Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spadajace szpilki

16.02.11, 21:09
    Dziewczyny pomóżcie.Mam czarne szpilki i na golą noge wszytsko jest ok, ale wystarczy , że założę rajstopy i nie mogę chodzić tak spadają:( nie wiem cz jakiesś wkładki by pomogły czy odłożyć na ciepłe dni:( macie jakieś patenty? dziękuje z góry za każdą wskazówkę
    Obserwuj wątek
      • orange_tail Re: spadajace szpilki 16.02.11, 22:26
        spróbuj przykleić tzw. zapiętki. są np. żelowe, skórzane. do kupienia w każdym sklepie obuwniczym.
      • nothing.at.all Re: spadajace szpilki 17.02.11, 08:06
        Albo zapiętki albo wkładki. Musisz wypróbować, bo ze szpilkami róznie bywa. W balerinach świetnie się sprawdzają zapiętki.
        • lejdi35 Re: spadajace szpilki 17.02.11, 16:35
          tak jak mówia dziewczyny-żelowe zapietki,albo żelowe cienkie wkładki,bo w rajstopah i skarpetach noga sie ślizga.
      • pix-ii Re: spadajace szpilki 17.02.11, 20:38
        Jak pisały dziewczyny powyżej - żelowe wkładki albo zapiętki. U mnie sprawdzają się wkładki.
      • mocno.zdziwiona Re: spadajace szpilki 17.02.11, 21:07
        Z dawnych patentów, kiedy nie było tych fajnych żelowych wynalazków władało się w palce trochę waty i też działało :)
        • lonely.stoner Re: spadajace szpilki 17.02.11, 23:25
          silikonowa zelowa wkladka- wypelnia buta, czyli stopa sie z niego nie wysuwa, i dodatkowo sa takie do ktorych stopa sie delikatnie klei- potem mozna umyc i uzyc ponownie. Ja mam do kazdej pary butow na szpili takie wkladki :)
          • malavida mam podobny problem z koturnami 18.02.11, 08:40
            szpilki jak szpilki, u mnie prawdziwy koszmar rozpoczyna się, gdy założę pantofle na koturnie - nie jest w stanie zrobić w nich jednego kroku :-(
            P.S. Podpisałam petycje i puszczam w obieg na FB
            • black_magic_women Re: mam podobny problem z koturnami 18.02.11, 09:59
              Z ust mi to wyjęłaś malavida:(Mam fantastyczne koturny,których nie noszę,bo boję sie o swoje zdrowie/życie,przecież gdybym wyrżnęła....Nie wiele lepiej jest latem,w koturnach z otwartym przodem,gdzie połowa stopy wypływa przodem(jak widać na zdjęciach także gwiazdom)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka