Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co do tej sukienki

06.03.11, 21:23
    Czy możecie mi pomóc i podpowiedzieć co założyć do takiej sukienki (moja nie ma tego kwiatka i tiulu na dole). Dodam, że sukienka ma być na rodzinną imprezę połączoną z tańcami.
    Tekst linka
    Obserwuj wątek
      • nice.size1310 Re: co do tej sukienki 06.03.11, 21:58
        jesli ta sukienka ma polysk lekki jak na fotce, to wszelkie dodatki daj matowe, i wg mnie jasne, slicznie buty open toe, kopertowka moze pasek jakis w talie byc, al generalnie wszelkie pastele , kremy, mięta, orange, i wszystko matowe
      • zoneczka86 Re: co do tej sukienki 06.03.11, 22:10
        proponuje coś nude lub fiolet lub niebieski. tak jak przedmowczyni wszystko matowe. Tylko ten tiul paskudny wytnij z sukienki i bedzie urocza. Bo tiul wyglada tu niestety dosyć rynkowo, nie do kazdej sukienki pasuje.
        • alpepe Re: co do tej sukienki 06.03.11, 22:11
          przecież napisała, że jej sukienka nie ma ani kwiatka ani tiulu.
          • zarunia15 Re: co do tej sukienki 07.03.11, 02:11
            Ja bym postawila na jeden akcent w mocnym kolorze, a reszte neutralna.
            Np tak jak tutaj.
      • beberebe Re: co do tej sukienki 07.03.11, 07:31
        Dziękuję Wam bardzo :)
        Ale jeszcze jedno pytanie, co na ramiona bo przyznam szczerze, że jestem zmarzlakiem i z pewnością na początku będzie mi zimno.
        • media_hole Re: co do tej sukienki 09.03.11, 15:07
          Na ramiona możesz założyć jakiś kaszmirowy szal w kontrastowym kolorze, najlepiej takim, który będzie podkreślał kolor oczu i pasował do Twojego kolorytu. Nie wiem jakie masz włosy, ale ja widzę dodatki w kolorze ochry i żółci, poza szalem i butami, np. takie delikatne kolczyki - Swarovskie będą ładnie komponować się z materiałem sukienki.
      • ladyjm Re: co do tej sukienki 11.03.11, 15:58
        szare dodatki (buty) i jedna rzecz np malinowa albo fuksja (kopertowka albo naszyjnik etc)
      • zawsze_mafijka Re: co do tej sukienki 23.03.11, 11:08
        Tylko nie zakładaj czarnych rajstop.... wybierz coś najlepiej jakiś neutralny gładki beż. Możesz też poszaleć ze wzorkami na nogach pod warunkiem, że buty będą bez ozdób i góra też nie przeładowana. Może coś na bardzo drobnej kabaretce....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka