merda 24.02.11, 11:48 Po pierwsze bardzo przypadla mi do gustu ta strona :-) Po drugie, moim skromnym zdaniem wygrywaja Hiszpanki. Polki, coz, nie do konca. A Wam, kto sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merda Re: chicisimo.com 24.02.11, 12:26 Moje ulubione: chicisimo.com/fashion/outfit/be-my-valentine-2/ chicisimo.com/fashion/outfit/cross/ chicisimo.com/fashion/outfit/lovin-it/ chicisimo.com/fashion/outfit/jeune-polie/ chicisimo.com/fashion/outfit/hippie-chic-6/ chicisimo.com/fashion/outfit/sueter-poncho/ Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: chicisimo.com 24.02.11, 20:59 Faktycznie fajna ta stronka :) strasznie dużoo tam zdjęć ale wkurzające, że następne nowe ładują się po 4-5szt tylko i co chwilę trzeba ponawiać. Moja faworytka : chicisimo.com/fashion/outfit/my-outfit-for-a-wedding-day/ Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: chicisimo.com 25.02.11, 10:49 Tez zwrocila moja uwage, Kluska :-) Zwlaszcza jej buty, w ktorych od dawna bylam zakochana. Niestety tego typu blogi, pelne zdjec, zawsze dlugo sie laduja. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_dziewczynaaa Re: chicisimo.com 02.03.11, 13:06 A ja się zakochałam w tej spódnicy, w kolorze , fasonie, piękna! Reszta ciuchów tej dziewczyny już mnie tak nie zachwyca, ale taką spódnice chciałabym mieć w swojej kolekcji. chicisimo.com/fashion/outfit/tranquilacosita-52/ Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: chicisimo.com 02.03.11, 16:42 Ja lubię ją: chicisimo.com/fashion/outfit/yellow-4/ chicisimo.com/fashion/outfit/sun-and-more/ i Panią w czerwieni: chicisimo.com/fashion/outfit/love-is-in-the-air-3/ chicisimo.com/fashion/outfit/fashion-bloggers-day-party/ Odpowiedz Link Zgłoś
maddy88 Re: chicisimo.com 13.03.11, 23:03 Sama próbuję sił na tym portalu od niedawna :) Faktycznie zdecydowanie wygrywają Hiszpanki, ale jest w końcu hiszpański portal. Niedawno otworzył domeny dla Polski i Niemiec więc może będzie Nas tam niedługo więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś