Gość: zosia IP: 213.77.80.* 08.05.04, 14:05 moim zdaniem te wszystkie sukienki powinny być pokazane na modelkach bo nie widać jak one tak naprawde wygladają na ciele . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo IP: *.eu.org 08.05.04, 18:52 sukienki z reserved są już na przecenie po 99zł!! Odpowiedz Link Zgłoś
a19a24 Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo 09.05.04, 11:43 Nie powiedziała bym żeby te sukienki były rewelacyjne...Moją uwagę przykuła BGN, 713 zł. Z odkrytymi plecami, łańcuszki-ramiączka łączone kółkiem z górą sukienki. Jedwab.- jest śliczna, tylko ta cena!! ho ho...Takie sukieneczki mi się poobają;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta668 Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo 09.05.04, 18:41 witam uwazam ze swietnie sa pokazane sukienki i nie ma potrzeby pokazywania ich na modelkach - kwestia wyobrazni. super ze sa pokazane tak rozne modele wtedy kazda kobieta moze wybrac cos dla siebie fajnie ze sa ceny i adresy sklepow pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka na modelkach? IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 09.05.04, 19:51 na modelkach? to bez sensu kazda sukienka na kazdej babce bedzie wygladala inaczej co to za roznica czy cos bedzie pokazane na modelce na manekinie czy na plasko? nawet jesli mi sie spodoba sposob w jaki zostala pokazana wcale to nie oznacza ze mi sie to spodoba na mnie a poza tym jesli cos jest pokazane na modelce to to ubranie "ginie" najlepiej wszystko widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znowu ja Gantos! HELP! IP: 217.153.44.* 10.05.04, 10:21 w temacie adresow sklepow: wedlug AVANTI sukienki GANTOS mozna dostac w centrum handlowym WIlenska w Warszawie. Wczoraj obeszlam cale centrum i nie bylo w nim takiego sklepu??!! A moze zle szukam, moze gantos to marka a nie oddzielny sklep i te ubrania kupuje sie po prostu gdzie indziej?? Prosze o pomoc zorientowane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Gantos! HELP! IP: 217.153.18.* 10.05.04, 11:03 bo był, niestety na jego miejsu jest juz inny, beznadziejny sklep...tez jakis czas temu szukałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gantos! HELP! IP: *.ibmer.waw.pl 10.05.04, 11:11 Gantos jest w Blue City, o ile pamiętam na pierwszym piętrze (mogę się mylić, bo byłam tam tylko raz) Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo 16.05.04, 16:43 Racja. Nie wiem jakie mają fasony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuska Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo IP: *.chello.pl 18.05.04, 17:46 powodzenia w sprzedazy! badzmy realistami loodzie, przecietna kobieta bedzie mysiala blagac na kolanach meza zeby jej ja kupil albo ze 3 miechy odkladac na nia, dzizys miej ich w swojej opiece ;/:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewas Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo IP: 217.96.74.* 19.05.04, 13:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo IP: 217.96.74.* 19.05.04, 13:50 Moim zdaniem sukienki z majowego numeru są bardziej odpowiednie dla starszych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo IP: *.srg.vectranet.pl / *.srg.vectranet.pl 20.05.04, 11:07 SUKIENKI SĄ PRZEŚLICZNE I CO SIĘ BARDZO ŻADKO ZDARZA NA KAŻDĄ KIESZEŃ. NAPEWNO KTÓRAŚ Z NICH ZNAJDZIE SIĘ W MOJEJ KOLEKCJI.TAK DALEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna77 Sukieneczki IP: *.mech.pk.edu.pl 21.05.04, 09:56 Niektore calkiem ladne, ale inne... nawet do piwnicy bym w nich nie wyszla, w dodatku za taka cene... Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzo 21.05.04, 11:43 a mnie nabardziej wkurza fakt ze dlugie sukienki maja ramiaczka a krotki rekawki a ja bym chciala dluga z rekawkami :)) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Sukienki - najmodniejsze fasony, kolory i wzor IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.05.04, 13:10 sukienki sa śliczne, ale moim zdaniem w ''avanti''powinniście umieszczac tansze ale modne kroje.Zeby było pomysłowo i kazdego by było na to stac.Polacy powinni sie uczyc elegancji,ale za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś