Gość: ania IP: *.acn.pl 08.05.04, 20:32 gdzie w Wawie dostanę jasne (niekoniecznie białe, np. beżowe, kremowe) lniane spodnie? czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magia Re: lniane spodnie IP: *.acn.pl 08.05.04, 21:39 wola park-kaphal,wallis-jasny beż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: lniane spodnie IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 09.05.04, 10:55 Nie kupuj lnianych spodni.Ja sie tak glupia nacielam dwa razy. Raz ze sie kurcza niemilosiernie po praniu i trzeba je rozchodzic, zanim rozejdziesz znowu trzeba dac do prania. Poza tym latwo sie gniota i bardzo ciezko prasuja. Po czasie robi sie z nich szmata tylko do chodzenia po domu.Ladnie wygladaja, owszem ale tylko na wieszaku w sklepie. Lepiej juz kupic z innego materialu,tez cienkiego i przewiewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: lniane spodnie IP: *.acn.pl 09.05.04, 19:23 dzięki. A polecasz może jakieś z materiału np. konkretnej firmy w rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: lniane spodnie IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 09.05.04, 19:48 Wiesz co. Firma ma sie nijak do spodni,ich noszenia,prania itp. Mialam spodnie z Reserved,ale szybko staly sie szmatami do niczego. Mialam spodnie z rynku,nosze juz drugie lato. Nie szukaj po sklepach firmowych,popatrz wszedzie - w roznych przypadkowych sklepach,na rynkach. Mozna dostac spodnie ladne, ciekawe, jasne za 50-60 zl. A material? TO zalezy czy to maja byc eleganckie spodnie czy sportowe? Jak eleganckie to bardziej lejace,jak sportowe to kupuje z takiego fajnego materialu,cienkiutki,przewiewny ale nie lniany,kurcze nie wiem jak ci wytłumaczyc,jedyne to ze jest lekko sliski-ale zaden ortalion! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: lniane spodnie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:39 Ja polecam spodnie lniane z La-halle.... Kupilam w zeszlym roku i jestem zadowolona. Choc jak nie masz cierpliwosci do prasowania to Ci nie polecam.A jesli chodzi o inne spodnie, to w tym roku kupilam w Galerii Centrum - biale firmy Navi, mniej gniecace, bardziej na sportowo, cena przystepna (chyba) 130zł. (maz mi kupil). Natomiast w ubieglym roku kupilam tez fajne spodnie - kremowe, przeszywane czerwona nitka i z czerwonymi dodatkami w reserved - swietne, nie do zdarcia, bawelniane, idealne na lato.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: lniane spodnie IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:28 teraz, to chyba wszędzie kupisz, bo len jest modny i wygodny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutelcia Re: lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 14:54 sprobuj w h&m we wroclawiu byly blekitne i biale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: lniane spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:43 a takie np. z mieszanki 55%lnu, a reszta bawełny też tak ciężko sie prasują i kurczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyt Re: lniane spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 23:43 u nas w Gdyni można kupić super spodnie lniane w Gantosie ale trzeba kupowac rozmiar w ktorym ledwo sie miescisz bo one sie rozciagaja nawet o 2 rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: lniane spodnie IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 24.05.04, 08:43 Wejdź na allegro: onet.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=43861 - sporo lnianych ciuszków od producenta. Poza tym ja też mam 2 pary lnianych spodni, jedne fakt, szybko się zeszmaciły, ale były tanie, drugie droższe są super - 3 lato w nich pochodzę. Wszystko zależy od gatunku materiału. Udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
heure Re: lniane spodnie 09.06.04, 19:01 Lnianych pełno wszędzie bo modne i wygodne, duzy wybor widzialam (i kupilam) w Peek & cos tam w CH Mokotow, nosza sie calkeim fajnie, nie rozciagaja sie i nie kurcza ;-) z tego co pamietam tam byl duzy wybor kolorow od czarnego poprzez zielenie czerwienie pomarancze zolcienie beze blekity itd..w Kappahlu tez sa ale tylko jasne, a co do kurczenia hmmm nosze lniane spodnie od zawsze i jakos nigdy sie specjalnie nie kurczyly, raczej byla tendencja do rozciagania sie..;-) Odpowiedz Link Zgłoś