Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Krótkie spodenki

IP: *.bielsko.msk.pl 03.06.04, 13:59
    Zadne z tych spodenek nie nadaja sie na wyjscie do ludzi. Ja moglabym je
    jedynie zalozyc na dzialke lub na wypad nad wode, ale i to nie kadze z nich.
    A ceny sa zabojcze. Dac za spodenki 300 lub 400 zl. To chyba trzeba miec
    chora glowe. Sa wstretne te wasze spodenki.
    Obserwuj wątek
      • szczypior74 Re: Krótkie spodenki 03.06.04, 14:17
        W pełni się zgadzam.
        Cześć z nich nadaje się tylko dla dziewczyn, które kochają emanować sexapilem -
        są kuse, płytkie i odkrywają zbyt dużo.
        Poza tym nie każda dziewczyna w Polsce wygląda jak wieszak...
        • blinski Re: Krótkie spodenki 03.06.04, 16:15
          kuse? odkrywają za dużo?? tylko dla wieszaków???
          oj, ktoś chyba na główkę upadł;)
          • Gość: Blondie Re: Krótkie spodenki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.06.04, 00:52
            Buhahaha! Nie mówcie mi, że te "krótkie" spodenki odkrywają za duzo!!!!
            przeciez to zwykle szorty! Jeśli dla was są one skąpe, to nie widziałyscie
            moich :) hihi :)) Kocham takie ciuszki!
            • Gość: Jolie Re: Krótkie spodenki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 21:16
              zgadzam sie w pelni!! tez kocham takie ciuszki:D !!!
      • Gość: inezja Re: Krótkie spodenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:43
        zgadzam sie oj zgadzam!!!
      • mankalita Re: Krótkie spodenki 03.06.04, 16:40
        Pierwsze są całkiem całkiem.... a raczej byłyby gdyby nie ta, ekhm... kieszeń.
      • Gość: Sandra Re: Krótkie spodenki IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 03.06.04, 17:02
        Dzisiejsze popoludnie, ulica Zelazna, Warszawa. Panna blondynka w mini szortach
        typu sprany jeans, pepek (na szczecie plaski:-) na wierzchu (+ kolczyk)i
        sanadal na wysokim obcasie. Wygladala dobrze ale na litosc Boska, nie do miasta
        ale nad morze, jezioro itp.
        • Gość: Asica Re: Krótkie spodenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:51
          I tu macie rację! Wiele kobiet i to nie tylko tych młodych (typ "z tyłu liceum
          z przodu muzeum") nie wie co założyć na jaką okazję! Np. wychodząc na zakupy
          szykują się jakby szły na imprezkę w nocnym klubie (wtedy to już tylko zostaje
          zacytować słowa pewnego utworu "hej suczki..."). A jak widzę te "bidule" jak
          się męczą na tych wysokich szpilach chodząc (często ledwo chodząc) po krzywych
          chodnikach. Przecież niektóre wyglądają jak kaleki!! A sprawa jest prosta nie
          umiesz chodzić w butach na wysokim obcasie to zakładaj płaskie!! To tak jak z
          tymi idiotami, którzy startują do "idola" bo myślą że umieją śpiwać a potem pół
          Polski się z nich śmieje! TROCHĘ SAMOKRYTYCYZMU KOBIETY!!
      • Gość: gosiek Re: Krótkie spodenki IP: *.chello.pl 03.06.04, 20:39
        A mi się podobają te jeasowe, reebok i nike. Fajne na wakacje dla zgrabnych
        dziewcząt.
      • tralalumpek Re: Krótkie spodenki 03.06.04, 23:43
        koszmar!
        • taquine Re: Krótkie spodenki 03.06.04, 23:57
          te w groszki sa very najsi.
          & te diesel'a mi sie podobaja.--> tyle ze z głowa nie mam problemów.

• ewa9876 Re: Krótkie spodenki 04.06.04, 09:20
            Zwykłe krótkie spodnie jakie nosze od lat. Gdzie tu jakiś ewenement?
            No ale zależy ile kto ma lat i jak wygląda. Każdą rzecz trzeba po prostu
            dobrać. I dopasować do okoliczności. Na raut firmowy nie pojdziecie przecież
            tak ubrane, chociaż jeden z moich firmowych kolegów w ramach prostestu
            przyszedł kiedyś właśnie w krótkich spodniach na spotkanie. A okrągłe
            dziewczyny też świetnie wyglądaja w krótkich gaciach. Uważam, ze to jest bardzo
            sexy. Taka J-Lo na przyklad…
            Jak ktoś uważa takie zwykle spodenki za brzydkie to lepiej niech nie
            zakłada:)))))))
            • tralalumpek Re: Krótkie spodenki 04.06.04, 09:31
              Ja tez nosze krotkie spodenki, najrozniejsze: sztruksowe, jeansowe, bawelniane,
              lniane ......nikt tutaj nie kwestionuje ani istnienia w modzie, ani noszenia
              takowych. Te, ktore sa pokazane, sa najkrocej mowiac koszmarne i tyle.
              • oliwka_ i po co ta agresja kobieto? 04.06.04, 10:56
                Ty Trampel naucz sie lepiej czytac, znowu szukasz zaczepki? Masz juz
                klimakterium kobieto czy co? Koszmarne ta sa zwykle twoje wypowiedzi. Bo sa
                przesycone agresja. A spodenki sa fajne, te z mango i te z diesla na przyklad.
                Czasem zdjecia po prostu nie oddaja urody. Sfotografuj swoje i wstaw tutaj,
                obejrzymy. I wez cos na uspokojenie.
                • tralalumpek Re: i po co ta agresja kobieto? 04.06.04, 11:09
                  oliwka_ napisała:

> Ty Trampel naucz sie lepiej czytac, znowu szukasz zaczepki? Masz juz
                  > klimakterium kobieto czy co? Koszmarne ta sa zwykle twoje wypowiedzi. Bo sa
                  > przesycone agresja. A spodenki sa fajne, te z mango i te z diesla na przyklad.
                  > Czasem zdjecia po prostu nie oddaja urody. Sfotografuj swoje i wstaw tutaj,
                  > obejrzymy. I wez cos na uspokojenie.

To moj wois jeszcze raz:
                  "Ja tez nosze krotkie spodenki, najrozniejsze: sztruksowe, jeansowe,
                  bawelniane,
                  lniane ......nikt tutaj nie kwestionuje ani istnienia w modzie, ani noszenia
                  takowych. Te, ktore sa pokazane, sa najkrocej mowiac koszmarne i tyle.

gdzie doszukalas sie agresji w tym wpisie?
                  jezeli chodzi o klimakterium to jeszcze mnie nie dotyczy ale mowiac twoim
                  jezykiem idz sie daj komus przeleciec wszystko jedno czy mezczyznie czy
                  kobiecie to ci sie troche ulzy i zejdzie ci z oczu i z mozgu
                  powidz skad u ciebie tyle agresji? jezeli moje wypowiedzi sa koszmarne to wrzuc
                  mnie na ignor i bedziesz miala problem z glowy
                  i jeszcze jedno, dla ciebie jestm Trampel i jak myslisz jak sie powinnam do
                  ciebie w tym poscie zwrocic?
                  • oliwka_ o rany... 04.06.04, 12:32

Zauważyłam wielokrotnie, że nie tylko ja odbieram twoje posty jako agresywne,
                    więc może inaczej, ostrożniej formułuj swoje wpisy. Nie sądziłam również, ze
                    słowo trampek tak cie drażni, przecież wielu osobom tak kojarzy sie twoj nick,
                    ten oryginalny masz po prostu za za długi.
                    A co do mojego słownictwa, to nie insynuuj tutaj tylko zacznij od siebie.
                    Jesteś biseksualna? I może to rodzaj podrywu z twojej strony? To w takim razie
                    ignor jest dobrym pomysłem. Szukaj szczęścia gdzie indziej.
                    • tralalumpek Re: o rany... 04.06.04, 13:57
                      oliwka_ napisała:

>
                      > Zauważyłam wielokrotnie, że nie tylko ja odbieram twoje posty jako agresywne,
                      > więc może inaczej, ostrożniej formułuj swoje wpisy.

****** jezeli kierowanie sie opinia innych jest dla ciebie podstawa do
                      oceniania to gratuluje ubezwlasnowolnienia w mysleniu

Nie sądziłam również, ze
                      > słowo trampek tak cie drażni, przecież wielu osobom tak kojarzy sie twoj
                      nick,
                      > ten oryginalny masz po prostu za za długi.

********mam taki a nie inny nick i nie twoja sparwa go oceniac czy za dlugi czy
                      za krotki, zwykla kultura nakazuje zwracac sie do ludzi tak jak sie nazywaja a
                      forma , ktora wybralas jest dla mnie przezwiskiem (tyle o kulturze piszesz
                      przeciez)

> A co do mojego słownictwa, to nie insynuuj tutaj tylko zacznij od siebie.
                      > Jesteś biseksualna? I może to rodzaj podrywu z twojej strony? To w takim
                      razie
                      > ignor jest dobrym pomysłem. Szukaj szczęścia gdzie indziej.

*****plytkie, oszczedz sobie
                    • blinski Re: o rany... 04.06.04, 15:48
                      tralalumpek nie jest agresywna, ona jest twarrrda;))
                      a co do tego biseksualizmu, to rzeczywiście tekst trochę gimnazjalny (jeśli nie
                      podstawówkowy;))
                      • tralalumpek Re: o rany... 04.06.04, 19:55
                        blinski napisał:

> tralalumpek nie jest agresywna, ona jest twarrrda;))
                        > a co do tego biseksualizmu, to rzeczywiście tekst trochę gimnazjalny (jeśli
                        nie
                        >
                        > podstawówkowy;))
                        >
                        >

wiesz blinski, ja nie mam problemu pomimo ze jestem hetero mam przyjaciol
                        zarowno homo (k, m) jak i bi
                        moge o tym spokojnie rozmawiac

--
                        Otwarty Fanclub Tralalumpka:
                        kochanica.francuza

• blinski Re: o rany... 05.06.04, 16:57
                          no i bardzo dobrze, ja też (może nie przyjaciół, ale znajomych).
                          ta uwaga o głupim tekście o biseksualizmie była skierowana do oliwki, to gwoli
                          wyjasnienia - ale zapewne zauważyłaś.
              • Gość: dor Krótkie spodenki cellulit IP: *.petrus.com.pl 04.06.04, 10:57
                Chciałabym latem nosić krótkie spodenki ale mam cellulit i sie wstydzę. Wiem że
                do wakacji go nie zwalczę bo walka trwa juz 3 lata i bez rezultatów - to pewnie
                przez tabletki hormonalne.
                Dodam że przy 169cm wzrostu waże 51kg, więc nadwagi to ja raczej nie mam ;-)
                nogi tez nie sa krzywe.
                Co byście na moim miejscu zrobiły?
                załozyć i patrzec czy mnie ktoś palcami nie wytyka czy darowac sobie spodenki
                już na zawsze?
                • Gość: asik Re: Krótkie spodenki cellulit IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 04.06.04, 11:25
                  Oj chyba źle walczysz. Ja też mam celulit i chodzę na aerobik 2 razy w tygodniu
                  (taki z ćwiczeniami na mięśnie, nie tylko podskoki), do tego dochodzą kremy i
                  celulit znika!
                  • Gość: dor Re: Krótkie spodenki cellulit IP: *.petrus.com.pl 04.06.04, 11:45
                    Być może za mało robię w tym kierunku, nie wiem. Nie chce poprostu zdominowac
                    całego dnia walką z cellulitem.
                    Oto co robię:
                    - wszędzie gdzie mogę chodze pieszo, ćwiczę w domu - dość intensywnie, na tyle
                    że na brzuchu mam ładnie zarysowane mięśnie;
                    - jadam tylko mięso ryb, lekkostrawne posiłki, unikam tłuszczu i słodyczy - w
                    rezultacie jestem bardzo szczupła choć mam nieco figure gruszki;
                    - stosowałam kremy różnych drogich i tanich firma ale teraz robię tylko masaże
                    zwykłym balsamem, ponieważ kremy te nie mają żadnego wpływu na zmniejszenie
                    cellulitu, sprawiają jedynie że skóra jest przyjemniejsza w dotyku ale
                    optycznie bez zmian.
                    Co powinnam zrobić jeszcze?
                    Czy nie będę wzbudzała kąśliwych uśmieszków zażenowania paradując latem w
                    spodenkach z moim cellulitem?
                    • mankalita Re: Krótkie spodenki cellulit 04.06.04, 11:49
                      Jeżeli nie jest to cellulit III stopnia, to myśle, że nie musisz się przejmować
                      tym jak wyglądają twoje nogi w krótkich spodenkach. Mówisz w końcu, że masz
                      zgrabne nogi i ładną sylwetkę. Myślę, że gdy wyskoczysz na ulice w krótkich
                      spodenkach, to raczej będziesz wzbudzać zazdrość kobiet swoją szczupłą i
                      wysportowaną sylwetką a celulitu nikt nie zauważy.
                      • Gość: dor Re: Krótkie spodenki cellulit IP: *.petrus.com.pl 04.06.04, 11:59
                        Ja mam wrażenie że go wszyscy widzą, niestety i stąd moje obawy. Nie chce w ten
                        sposób stać się centrum zainteresowania a spodenki miło byłoby ponosić.
                        pozdrawiam
                        • mankalita Re: Krótkie spodenki cellulit 04.06.04, 12:05
                          Z własnego doświadczenia wiem, że nikt tego nie widzi. No może tylko głupie,
                          zakompleksione i zawistne babska, które widząc na ulicy ładna i zgrabną
                          dziewczynę doszukują się w niej jakich defektów. Ale takimi chyba nie warto się
                          przejmować... ja się nie przejmuję:D
                          • Gość: dor Re: Krótkie spodenki cellulit IP: *.petrus.com.pl 04.06.04, 12:11
                            Wiem, że nie warto, choć to trudne pewnie będzie. Ja sie chyba wogóle za dużo
                            przejmuje.
                            Zycze miłego spodenkowego lata i gorąco pozdrawiam.
                            • wenisia Re: Krótkie spodenki cellulit 24.06.04, 09:19
                              czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie, ze ten Twój celulit moze być trochę
                              urojony... Wydaje mi sie, ze jesteś bardzo zadbaną i zgrabną dziewczyną, tylko
                              może troche za bardzo przeczuloną.. Opal ładnie nogi albo użyj fajnego
                              samoopalacza i załóż spodenki - założę się, że bedziesz wyglądała bombowo ! Na
                              początek możesz założyć takie, które zakrywają więcej, a jak już sie z nimi
                              oswoisz możesz eksperymentować z coraz krótszymi. Powodzenia !
                        • Gość: ma Re: Krótkie spodenki cellulit IP: 5.5.* / 80.58.35.* 14.07.04, 12:44
                        • Gość: manya Re: Krótkie spodenki cellulit IP: 5.5.* / 80.58.35.* 14.07.04, 12:46
                          nie przejmuj sie tak bardzo, a do wali z celulitem polecam prepart firmy
                          biotherm.
                          • Gość: dor Re: Krótkie spodenki cellulit IP: *.petrus.com.pl 15.07.04, 11:34
                            nie mam cellulitu urojonego, niestety jest to faza III, widoczne gołym okiem
                            nierówności bez żadnego uciskania. Nadal ćwicze intensywnie w domu, tym sobie
                            nie zaszkodzę, zaczęłam też pić polecane na forum drożdże, chyba niedługo
                            odstawię jednak antykoncepcję hormonalną (teraz uzywam plastrów), bo ok 8 lat
                            brania na dobre mi nie wyszło.
                            Byłam nawet na solarium 3 razy (twarzy i biustu nie opalałam bo to chyba nie
                            jest zdrowe) fakt optycznie lepiej to wygląda ale ciągle widać.
                            Jeśli chodzi o biotherm, to kuszące, jak będę miała jakieś dodatkowe pieniądze
                            to może kupię.
                            pozdrawiam
                • kochanica.francuza Re: Krótkie spodenki cellulit 04.06.04, 14:13
                  Gość portalu: dor napisał(a):

> Chciałabym latem nosić krótkie spodenki ale mam cellulit i sie wstydzę. Wiem że
                  >
                  > do wakacji go nie zwalczę bo walka trwa juz 3 lata i bez rezultatów - to pewnie
                  >
                  > przez tabletki hormonalne.
                  > Dodam że przy 169cm wzrostu waże 51kg, więc nadwagi to ja raczej nie mam ;-)
                  > nogi tez nie sa krzywe.
                  > Co byście na moim miejscu zrobiły?
                  hm może w przyszlości spróbuj głodówki leczniczej pod kontrolą lekarza?
                  na Twoim miejscu nosiłabym zgrabne spodenki zakrywające cellulit - jak figurę
                  masz,to i tak się będą oglądac
                  Pozdr
                  > załozyć i patrzec czy mnie ktoś palcami nie wytyka czy darowac sobie spodenki
                  > już na zawsze?
            • Gość: Asica Re: Krótkie spodenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:55
              Zgadzam się, że okrągłe kobiety też dobrze wyglądają w krótkich spodenkach i to
              nie tylko J.Lo. !! Czasem takie wyglądają nawet lepiej niż niektóre chudzinki.
              Bo te miewają nieraz niezłą przerwę między udami. Ble....!!
      • Gość: Amy Lee Dlaczego...??? IP: *.chello.pl 05.06.04, 16:03
        Mam pare pytan:
        Dlaczego wszystkie krotkie spodenki maja takie ceny jakby byly to co najmniej
        dlugie spodnie w rozmiarze XXL ???
        Dlaczego w magazynie i na stronie internetowej Avanti pokazywane sa ciuchy
        drogie, drogie i jeszcze sto razy drogie ???
        Wezcie pod uwage, ze ten magazyn kupuja tez kobiety, ktore nie sa "Nadziane" i
        nie moga sobie pozwolic na np. okulary przeciw sloneczne, ktore kosztuja prawie
        2 000 zlotych !!!
        Wezcie sobie do serca moj komentarz i zamieszczajcie w magazynie i na strone
        ubrania (itp.), ktore sa "dobre ale tanie". Nie rozumiem przez to "ciuchow z
        lumpexu" tylko rzeczy, ktorych ceny nie sa wygorowane !!!
        Ten, kto popiera, niech napisze na e-maila: amy_lee0@vp.pl
        Z GORY DZIEKI SERDECZNE!!!!!!!!!!
        • kochanica.francuza Re: Dlaczego...??? 13.06.04, 17:26
          Gość portalu: Amy Lee napisał(a):

> Mam pare pytan:
          > Dlaczego wszystkie krotkie spodenki maja takie ceny jakby byly to co najmniej
          > dlugie spodnie w rozmiarze XXL ???
          > Dlaczego w magazynie i na stronie internetowej Avanti pokazywane sa ciuchy
          > drogie, drogie i jeszcze sto razy drogie ???
          > Wezcie pod uwage, ze ten magazyn kupuja tez kobiety, ktore nie sa "Nadziane" i
          > nie moga sobie pozwolic na np. okulary przeciw sloneczne, ktore kosztuja prawie
          >
          > 2 000 zlotych !!!
          > Wezcie sobie do serca moj komentarz i zamieszczajcie w magazynie i na strone
          > ubrania (itp.), ktore sa "dobre ale tanie". Nie rozumiem przez to "ciuchow z
          > lumpexu"
          Czasem bywa,że jeden ciuch lub parę w sesji jest z lumpeksu.
          Ale jakoś adresów lumpeksów wtedy nie podają.
          Ergo,służy to napędzaniu konsumpcji.
          Jakbym miala wolne 2000 zł, to ostatnią rzeczą,jaka by mi przyszla do
          głowy,byłyby okulary,nieważne,słoneczne,optyczne czy optyczno-sloneczne...:-)
        • Gość: Kasia Re: Dlaczego...??? IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 04.07.04, 13:30
          Po pierwsze - napedzanie rynku oczywiscie. Po drugie - nie stac Cie na te
          ciuchy? Nie jestes wiec w grupie docelowej tego czasopisma. Takie pisma
          wydawane sa z mysla o okreslonej grupie konsumentow, np. wyksztalconych i
          dobrze zarabiajacych kobiet z duzych miast. Nie ma sensu narzekac, ze rzeczy sa
          za drogie, z punktu widzenia wydawcy to nie pismo jest dla Ciebie, ale Ty dla
          pisma. Nie kupuje Avanti, bo ani to nie moj styl, ani nie te ceny. O wiele za
          wysokie - wiec olac to :)
      • Gość: Link Re: Krótkie spodenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 17:09
        Patrz:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13183375&v=2&s=0
      • Gość: Anka Re: Krótkie spodenki IP: 213.17.241.* 06.06.04, 18:00
        a czemu tak sądzisz?? mi sie bardzo podobają spodenki pomarańczowa z
        kieszeniami o różnej wielkości! kupiłam je sobie i wychodzę w nich na spotkania
        z przyjaciółmi!
      • Gość: beatka_ka Re: Krótkie spodenki IP: *.matinet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:48
        No co wy, te spodenki sa genialne, podkreślaja figurę. Ja osobiście
        zainwestowałam juz w 4 takie pary i powiem wam- są niezastąpione.
      • Gość: zosia Krótkie spodenki IP: *.okuniew.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 20:27
        co wy w ogóle pokazujecie .Co to za strona!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Marta Re: Krótkie spodenki IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 22:33
        Zajebiście drogie
      • Gość: J-LO TURBO Re: Krótkie spodenki IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 13.06.04, 16:33
        Te wasze spodenki to sa chyba tylko dla modelek, bo ja np nie moglabym wyjsc w
        takich spodenkach bo mam grube uda a pozatym mam calulitis. A ceny sa
        rzeczywiscie troche za wysokie jak dla przecietnej polki.
        • Gość: inezja Re: Krótkie spodenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 16:58
          Moim zdaniem szorty nie powinny kosztować więcej jak 100 zł, te z Diesla to
          lekka przesada...
      • Gość: Milka23 Re: Krótkie spodenki IP: 80.51.255.* 15.06.04, 14:59
        A z tymi ktorzy nie maja tak ladnych nóg żeby je eksponować w odsłaniajacych
        tylek spodenkach?
      • Gość: gonia&karola Re: Krótkie spodenki IP: *.pustkow.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 18:54
        hmmm...no cóż jedynie te niebieskie nikusie się do czegos nadają ale
        reszta...bez komentarza...
      • Gość: Natalia magda ania Re: Krótkie spodenki IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.06.04, 21:23
      • Gość: dziewczyny Re: Krótkie spodenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:07
        myslimy ze w takich spodenkach nie wyszlybysmy nawet przed dom sa wprost ochydne
        ladniejsze ciuchy sa na targu.jestesmy zbulwersowane
        • marieclaire nosze chetnie 17.06.04, 23:15
          nosze latem chetnie(nie poto cwicze cala zime by latem pazycz sie w portkach:))
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20723
          • zakrencik :/ 04.07.04, 19:48
            Czemu ciagle pokazywane sa ciuchy tych firm ktore slepo podarzaja za obecnymi
            trendami mody? Czemu malo gdzie widze ubrania np. z House'a, Croppa? Nie
            wszystkim to sie podoba...

Poza tym nie rozumiem jednej rzeczy. Po co firmy produkuja krotkie spodenki w
            rozmiarach XXL? Przeciez zaden grubas nie wlozylby takiego czegos! Wszyscy by
            sie z niego smiali...
      • Gość: pannaaleksandra Re: Krótkie spodenki IP: *.multicon.pl 22.06.04, 22:06
        heh... ochydne to mało powiedziane... to nie są spodenki, to są ordynarne
        GALOTY;) a feee...
        • beauty_baby Re: Krótkie spodenki 23.06.04, 10:25
          moim skromnym zdaniem te spodenki są nieco toporne.
          Dziewczyny - i te grube, i te chude - przestańcie mieć kompleksy i sie
          przejmowac. TO w Polsce jakis obłęd, lato nie jest po to aby smażyć się z
          dłuich ciuchach. Do każdej figury mozna dobrać odpowiedni krój spodenek:)
      • Gość: Sineira Re: Krótkie spodenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 01:05
        Litości! Czytam te wpisy i mi sie robi coraz gorzej. Czy wy dziewczyny macie po
        kolei w głowach? "A ja nie wyjdę w spodenkach, bo mam grube nogi", "a ja tez
        nie, bo mam celulit"...
        Od czytania tzw. pism kobiecych chyba wam kompletnie odbiło! Czy Wy naprawdę
        uważacie, że wszyscy dookoła nie mają co robić, tylko przyglądać się Waszym
        nogom i doszukiwac się w nich jakichś defektów? Dlaczego dajecie się ogłupiać
        do tego stopnia? Macie zamiar poświęcać cały swój czas na modelowanie ciała i
        dążenie do jakiejś wydumanej doskonałości? Otrząśnijcie się, do jasnej cholery,
        i zacznijcie ŻYĆ, czuć, oddychać, patrzeć na świat, czytać dobre książki!
        Przestańcie się przejmować tym, co inni mogą o Was pomyśleć lub powiedzieć!
        Weźcie pod uwagę, że kiedyś będziecie miały 80 lat i pozostanie Wam tylko
        przeraźliwa pustka - bo jeśli ktoś zajmuje się tylko swoim wyglądem, to co mu
        zostanie na starość???
        Zastanówcie się, czy jesteście szczęśliwe, katując się dietami (bo AŻ 1 kg
        nadwagi), ćwiczeniami (bo ta grudeczka to celulit), chodzeniem w niewygonych
        butach (bo modne)?
        Zacznijcie żyć dla siebie, nie dla opinii innych!!!
        • Gość: kragmel Re: Krótkie spodenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 07:34
          ekhem, ekhem droga Sineiro,
          jest jeszcze jedna możliwość, wiesz. ja mam czas i na książki, i na krem na
          cellu. życie dla siebie nie oznacza, że należy kompletnie zignorować opinię
          innych. ja wolę się też innym podobać, nie tylko sobie wmawiać, że wszystko
          jest w porządku.
      • Gość: Ela Re: Krótkie spodenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 17:54
        ja tam sie zgadzam z Tralalumpka ..te spodenki sa koszmarne...ale oczywiscie
        kazdy ma inny gust.Jezeli lubi za takie szmaty dawac tyle pieniedzy jego
        sprawa...
      • Gość: marlena Re: Krótkie spodenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:32
        Ja w lecie i tak najchętniej noszę to co jest wygodne,mam własny styl, bo jak
        głosi jakieś tam przysłowie :"moda to najgorszy tyran"
        • rocznik1968 Re: Krótkie spodenki 13.07.04, 22:02
          że takie ?

www.allegro.pl/show_item.php?item=27823957
          • rocznik1968 Re: Krótkie spodenki 13.07.04, 22:03
            sorki, miało być - a może takie? :-)

www.allegro.pl/show_item.php?item=27823957
      • Gość: Beretta007 Re: Krótkie spodenki IP: *.man.rsk.pl 24.07.04, 15:28
        Mi najbardziej podobają się te oliwkowe z Gantosa. Na rower fajne, ale do
        ludzie - nie. Ja też wolę dłuższe gatki. Wszystkie tutaj są ultrakrótkie. Nawet
        babki z szczupłymi, długimi nogami nie zawsze mają odwagę ubrać takie na
        chodzenie po mieście. A co do gaci z Gantosa, to fajnie muszą wyglądać z
        czarnymi bokserkami za kostkę :)
      • Gość: Agata :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 22:16
        zaczepiste spodenki H&M kurde chyba bede musiala sie wybrac do sklepu..:P
      • dzidzia.piernik Re: Krótkie spodenki 26.07.04, 22:39
        Moda

Jest parę rzeczy, bez których za nic nie możesz się obejść, jeśli chcesz
        wyglądać trendy i na plaży, i na deptaku, i na wieczornej imrezce.
        W tym sezonie absolutnym hitem są japonki i szorty!

A reszta to już do wyboru, do koloru - możesz nosić miniówy lub spodenki, topy,
        daszki, bluzy, kurtki... I, oczywiście, nie zapomnij o wystrzałowym kostiumie
        kąpielowym!

Lista niezbędnych ciuchów:

-kostium kąpielowy
        -czapeczka lub daszek
        -japonki
        -adidasy lub inne wygodne buty
        -kilka topów i koszulek
        -szorty i długie dżinsy
        -miniówa
        -bluza, sweter lub kurtka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka