coralin 13.02.11, 12:33 Gdzie kupić? Ale takie z zaznaczoną choćby delikatnie talią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
your.sugar Re: sukienki codzienne 13.02.11, 20:17 1 2 3 4 jeśli się podobają to odsyłam do Top Secret, ja lubię ich ciuchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: sukienki codzienne 15.02.11, 14:12 Bardzo dziekuję. Zobaczę jak wygladają w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.1000 Re: sukienki codzienne 14.02.11, 22:14 w new looku popatrz, tam jest duzo jakis kobiecych, codziennych sukienek itd. ja bardzo lubie tam kupowac takie rzeczy, ładnie leżą i są też całkiem dobre jakościowo. no i ceny nie takie straszne jak w niektórych sieciówkach czasem :o Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: sukienki codzienne 15.02.11, 08:14 Dla mnie te rzeczy z new look są kiepskie jakościowo,. no ale co kto lubi... Ja polecam top secret, ewentualnie h&m, orsay - to z tych tańszych. Mango, simple, next z tych droższych. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilakania Re: sukienki codzienne 18.02.11, 12:58 ja wiem czy kiepskie? dla mnie normalne, jak w wielu sklepach, często nawet lepsze no i przede wszystkim ładne. Mam sporo ubrań z new looka i z żadnym nic złego się nie stało, pewnie też zależy to od tego jak dba sie o ubrania, w czym pierzesz, płuczesz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
leebanka Re: sukienki codzienne 15.02.11, 08:57 Coralin,zależy jaki przedział cenowy Cię interesuje. Lubię sukienki z Sisley'a ( ostatnio widziałam tam szarą,prostą,lekko przylegająą z krótkim,bardzo bufiastym rękawem),Mango,Hery. Solar ma też niezłe,proste,nie workowate kiecki,ale zwykle w kolekcjach jesiennych. Z droższych MaxMara weekend często ma proste,codzienne sukienki.Nie wiem jak obecnie Penny Black,nie widziałam ostatniej kolekcji,ale jesienią nabyłam prostą skromną sukienkę w kolorze bakłażana. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: sukienki codzienne 15.02.11, 14:11 Nie myślałam o cenie, ale skoro to mają być sukienki do codziennego biegania to myślę, że bez szaleństw cenowych. Mam sukienki Simple, Solar, ale raczej idą w kierunku elegancji. Cześci tych firm, które wymieniłaś nie ma w moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: sukienki codzienne 17.02.11, 23:27 eee, wszsytkie te sukienki co polecacie to jakies szare smutne worki. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: sukienki codzienne 21.02.11, 17:36 Producent jak zwykle zakłada, że w biodrach ma się więcej niż w biuście, a ja mam tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś