Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

torebka kazar

18.04.11, 14:12
    kupilam torebkę listonoszka 179zeta materiałowa + klapka niby skórka, tragedia: mam niecałe 2 tygodnie a klapka się dosłownie wytarła miejscami, porażka. czy ktos tak mial, czy mi przyjma reklamację bo mi się w glowie nie snilo ze to taka lipa.
    Obserwuj wątek
      • gosiaczek_kazar Re: torebka kazar 26.04.11, 16:07
        anetaanna napisała:

> kupilam torebkę listonoszka 179zeta materiałowa + klapka niby skórka, tragedia:
        > mam niecałe 2 tygodnie a klapka się dosłownie wytarła miejscami, porażka. czy
        > ktos tak mial, czy mi przyjma reklamację bo mi się w glowie nie snilo ze to tak
        > a lipa.
        Pani Aneto, może Pani złożyć reklamację w dowolnym salonie Kazar i na pewno zostanie ona przyjęta, w razie problemów mozna napisać do nich na bok@kazar.com.pl. Pozdrawiam
      • smutny.dzien Re: torebka kazar 26.04.11, 16:10
        forum.gazeta.pl/forum/w,650,124001961,124001961,Kazar_przestrzegam.html
      • ladyjm Re: torebka kazar 27.04.11, 16:24
        nie wiem jak rozpatrzą twoja reklamacje ale byl tu kiedys caly watek o reklamacjach i slabej jakosci w kazaarze - poszukaj w wyszukiwarce. jak ja kiedys kupilam u nich sandaly japonki to 3 razy naprawiali za kazdym razem trzymajac buty przez miesiac az sie lato skonczylo i machnelam ręką ale sobie przysieglam NIGDY WIECEJ tam nie kupowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka