supcik 10.02.12, 22:01 Z czym zestawic te dresowe spodnie na codzien? nie chodzi mi o styl sportowy. Spodnie ladnie elza na sylwetce, bawelniane, zwezane na dole, przed kostka. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3027357,2,1,attachment.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 10:33 Z polarem, sznurem pereł i szpilkami w kontrastowym kolorze - pomarańczowy, amarantowy, szmaragdowy i biżuteryjną torebką do ręki:) A tak poważnie, chcesz dresowe spodnie, typu dół od piżamy zestawiać z czymś eleganckim? Toż to strój sportowy, zawsze będziesz w nim wyglądać jakbyś zeszła z rowerka stacjonarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 11:05 Piszac nie styl sportowy nie mialam na mysli perly i szpilki... A na przyklad baletki i gladki top, plus marynarka tez dresowa w jakims fajnym kolorze albo pastelowa; swetry oversize krotki/dluzszy; koszule Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 11:38 no, na jogging jak znalazl. kurde, co to za nowa moda? to juz nie ma normalnych spodni, trzeba dresy z szafy wyciagac? Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 11:46 supcik napisała: > Piszac nie styl sportowy nie mialam na mysli perly i szpilki... > > A na przyklad baletki i gladki top, plus marynarka tez dresowa w jakims fajnym > kolorze albo pastelowa; swetry oversize krotki/dluzszy; koszule Też pomyślałam o marynarce, ale chyba jednak nie dresowej, za dużo byłoby tego dresu ;) Pozostałe pomysły też mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 11:55 Te akurat mają typowo dresowy kolor. Nie pokombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Z czym te spodnie? 14.02.12, 12:07 Też mi się wydaje, że to głównie kwestia koloru. Gdyby były ciemniejsze, np. grafitowe, nie byłoby takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 15:59 Aaa, to o to chodzi? Jednakowoż ciągle paskudnie to wygląda, choć prawdopodobnie bardzo enwog :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 16:08 Dla mnie te zdjęcia to porażka. Równie ładnie i elegancko wyglądają spodenki rowerowe, takie z pieluchą. Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 11.02.12, 16:26 madame_irons dzieki! wlasnie o to mi chodzilo, zamierzam je nosic na spacery w parku z malym dzieckiem, na plac zabaw, do poblizkiego sklepu i apteki, do znajomych bedzie jak znalazl. Plus do samochodu z malym dzieckiem mysle ze bedzie wygodnie i troche inaczej jednoczesnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hankaanka11 Re: Z czym te spodnie? 14.02.12, 16:19 Modelki na zdjęciach są "zrobione" i mają but na obcasie. Z całym szacunkiem, ale czy jesteś pewna, że po porodzie będziesz wyglądała, tak jak one ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: Z czym te spodnie? 13.02.12, 15:59 Już dajcie spokój, dziewczyny! Niby dlaczego te spodnie miałyby być "paskudne"? Trochę luzu i fantazji! A wy nic, tylko ołówkowe spódnice, żakieciki i szpile, bo "eleganckie"? Supcik, nie daj się zwariować (ojej, nie chcę powiedzieć "lafiryndom", bo słusznie się obrażą!). Załóż do tych spodni np. kolorowy golf albo ciepłą miękką tunikę, fajny szalik, czapkę z pomponem, ciepłe buty typu emu z wystającymi z nich wełnianymi skarpetami w kolorowe paski, futrzane lapońskie rękawice, polarową albo puchową kurtkę z kapturem - i wszystko kolorowe, wygodne, ciepłe i słoneczne! I nie zapomnij włożyć pod te spodnie ciepłych długich gaci! Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 13.02.12, 17:36 aeromonas dzieki za sloneczny look:) ale te spodnie bede nosila dopiero wiosna, jak bedzie cieplo, teraz w 9ym miesiacu ciazy czekam na rozwiazanie i w taka pogode nie wychodze z domu, bylam tydzien temu w sklepie i sie wywrocilam na plecy, wiec sie boje:D Nie przejmuje sie, tez nosilam kiedys olowkowe spodnice, garsonki, ale w pracy. Teraz zmiany w zyciu no i zmiana garderoby, na wygodny, ale wziac modny i stylowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Z czym te spodnie? 14.02.12, 17:11 supciku. Urodzenie dziecka nie musi oznaczać AŻ TAKIEJ zmiany w stylu..Już proste dżinsy są lepsze niż dres. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais dres na ulicę? 15.02.12, 23:25 nie aeromonas - ja tylko sztruksy, dżinsy, swetry i trzewiki na płaskim... ołówkowej spódnicy nie miałam jak żyję Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: dres na ulicę? 16.02.12, 20:57 No to ganz tak jak ja:) Ale taki drech dla młodej mamy, która musi mieć wygodnie (ćwiczy skłony, przysiady, rwanie i wyciskanie niemowlakiem) jest całkiem sympatyczny. Sama zresztą lubię drechy i nieraz po osiedlu w nich chodzę. I nie uważam, że to obrzydliwe. Ważne, żeby człowiek ogólnie był zadbany - można ten drech fajnie wystylizować. Nie bądźmy schematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dres na ulicę? 16.02.12, 21:31 aeromonas napisała: > No to ganz tak jak ja:) > Ale taki drech dla młodej mamy, która musi mieć wygodnie (ćwiczy skłony, przysi > ady, rwanie i wyciskanie niemowlakiem) jest całkiem sympatyczny. Sama zresztą l > ubię drechy i nieraz po osiedlu w nich chodzę. I nie uważam, że to obrzydliwe. > Ważne, żeby człowiek ogólnie był zadbany - można ten drech fajnie wystylizować. > Nie bądźmy schematyczne. Obstaję przy tym, że dres na ulicę nie jest. ;-) Możesz to nazwać schematycznością. Jak widzę wspaniałych panów ze skwaszonymi minami na agresywnych gębach, w dresie trzypaskowym, kurtce trzypaskowej i adidasach, to mam ochotę ich resocjalizować ;-P nie osobiście, rzecz jasna ;-) ni ma czegoś wygodnego dla takiej mamy, niebędącego dresem? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: dres na ulicę? 16.02.12, 21:32 > Obstaję przy tym, że dres na ulicę nie jest. ;-) Możesz to nazwać schematycznoś > cią. Jak widzę wspaniałych panów ze skwaszonymi minami oczywiście to było co innego, ale dres jest dres, nawet do szpilek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Z czym te spodnie? 13.02.12, 22:26 ten wezel z przodu bedzie niestety przeszkadzal w zestawieniach z wezlem: bluzka trykotowa z deloltem-lodka, plus plastikowa bizuterai i baletki (wersja tak dla 20-latki ;-) bez wezla, wersja dorosla: biala bluzka koszulowa, moze byc tez tunika, ale nie miekka tylko taka bardziej "pod krochmal", do tego czarne szpilki i porzadna skorzana torba, moze byc czarna lub w nasyconym kolorze (zolty, turkus) Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 14.02.12, 07:50 ten wezel, to taki cienki pasek, absolutnie nie przeszkadza, jak sie go wyprasuje to fajnie sie uklada, mozna go tez schowac:) dzieki za rady, bede probowac nosic na rozne sposoby:D Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Z czym te spodnie? 15.02.12, 23:18 z rockandrollowym T-shirtem i szpilkami? Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 16.02.12, 21:33 dziewczyny ale to nie jest taki typowy dres, ladnie podkresla figure, jest dobry jakosciowo i nie zamierzam go nosic na sportowo, tylko zestawic jakos stylowo, do tego dojda dodatki, fajny zegarek, okulary, duza skorzana torba albo kopertowka. Lubie eksperementy z moda, a tego jeszcze nie nosilam. no i mam inne ubrania, nie bede nosila tylko to:D tylko na spacery, do samochodu, do osiedlowej fryzierki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Z czym te spodnie? 16.02.12, 21:47 Nie tlumasz sie, nie tutaj;) Spodnie ladne i mozesz spokojnie noscic i to nie tylko do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_irons Re: Z czym te spodnie? 17.02.12, 08:43 greentea2 napisała: > Nie tlumasz sie, nie tutaj;) Popieram ;) Dorzucam dodatkowo (sama szukałam w zeszłym roku inspiracji w tym temacie ;),może autorka wątku coś wybierze www.polyvore.com/easy_like_sunday_morning/set?id=39059054 www.polyvore.com/http_golestaneh-streetstyle.blogspot.com/set?.embedder=189316&.mid=embed&id=13413046 www.polyvore.com/celebrity_style_mary-kate_olsen/set?id=14126535 www.polyvore.com/be_simple/set?id=15463925 www.polyvore.com/http_golestaneh-streetstyle.blogspot.com/set?id=15122888 Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 17.02.12, 10:47 Bardzo mi przypadl do gustu zestaw z kominem i beretem, taki troche na cieplo, akurat mam szary komin, czarny beret i czarne koturny z bialym korzuszkiem. Moze to calkiem fajnie wygladac. Czarny lniany zakiet tez swietny pomysl, ale akurat nie mam takiego, choc rzecz bardzo uniwersalna i zapewnie by sie nieraz przydala:D Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Z czym te spodnie? 16.02.12, 22:46 Ostatnio widziałam w Burdzie rewelacyjne połączenie spodni dresowych z czarnym żakietem lnianym. Gdy tylko znajdę odpowiednią dzianinę i len, zestaw skopiuję, bo ogromnie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 17.02.12, 12:43 Jeszcze jako alternatywa do dzinsow (bede musiala zaczelac z ich kupnem poki nie zrzuce pare kilo) kupilam takie dwie pary, ale z ich zestawieniem nie bede miala problemow:) pasuja do wiekszosci gor w mojej szafie, swetrow, kurtki skorzanej, do niemal wszystkich butow rowniez. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3033608 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3033609 Odpowiedz Link Zgłoś
supcik Re: Z czym te spodnie? 02.03.12, 08:19 Kolejna stylizacja z podobnymi spodniami, mzoe komus sie przyda. Zdjecie zapozyczone z blogu. Odpowiedz Link Zgłoś