Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poszukuje stanika

02.06.04, 18:30
    Bardzo pilnie potrzebowałabym stanika.
    Moja kolezanka ma dość duży biust (miseczka E) i wczoraj kupiła sobie bluzkę
    z dość duzym wycięciem na plecach, niestety widac wtedy zapięcie stanika, nie
    mówiąc już o ramiączkach.
    Czy wiecie gdzie można kupić stanik z przezroczyctymi ramiączkami i zapięciem?
    (Najlepiej w Poznaniu ale może być też Szczecin)
    Obserwuj wątek
      • dk98 Re: Poszukuje stanika 17.02.16, 11:51
        Polecam staniki firmy triumph ;) Mają duży wybór bielizny ;) można zamówić na tej stronie --> www.ekubas.pl/ Szybka realizacja , przesyłka do max 3 dni :) Polecam ;)
        • morgen_stern Re: Poszukuje stanika 19.02.16, 15:05
          Czy ktoś mógłby zablokować tego spamera?
      • katarzyna.urbanik Re: Poszukuje stanika 20.02.16, 11:31
        Jest jeszcze jedna opcja, którą można wziąć pod uwagę- silikonowe nakładki / miseczki na biust, dostępne w różnych rozmiarach. Są w ofercie większości sklepów z bielizną.

Pełna wygodna i komfort - a przy tym żadnych śladów stanika, które mogłyby zaburzyć stylizację.
      • aqua48 Re: Poszukuje stanika 21.02.16, 13:42
        Poszukaj w sklepie z brafittingiem specjalnego stanika do dużych wycięć na plecach, ma normalne ramiączka (przy większym biuście to ważne, bo cienkie silikony będą się brzydko wrzynały), tylko zapięcie jest inne. Zapina się go z przodu, nisko na plecach ma skrzyżowane taśmy. Weź do sklepu z bielizną tę bluzkę z wycięciem i przymierzaj staniki wraz z nią.
      • grzechru Re: Poszukuje stanika 15.03.16, 16:04
        Hej, ja mam ten sam problem. Ciągle nie mogę trafić na nic dobrego w necie. W końcu zaczęłam kupować na zalando, bo zwrot i dostawa za darmo, więc można spokojnie przymieżyć wszystko w domu. Najczęścieście szukam fajnej bielizny na tego typu serwisach hifashion.pl/hf/elle-macpherson/ - tutaj znalazłam dokładnie fajny, duży biustonosz. Dziewczyny wyszykują dobre produkty, więc nie trzeba samej szukać w sklepie.
      • ani-ani2 Re: Poszukuje stanika 28.04.16, 10:58
        www.sklep-biustonosze.pl/
        Polecam bardzo sama tu kupuję biustonosze, nie ma problemu ze zwrotem czy wymianą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka