achna_lublin 23.06.04, 14:04 Może coś o nim powiecie? Powinna być niezła dyskusja. Np. co o nim sądzicie itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kohol Re: Bidet... IP: *.crowley.pl 23.06.04, 15:16 No tak, to zagadnienie budzi wiele kontrowersji. Ja jestem za. Pomaga utrzymac higienę w chwilach, gdy potrzebujesz szybkiej oblucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska_Malcova Re: Bidet... IP: 10.30.41.* 23.06.04, 15:20 tak... lubię bidet ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Bidet... IP: *.crowley.pl 23.06.04, 15:47 ...no to wywiązała się zażarta dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Bidet... 23.06.04, 17:47 Gość portalu: Miska_Malcova napisał(a): > tak... lubię bidet ;-)))) A ja lody waniliowe. Ale jak to sie mawia "kwestia gustu..." ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASKA Re: Bidet... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:05 NIENAWIDZE BIDETU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: Bidet... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:05 MAM DO BIDETU STOSUNEK AMBIWALENTNY Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Bidet... 23.06.04, 18:07 ja kocham w dni parzyste a nienawidze w nieparzyste... Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Bidet... 23.06.04, 18:12 Dla starszych, mniej sprawnych ludzi b.dobry pomysl. -- Ablue, pecte canem, canis est et plermanet idem... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby a o umywalce 24.06.04, 10:20 wannie i muszli klozetowej juz dyskusje były? Bo chyba przeoczyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: a o umywalce 24.06.04, 16:21 O wannie jeszcze nie, o umywalce teraz nie moge znaleźć (chyba była większość głosów za, w tym ja), ale żałuj, że przeoczyłaś ostrą dyskusję o muszli klozetowej! O ile się nie mylę, to musieli ją chyba skasować, bo dwie laski tak się pożarły o to, czy lepszy jest sedes z "półeczką" czy bez, że normalnie do gróźb doszło i wyzwisk adekwatnych do tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: a o umywalce 24.06.04, 17:35 kohol napisała: > O wannie jeszcze nie, o umywalce teraz nie moge znaleźć (chyba była większość > głosów za, w tym ja), ale żałuj, że przeoczyłaś ostrą dyskusję o muszli > klozetowej! O ile się nie mylę, to musieli ją chyba skasować, bo dwie laski tak > > się pożarły o to, czy lepszy jest sedes z "półeczką" czy bez, że normalnie do > gróźb doszło i wyzwisk adekwatnych do tematu... > ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś