Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-(((

26.04.04, 17:41
    A szkoda....

Mialo byc pismo o zakupach.
    - bez wzorow, wyprodukowanych na zlecenie Redakcji w jednym egzemplarzu
    - bez ciuchow zaczynajacych sie od 1000 PLN za koszulke
    - bez rzeczy enigmatycznych i "bezcennych"
    Pomysl cudowny, wykonanie niezle, dobry czytelny layout. Same plusy
    Kazda pokazana rzecz jest opatrzona cena i nazwa sklepu gdzie mozna ja kupic.

No wlasnie kupic. Chcialam kupic kilka rzeczy i co sie okazalo??? Nie ma,
    wyszly i nie wroca. Wykupili.

I teraz co mi za roznica czy widze spodnice Prady za ciezkie pieniadze, czy
    wyjatkowo udania i tania C&A, skoro zadnej z nich nie moge kupic i kazda jest
    tak samo nieosiagalna.

Naprawde szkoda. Ale chyba troche nie wyszlo.

H.
    Obserwuj wątek
      • ziereal Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 26.04.04, 18:47
        Kurteczka z Vero Mody, zapinana w talii (cena 185zł) wyszla juz połtora
        miesiaca temu.Okazuje sie , ze to byly same początki kolekcji
        Wiosennej!!!.Czyli teraz praktycznie NIE DO KUPIENIA!!.
        Może nastepnym razem redakcja postara sie o bardziej "aktualny" asortyment:)
        sklepów.
        Poza tym, okulary za 1 tys to jednak przesada:).
        • ladyt Regionalne Avanti 04.05.04, 23:32
          Uważam że Avanti powinno być wydawane na różne regiony Polski. Z przykrością
          stwierdziłam, że większość rzeczy "reklamowanych" w Avanti pochodzi ze sklepów
          które są dostępne tylko np. 3 miastach albo tylko w Warszawie. Mieszkam w Gdyni
          i niestety nie w majowym numerze Avanti upolowałam może 5 sklepów trójmiejskich
          z których są prezentowane ubrania.
          • nicole777 Re: Regionalne Avanti 07.09.04, 15:15
            ladyt napisała:

> Uważam że Avanti powinno być wydawane na różne regiony Polski. Z przykrością
            > stwierdziłam, że większość rzeczy "reklamowanych" w Avanti pochodzi ze
            sklepów
            > które są dostępne tylko np. 3 miastach albo tylko w Warszawie. Mieszkam w
            Gdyni
            >
            > i niestety nie w majowym numerze Avanti upolowałam może 5 sklepów
            trójmiejskich
            >
            > z których są prezentowane ubrania.

A ja mieszkam w Suwałkach co ty na to? Dla nas wogóle nie produkują tego typu
            gazet, chyba jestesmy za malym miastem.
      • ikkala Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 11.05.04, 18:11
        To fakt, ja tez nie moglam znalezc kilku rzeczy, ktore mi sie podobaly. Mialy
        byc w H&M ale nie bylo.
      • nika28wawa Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 22.08.04, 21:09
        Cześć dziewczyny
        No właśnie.
        Ja mam ten sam problem. W reserved miał być fajny TOP bez rękawów za chyba 39
        zł. I co? Newet o nim nie słyszały Panie z tego sklepu. Co jest z tym Avanti?
        Jedna sprzedawczyni tylko powiedziała, ze prawdopodobnie był taki top kilka
        miesięcy temu.
        Już nie kupie Avanti, bo oszukują.
        Pozdrawiam
        Monika
        • znak_yrden Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 28.08.04, 21:18
          a poza tym dobijające jest to ( tzn., mnie to nie dobija osobiście), ze
          wszytsko to szmaty z Hm, który ma raptem 2 czy 3 sklpey na krzyz na Polsce, i
          np. w Krakowie go nie ma. A ja b. przepraszam, ale kraków to chyba tez TARGET
          pisma, czy nie?
          • justyna.juszczak Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 29.08.04, 08:54
            Cenna uwaga dla firmy, na razie pozostaje tylko czekać, aż sieć H&M dotrze do
            największych miast w Polsce. To fakt, że dużo się ich rzeczy ukazuje w gazetach
            wynika to z ogromnej ilości wzorów (kolekcja na dany sezon liczy po kilkaset
            wzorów) dostępnych na wiele miesięcy przed ukazaniem się magazynów w kioskach.
            pozd
            • caprice83 Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 29.08.04, 11:48
              Czy mozecie dawać więcej sklepów, szczególnie zaś salonów kosmetycznych poza
              Warszawą!
              Mieszkam w Poznania a 90% tych salonów jest tylko w Warszawie.
              • znak_yrden Re: "cenna uwaga" ;-) 31.08.04, 00:40
                powinna to byc cenna uwaga dla pani, pani Justyno, poniewaz sklepy takie jak Hm
                działaja na zasadzie franczyzy (jak wszytskie sieciówki odziezowe i nie tylko),
                więc to, cy sklep pojawi sie w danym mieście to raczej kwestia
                przedsiębiorczości lokalnych inwestorów. Osdyłam do pisma PROFIT w tej
                materii.
                A w kwestii ubran z Avanti- kupuje gazetkę owa, bo szybko oglądam w niej
                obrazki na specerze z dzieckiem, i ciagle mam wrażenie, że albo stylizacja
                ubrań to dziedzina hermetyczna, i zycie sobie a stylistki sobie, albo że
                Kraków to jakieś starszne zadoopie, bo u nas dzieczyny i kobiety nie ubierają
                sie tak, w takim stylu, w takich zestawioeniach jak w Wawie ....gdzie pisno
                powstaje i skąd sa chyba jakies inspiracje. No przeciez jak widze te
                zestawienia " do pracy" to mi ręce opadają.

Jak do pracy ma sie ubrac projketant linii wysokiegio napięcia? W rybaczki i
                gorset?

Anie te zestaweinia twórcze, ani praktyczne ....

A z 2 strony - kupiłam i obejrzałam każdy numer, i choć ja za każdym razem
                byłam zła na siebie, to pwnie wydawca przynajmniej był zadowolony....
            • kasia.lambert Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 18.05.05, 21:10
              jakich "magazynow" ludzie kochani!! Czasopism sie mowi.
              Magazyn z zalozenia wiekszy jest od sklepu wiec za diabla sie w nim nie "ukaze"
      • niedzwiedzica_sousie Re: Avanti - chyba troche mijacie sie z celem :-( 30.09.04, 11:30
        mi zdecydowanie brakuje informacji o dostępnych kolorach danego ubrania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka