18lipiec 16.05.04, 19:27 na ta czesc gdzie jest material naszyte sa rozne malutkie koraliki, widzialyscie takie cos????? Mi sie b. podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dora Re: Fajne japonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 19:31 Pisz kobieto gramatycznie... "na ta czesc"? "mi sie b.podoba"? O matko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: => dora Re: Fajne japonki IP: 193.24.205.* 16.05.04, 19:35 dlaczego sie czepiasz dziewczyny? nie pomylily ci sie fora? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Fajne japonki 16.05.04, 20:00 co Ci nie pasuje ???????? Nie mam polskich znakow. Nie wiesz co znaczy skrot b. przed podoba.????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Fajne japonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:07 18lipiec napisała: > co Ci nie pasuje ???????? > Nie mam polskich znakow. > > Nie wiesz co znaczy skrot b. przed podoba.????????????? Misiu słodki o bardzo małym rozumku, już ci wyjaśniam: a)"na ta czesc gdzie jest material "- powinno być na TĘ część b)"widzialyscie takie cos????? Mi sie b. podoba."- powinno być albo "MNIE się b. podoba", albo "b. mi się podoba" (składnia). Bynajmniej nie chodzi o brak polskich znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Fajne japonki 16.05.04, 20:21 Oj boze jakam ja glupia dziewuha! Takich prostech sluf nie zaowazylam! Ale cale szczescie ze jest ktos taki jak ty kto nie ma co robic w domu i zawsze wsyckie blendy wylapie. Mi sie to bardzo podoba co robisz! Mi czy mnie? Bo juz sama nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Fajne japonki 16.05.04, 20:24 Gość portalu: Dora napisał(a): > Pisz kobieto gramatycznie... "na ta czesc"? "mi sie b.podoba"? O matko... trzymaj się dora...niech dziewczyny znają przynajmniej ojczysty język... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japonki Re: Fajne japonki IP: *.ds.amg.gda.pl 16.05.04, 19:51 na allegro, nowe, nawet ladne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Fajne japonki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 20:07 są dośc popularne w tym sezonie :) na pewno są w Ouickshoe, ale w wielu innych sklepach też, modele wszędzie podobne, ceny - ok. 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Fajne japonki 14.07.04, 13:57 oj, jak się ostro zrobiło... Ja też lubię pisać bez polskich znaków, tak prościej, ale i niechlujnie Odpowiedz Link Zgłoś