Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    14.05.11, 22:16
    Witam, ostatnio podczas zmudnych poszukiwan sukienki na wesele siostry natrafilam na tę oto Tekst linka

(zloty pasek widoczny w talii oczywiście nie jest przytwierdzony na stale, pozbylam się go zaraz po zakupie ;))

Zakochałam się w niej i postanowiłam nabyć ale mam dylemat co do koloru dodatków, oczywiście czerń odpada, myślałam nad beżem ale sama nie wiem. Dodam ze mam ciemno rude włosy nie tycjan tylko bardziej bordo. Ma ktoś jakies pomysły? Będe wdzięczna za radę ;)
    Obserwuj wątek
      • lonely.stoner Re: Dodatki 14.05.11, 23:16
        a co nie tak z tym zlotym paskiem?? moim zdaniem pasuje idealnie. Tylko zeby nie wygladalo tandetnie to buty i torebka musza byc w innym kolorze (moze byc czarny) i do tego zlote kolczyki.
        Chyba ze ty jestes z tych osob ktorym zloto - obojetnie jakie, kojarzy sie tylko z bezgusciem...
      • malavida piękna sukienka! 15.05.11, 08:12
        także się w niej zakochałam! sugerowane kolory to jasnoszary wpadający w beż, bardzo jasny nude, nude w kombinacji ze złotem lub jakieś delikatne pastele, o ile oczywiście nie masz nic przeciwko wprowadzeniu dodatkowych kolorów do stylizacji, poza tym fiołkowy albo też coś bardziej intensywnego, np. pomarańcz w kombinacji z nude. inny wariant to złoto.
        • fangora Re: piękna sukienka! 15.05.11, 08:57
          Wczoraj oglądałam tą sukienkę w River ISland :)
          Myślę, że będzie pasować do rudych/bordowych włosów, oto dowód w postaci Blake Lively:
          celebrity-gossip.net/blake-lively/photo/blake-lively-1095
          A dodatki najlepiej nude, ale niekoniecznie minimalistyczne.
      • jej_torebka Re: Dodatki 15.05.11, 21:41
        pasek jest kropką nad "i" w tej sukience.
        • zwyczajnie_niezwyczajna Re: Dodatki 16.05.11, 10:44
          jej_torebka napisała:

> pasek jest kropką nad "i" w tej sukience.

Tak, zgadzam się tylko nie ten dołączony do sukienki. Jest b. tandetny ;)
      • ladyjm Re: Dodatki 16.05.11, 14:51
        sliczna sukienka. dodatki - moze trawiasta zielen? albo srebrny? moze cos z pawimi piorami? b mi sie podobaja pawie piora na rudzielcach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka