jakbycos 26.02.11, 18:28 jak to jest z tymi rozmiarami? Zamówiłam dzisiaj przez internet sukienke i teraz nie wiem czy nie będzie za duża. Czy rozmiary które są podane w size guide to są wymiary ubrań np. w cm bez rozciągania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clonek13 Re: rozmiary 26.02.11, 19:35 wszystko zalezy jaki sklep i jaka jakosc materialu -czy jest elastyczny? np.asosa rozmiarowka z tabeli nie ma wiekszosci ubran nic wspolnego z rzeczywistym rozmiarem ubrania .... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: rozmiary 27.02.11, 00:08 To nie zależy od sklepu tylko od producenta. A o rozmiarach jeans to już nic nie mówmy tylko krzyczmy, żeby wreszcie ujednolicili rozmiary i były w końcu jakoś przejrzyste i jednakowe. _______________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
jakbycos Re: rozmiary 27.02.11, 11:35 nikt nie ma żadnych doświadczeń z All saints? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: rozmiary 27.02.11, 13:22 Mam akurat otworzona niemiecka wersje, zobacz obok numerów angielskich rozmiarów jest napis Bekleidungsgrößen, zaklikuj i masz podane wszystkie miary dopasowane do odpowiedniego numeru rozmiaru. Jak czegoś nie rozumiesz napisz, przetłumaczę ci chętnie. de.allsaints.com/women/dresses/ikat-dress/coral|taupe/wdk109-2534_______________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś