Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty- opinia

28.09.11, 08:36
    Nie jestem osobą znającą dobrze trendy mody, dlatego mam pytanie, co myślicie o tych butach:
    www.eobuwie.com.pl/product-pol-33415-Botki-CLARKS-Mews-Buzz-20346753-Dark-Grey-Lea.htmlPozdrawiam.

Ps. Mnie sie podobają :)
    Obserwuj wątek
      • mama_misi2 link (jeszcze raz) 28.09.11, 08:41
        www.eobuwie.com.pl/product-pol-33415-Botki-CLARKS-Mews-Buzz-20346753-Dark-Grey-Lea.html
      • szarrak Re: buty- opinia 28.09.11, 10:11
        bardzo mi się nie podobają. jest w nich coś, co każe mi się dziwić, że kosztują aż cztery stówy - zawierają jakiś taki bazarowy pierwiastek w sobie. nie, nie.
        • mama_misi2 Re: buty- opinia 28.09.11, 10:36
          a jakie wg Ciebie są fajne? Może jakieś przykłady...
          • emma_me Re: buty- opinia 28.09.11, 11:44
            www.kazar.pl/images/products/1795/10053.jpg
            • nowel1 Re: buty- opinia 28.09.11, 13:04
              No, nie wszyscy kochają takie szpile :-)
              • mama_misi2 Re: buty- opinia 28.09.11, 13:32
                no właśnie-ja nie kocham, a jak Ci się podobają buty clarks?
                • nowel1 Re: buty- opinia 28.09.11, 16:37
                  Moim zdaniem - bardzo fajne.
      • siog Re: buty- opinia 28.09.11, 11:27
        sa bardzo ok. na co dzien do biegania do spodni w sam raz. no i clarks b wygodne sa
      • martalis30 Re: buty- opinia 28.09.11, 18:41
        ja mam ecco www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/21106/galeria_we_dwoje_10.jpg polecam ze względu na wygodę, twoje są w porządku, jeśli rzeczywiście są komfortowe.
      • grzeszna_marta Re: buty- opinia 28.09.11, 19:04
        maxobuwie.pl/allegrozdjecia/1730grey1.JPG

te mi się strasznie podobają :))
      • marzeka1 Re: buty- opinia 28.09.11, 19:16
        But jak but, ale 400 zł za taki but?
        • mama_misi2 Re: buty- opinia 29.09.11, 08:46
          Faktycznie trochę drogie, ale przejrzałam ceny i fajnych (dobrej jakości) butów poniżej tej kwoty to sie raczej nie kupi :(
          A niestety nie mam czasu na szukanie okazji w sklepach.
          Te same byty w Humaniku kosztowały 450zł, a na allegro (o ile dobrze pamiętam) coś ok 470 zł.
      • nessie-jp Re: buty- opinia 28.09.11, 19:20
        Szkoda pieniędzy. Clarksy to buty, w przypadku których estetyka jest na trzecim miejscu, a przeważać ma wygoda i stabilność. Tymczasem ten nieszczęsny podcięty koturnik-łyżwa z mikrozelówczką nie nadaje się na śliskie chodniki.

• paniusiapobuleczki Re: buty- opinia 30.09.11, 18:55
          No więc wydaje mi się, że te koturny są podzelowane nieślizgającą się gumą, co mi sie zawsze w clarksach podobało. Ja kupiłam sobie pantofle na takim właśnie koturnie i wydaje mi sie, że są stabilne i "nieuciekające". Jeśli chodzi o estetykę, to te akurat mi się podobają, mają swój urok i szyk, w przeciwieństwie do większości ecco.
          • rannie.kirsted Re: buty- opinia 04.10.11, 01:00
            ecco to juz w ogole dramat, estetyka jakiejs ciotki-helgi, do tego sa niemilosiernie waskie w srodstopiu i wydluzone czubki. czasem maja fajne modele kozakow, ale to wyjatkowo. czolenka czy buty sznurowane, "sportowe" maja straszne.
            no i jeszcze to ze sklep, w ktorytm najtansze buty kosztuja 400zl nie sprowadza czy tez nie produkuje(?) polowek rozmiarow, to juz w ogole smieszne jest.
        • rannie.kirsted Re: buty- opinia 04.10.11, 00:56
          wygoda tez chyba nie jest na pierwszym... duzo ich modeli jest dosyc waskich (tegosc D..zamiast standardowej w Polsce F) i jest zrobione z naprawde grubej, twardej skory. ja kupilam ostatniego lata sandaly u nich i wcale nie sa wygodne - cieniutka, plaska podeszwa z minimalnym obcasem - po paru godzinach chodzenia w czyms takim po twardych chodnikach bola kolana i krzyz.. kupilam tylko dlatego bo potrzebowalam sandalow natychmiast a te wygladaly nawet fajnie i mialy skorzana podeszwe. ale wygodne nie sa.
      • lonely.stoner Re: buty- opinia 30.09.11, 19:57
        swietne! te ktore ktos wkleil z ecco - o wiele gorszy kroj, w sensie wyglad, te z kazar na szpili- podjerzewam ze niezbyt wygodne, clarks ma mega wygodne buty. Tylko jesli to ma byc but na polska zime to nie wiem... moze byc ciezko, mi pasuje na taka pore roku jesienna. Mam pare par butow z clarks i zawsze jestem zadowolona, chociaz wygladem nie powalaja :)
      • martadss Re: buty- opinia 30.09.11, 20:41
        te z linka z pewnością są wygodne, bo wszystkie buty tej firmy takie są - od baletek do oficerek, ale mnie się niestety nie podobają - moim zdaniem można znaleźć clarksy, które są i wygodne i ładne
      • kol.3 Re: buty- opinia 02.10.11, 15:20
        Clarksy są cholernie wygodne, tylko nietanie.
        Jestem myślami przy zakupie zwykłych klasycznych czółenek Clarks na słupku, ekstra wygodne.
        Co do prezentowanych kozaczków to bym zaryzykowała.
        • janka39 Re: buty- opinia 04.10.11, 00:10
          widzialam dzis te clarksy w sklepie i, niestety, na zdjeciu wygladaja lepiej. Skora wyglada jak ekologiczna ;)
          Sądziłam, że będą fajniejsze
          Choc pewnie wygodne, jak to clarksy
          • mama_misi2 Re: buty- opinia 04.10.11, 13:42
            naprawdę? Kupiłam te buty w eobuwie i pierwszy raz w życiu stwierdziłam, że zdjęcie dobrze oddało prawdziwy wygląd tych butów.
            Poza tym są b. fajne, wygodne i pasują do mojego stylu. Super wyglądają w zestawie z rurkami :)
            Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za opinie.
      • eirenne Re: buty- opinia 04.10.11, 00:47
        Fajne są. Ja bym nosiła.
        • batutka Re: buty- opinia 04.10.11, 01:26
          mnie się nie podobają
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka