bobralus 27.10.11, 18:57 Czy są w Polsce? Podobają mi się różne skórzane modele, koleżanka kupiła za granicą daleką. Czasem widuję je na ulicy, ale nie widziałam w sklepie. Będę wdzięczna za namiary w Warszawie lub Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cannella Re: torby firmy Kipling 27.10.11, 20:53 Nie wygląda, żeby były w PL: www.kipling.com/int/ ale chociaż ofertę możesz obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: torby firmy Kipling 27.10.11, 23:11 W Best Mall jest sklep z galanteria o tej nazwie, ale pamiętam, że kiedyś tam byłam w tej intencji i chyba nie za wiele mieli. No nic, może kiedyś się szarpnę i zamówię z Amazona albo przy okazji jakiś wojaży. Bo jak się okazuje modele skórzane są piekielnie drogie, te materiałowe tylko bardzo drogie;o) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: torby firmy Kipling 30.10.11, 20:26 Nie pamietam dokladnie, ale wydaje mi sie ze jakis czas temu byly dostepne na niemickim limango, a ze limango pojawilo sie w juz Polsce moze za jakis czas bedzie kolejna kampania z torbami Kiplinga i tam cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
klau-dia Re: torby firmy Kipling 15.08.15, 21:04 Od chyba roku jest w Warszawie, w Arkadii. Też uwielbiam :) Ale i tak najczęściej kupuję na Allegro (używane sporo taniej) i w Zalando (na wyprzedaży). Odpowiedz Link Zgłoś