludzi inteligentnych a to przeciez pirewsze
        kroki dobrego wychowania zeby wiedziec co do czego pasuje.
        • wessna Re: strój a obrona pracy mgr.. 25.04.04, 20:02
          ach ach przecież po co narmalnie odpowiedzieć - można dogryźć, bo dziewczyna
          taka idiotka, no nie wie co na siebie włożyć...
          jak piszesz nietematycznie to w ogóle nie pisz
          • tralalumpek Re: strój a obrona pracy mgr.. 25.04.04, 20:10
            wessna napisała:

> ach ach przecież po co narmalnie odpowiedzieć - można dogryźć, bo dziewczyna
            > taka idiotka, no nie wie co na siebie włożyć...
            > jak piszesz nietematycznie to w ogóle nie pisz

mysle ze napisalam "bardzo na temat"
            a tak poza tym, jak sie juz do dyplomu doszlo to po drtodze mialo sie oprocz
            gumofilcow na codzien jeszcze pewnie pare okazji w szkole do zalozenia czegos
            innego niz stroj do obory
            • Gość: kryśka Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: *.4web.pl 25.04.04, 22:18
              musze sie tu wtrącić,bo chyba masz jakiś kompleks dziewczyno!?czepiasz sie i
              tyle.
        • Gość: klatka Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: 195.117.147.* 27.04.04, 10:10
          A czy obecnej wykształconej(jak przypuszczam) pani nikt nie wpoił zasad dobrego
          wychowania i kultury dyskusji?
          Jakież to studia szanowna pani ukończyła? może wybrała się pani spod wschodniej
          granicy do Warszawy na uczelnie, liznęła troszkę lepszego świata i bęc...woda
          sodowa uderzyła do główki?
          • Gość: wielka pipa Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: *.4web.pl 27.04.04, 12:54
            traladupko loguj sie bo to wstyd tak sie podszywac pod klatke
            a tak poza wiesz hamski dziś świat i o etykietę nikt nie pyta w mordy walimy
            nieopamiętale wszystkich i wszędzie człowiek spłycony h.. wszystko wolno
      • Gość: Richelieu* Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: 217.98.107.* 24.04.04, 21:58
        upodobnij się do egzaminatorów. Kolorystyką, krojem i ogólną modą
        Naśladowanie to najlepsze pochlebstwo, najmniej widoczne;)
        • schaetzchen Re: strój a obrona pracy mgr.. 25.04.04, 21:12
          Nie wiem jakie są kanony, sama ubrałam się na obronę tak jak wydawało mi się, że
          będzie elegancko: miałam ciemnoszare, prawie czarne, spodnie z cienkiej wełenki,
          białą bluzkę koszulową, rękawy 3/4, cieniutki złoty łańcuszek z mikroskopijną
          "łezką" z diamencikiem. Buty czarne, płaski obcas, "klasyczne" pantofle. Zdałam
          z wyróżnieniem ;-)))) Trzymam kciuki za Twój egzamin!
          • Gość: maupa Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: 217.96.97.* 25.04.04, 22:29
            Dziewczyny świetnie Ci radzą.Coś w tym jest,że egzaminatorom trzeba poprawić
            samopoczucie i żeby przypadkiem nie czuli się gorzej ubrani.Znam taki przypadek
            gdy członek komisji poczuł się zlekceważony.Oni też mają kompleksy.
            • Gość: ... Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:33
              Na pewno klasycznie, ale może zrezygnować z kostiumu na rzecz jakiejś b.
              prostej sukienki za kolano-beżowej, granatowej, ciemnozielonej? Jakaś apaszka,
              cieniutkie rajstopy (nie kabaretki!), minimum biżuterii.
              • Gość: deanna Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 12:22
                Na obronę magisterki poszłam w glanach i czarnym garniturze ze stójką (takim
                pod szyję). Natomiast na obronę pracy doktorskiej - w czarnym półgolfie i
                złocistobrązowej spódnicy maxi. Na codzień nie noszę zestawów typu kostium +
                biała bluzka więc starałam się uniknąć tego typu zestawów. Ubierz się tak,
                żebyś czuła się swobodnie (w miarę możliwości).
                • Gość: Richelieu* Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: 217.98.107.* 26.04.04, 13:46
                  gdzie była ta obrona? na ASP czy PWSFiT? :) tak faktycznie tylko to co
                  założyłaś pasuje
                  • Gość: deanna Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:52
                    na filozofii :)
                    • Gość: Richelieu* Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: 217.98.107.* 28.04.04, 20:37
                      no i wszystko jasne. Filozof na obronę mógłby przyjść nawet nago po to by
                      przedyskutować na egzaminie zasadność bytu w ubraniu i obok ubrania
                      tak, to jest lepsze nawet niż ASP;)
                      ale teraz filozofowie to już chyba nie to co kedyś, wyciągnięte swetry, 3-
                      dniowy zarost, dredy lub kołtun. Teraz to błysk i glanc bo chyba nikt w
                      analityczności filozofom dorównać nie może;)
            • kochanica.francuza Re: strój a obrona pracy mgr.. 28.04.04, 17:54
              Gość portalu: maupa napisał(a):

> Dziewczyny świetnie Ci radzą.Coś w tym jest,że egzaminatorom trzeba poprawić
              > samopoczucie i żeby przypadkiem nie czuli się gorzej ubrani.Znam taki przypadek
              >
              > gdy członek komisji poczuł się zlekceważony.
              Czym - ciekawa jestem?
              • Gość: maupa Re: strój a obrona pracy mgr.. IP: 217.96.97.* 28.04.04, 19:49
                Psycholożka stawała przed szacowną komisją na uczelni sportowej(studia
                doktoranckie?)Wrzuciła jeden element dżinsowy:czarne spodnie,biała bluzka i
                chyba kurtka dżinsowa.Przemyślała to wcześniej,chciała się tak wyróżnić.Jeden z
                profesorów poczuł się zlekceważony,dał temu wyraz.W sumie wszystko zakończyło
                się korzystnie dla niej.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka