lonely.stoner 12.05.11, 22:00 czy troche babciowata?? hm, podoba mi sie, ale jest strasznie duza...Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: fajna torebka?? 12.05.11, 22:56 Z wyglądu najgorszy wieśniacki chamski skaj z targowiska, ale ktoś to przecież kupuje, bo mu się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 12.05.11, 23:18 no wlasnie na zdjeciu wyglada jak z chamskiego skaju, na zywo nie - ogladalam ta torebke wczoraj w John Lewis i jest swietnej jakosci, nie wyglada na zadny skaj ani tandete- bylam nawet zaskoczona ze ta torebka jest taka tania :) lezala obok torebek Mulberry i na serio bylam pewna ze pewnie z 700£ co najmniej a tu piekna niespodzianka:) Pytam ogolnie o kroj i fason, bo w sumie to troche mi sie wydaje babciowata. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 12.05.11, 23:22 a gdyby miala wiecej gotowki to bym kupila ta: Tekst linka chociaz tez babciowata jakas... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: fajna torebka?? 12.05.11, 23:33 że babciowata to drobiazg, ale że PRZEKOMBINOWANA! o! to jest problem! nie podobają mi się tego typu zapięcia Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: fajna torebka?? 13.05.11, 01:08 Wg mnie babciowata. I faktycznie wygląda jak najgorsza tandeta na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: fajna torebka?? 13.05.11, 09:44 Uwierz mi, można znaleźć dużą fajną torbę, ale to nie ta;). Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 13.05.11, 20:17 no to wklejcie jakies propozycje, podoba mi sie cos w tym stylu wlasnie, zdjeciem sie nie sugerujcie- w tym sensie ze to wyglada jak tandetny skaj, etc. bo tak pisalam w realu wyglada naprawde dobrze. Co do reszty to podobaja mi sie torby skorzane, ze zlotymi detalami, i takie ktore wlasnie sa pojemne, hm, szukam czegos takiego, chyba jak nie znajde nic lepszego to kupie to Mishe Barton. Ewentualnie ogladalam Patrick Cox torebki- kosztuja ok. 250£-300£ ale u mnie w tk maxx sa za 70£ - tylko ze tez nie jestem do konca przekonana. Jak macie fajne propozycje to dajcie linka. Ps. Lubie tez DKNY torebki, ale w nowej kolekcji nic mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: fajna torebka?? 13.05.11, 20:29 a wejdźże na amazon, wrzuć filter z ceną kolor, wielkość, skórę i amazona jako dostawcę, może wyłowisz coś ciekawego. Ja na niemieckim amazonie już widziałam takie perły, że głowa mała, przecenione, bo jak filtry nie wyłapują, a ludzie nie wiedzą konkretnie, czego chcą, to w amazonie automatycznie robią straszną przecenę. Ja tak kupiłam skórzaną torebkę esprita za 35 euro, a to tanio, lepsze marki super przeceniano również. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 14.05.11, 00:34 espirit to jest taka marka bardzo high street, nie kupie takiej torebki, dodatki wole miec troche lepszej marki. + ja musze cos najpierw obejrzec na zywo, dotknac, zobaczyc material, fakture, detale, z takiego amazona nic nie kupie dopoki nie znajde w realu, a pewnie torebki Mulberry za 100£ tam i tak nie znajde, wiec wole wydac 100£ i miec cos ok. Zastanawiam sie co moze byc w takiej mniej wiecej cenie i normalnego? ogladam w butiku torebki Karen Millen- calkiem ok, ale Miu Miu mi sie bardziej podoba (tylko ze Miu Miu jest dla mnie zbyt drogie) np. Tekst linka za 1100£... za duzo troche jak na torebke jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: fajna torebka?? 14.05.11, 15:06 ja uwazam ze torby esprita so fajne i napewno nie tandetne, jak kupisz skurzana to 100 £ ci knapp wystarczy,lub nie, moja duza torba kosztowala w espricie 500 CHF (380 Euro) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2461490,2,12,H47407-001.html ta ponizej tylko 50 Euro a w sumie tez fajna: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2678649,2,7,tasche.html Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 14.05.11, 21:03 hej musam, dzieki za linka, ale te torebki wygladaja niestety na high street, i takiego czegos nie chce wlasnie ( chodzi mi glownie o detale i wykonczenie). Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: fajna torebka?? 14.05.11, 15:13 no to ci kurdę tłumaczę. Torebka casadei za 90 euro już chyba ujdzie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 14.05.11, 21:10 wszystko co mi sie podoba przekracza moj budzet, znalazlam taka torebke: Tekst linka DKNY, ale znowu wydaje mi sie jakas zbyt nobliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: fajna torebka?? 18.05.11, 09:27 Jeszcze o amazonie, to ostatnio widziałam przypadkowo Bogner Właścwie jako przykład ceny podałam, by cię zachęcić do szperania. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 18.05.11, 19:58 dzieki za linki, ale chyba mamy zupelnie rozny gust, za torba za prawie 500euro wyglada jak zwykly high street wg mnie, albo jakis tam biurkowy Osprey, na pewno nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: fajna torebka?? 18.05.11, 20:48 na pewno mamy inny gust, poza tym ja mam szalenie utylitarne podejście do ubrań i torebek, przy małym dziecku tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: fajna torebka?? 24.05.11, 21:59 hm, dzis na blogu kasi tusk widzialam ta torebke co ja zamiescilam w pierwszym poscie (Misha Barton) tylko fioletowa (wyglada super, nawet jak na takiej malej kobiecie jak Kasia, wiec w koncu chyba ja kupie :) www.makelifeeasier.pl/page/9/ Odpowiedz Link Zgłoś
torio.claven Re: fajna torebka?? 25.05.11, 08:04 kupuj, kupuj... :D torebli i buty czesto maja to do siebie, ze solo na zdjeciach wygladaja cienko, za to na osobie i w towarzystwie stroju super... kupowalam ostatnio drewniaki, potem sprawdzilam w necie relacje cenowa w stosunku do sklepu stacjonarnego, to ciezko bylo poznac, ze to te same buty... ;) Odpowiedz Link Zgłoś