Gość: ma IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.04, 17:31 nieoczekiwanie stałam się posiadaczką białych rybaczek, niestety prześwitują ,co zrobić aby założone majtki nie byly tak oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inezja Re: białe spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:41 Załóz cieliste majtki bezszwowe albno cieliste stringi-ja co prawda nie ubieram sie tak wiec tylko kombinuje co bym zrobila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: białe spodnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.04, 20:36 ja sama też nigdy nie kupiłabym sobie takich prześwitujących spodni ,ale jak już dostałam to chcę je jakoś nosić bez szwanku na honorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: białe spodnie IP: *.ceti.pl 19.06.04, 16:33 Gość portalu: ma napisał(a): > ja sama też nigdy nie kupiłabym sobie takich prześwitujących spodni ,ale jak > już dostałam to chcę je jakoś nosić bez szwanku na honorze. Ech,te prezenty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
astoreth13 Re: białe spodnie 18.06.04, 19:58 proponuję białe albo cieliste stringi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: białe spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 11:29 jesli material jest cienki to i tak bielizne bedzie widac - po kroju Wiec wybierz stringi bardziej zabudowane z tylu (bez sznurowania ala gorset lub tylko z cienkim paskiem, cekinki i inne bajery tez odpadaja) Jesli jestes dosc wysoka probonuje bokserki wykonczone koronka (jesli oczywiscie dobrze sie czujesz w takiej bieliznie) Odpowiedz Link Zgłoś