Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zapachy w szafie

07.04.12, 10:13
    Moja babcia często wkładała mydło zapachowe do szafy z ubraniami lub do torby, żeby ładnie pachniało. Natomiast teraz mamy coś takiego jak torebki zapachowe. Słyszałam też o sposobie z flakonikami po zużytych perfumach. Co Waszym zdaniem jest lepsze??
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 10:18
        torebki zapachowe są ok.
      • vivyan Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 12:19
        Mam torebki zapachowe z rosmanna, są fajne, nie wszystkie pachną jedna równie mocno.
        • nitroglycerine Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 12:50
          No właśnie, ja też mam, ładnie pachną, ale nie wiem, czy one nie wietrzeją dość szybko... A poza tym te do torebki się niszczą, jak się je nosi na co dzień w torebce...
          --
          nataliashot.blogspot.com
      • lonely.stoner Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 13:00
        ja do szuflad z bielizna wkladam woreczki napelnione suszona lawenda. Fajny jest tez papier zapachowy do wyscielania:) aaaa- najfajnieszi najmocniej pachnaca rzecz jaka mialam to takie perfumy w kostce ktore przywiozlam z Tunezji (zapach taki inteswyny egzotyczny a drugi jasminowy). Nie wiem z czego sa zrobione niestety. To po prostu wyglada jak taka mala kostka mydla ale to sa perfumy ktore normalnie uzywa sie na cialo a ja wlozylam do szafki z ubraniami. Ponad rok pachnialy :)
      • lonely.stoner Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 13:03
        kostka zapachowa: www.etnobazar.pl/index.php?products=product&prod_id=280

to chyba wlasnie te perfumy w kostce o ktorych pisalam :)
        • julia-1989 Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 14:51
          Ja tam jednak preferuję mydełka zapachowe:)
      • cherry-cherry Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 15:15
        A ja po prostu perfumuje szafe. Tzn. od czasu do czasu spryskuje moimi perfumami ubrania na polkach, potem szybko zamykam szafe zeby zapach sie nie ulotnil tylko osadzil na ciuchach.
        Chyba nie chcialabym, zeby moje ciuchy pachnialy lawenda, jasminem czy innym zapachowym mydelkiem, ktory to zapach bedzie sie potem gryzl z moimi perfumami. Nie lubie kiedy zapachy sie przebijaja jeden przez drugi. Bo chyba kazda z Was uzywa potem perfum, wiec po co mieszac zapachy??
      • mocno.zdziwiona Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 17:50
        Ja szafy codziennej nie perfumuję. Mam tam ciuchy w ciągłym obrocie więc wystarczyz że są czyste i same pachną. Za to do szaf z paltami czy innymi ciuchami, których używam sporadycznie zwykle wkładam zapachowe zawieszki. Można regulować stopień otwarcia więc na dłużej starczają i nie ma tej odurzającej woni na początku, której nie lubię.
      • kol.3 Re: Zapachy w szafie 07.04.12, 18:28
        Skórki od mandarynek, pigwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka