Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strój na obronę

20.06.12, 21:39
    no właśnie za dwa tygodnie mam obronę:D<-nareszcie!
    i wypatrzyłam taką bluzkę w zarze www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189508/902003/TOP%2BZ%2BPLISAMI%2BNA%2BRAMIONACH może być?
    zamierzam do tego zalozyc czarne spodnie i obcasy. Elegancko? wystarczająco czy jednak spódnica , wolalabym nie.
    Obserwuj wątek
      • komanchu Re: strój na obronę 20.06.12, 22:09
        Będzie dobrze. Ja też na obronie wystapiłam w spodniach od garnituru. I obroniłam na piątkę ;D
      • zawsze-anielica Re: strój na obronę 21.06.12, 10:23
        Wg pasuje, ALE zalezy na jakiej uczelni ;) Sa takie, gdzie konieczny jest zestaw spódnica/spodnie+biała koszula+marynarka i koniec. A na innych taki zestaw będzie elegancki. Musisz wypadać, pewnie wiesz, na co możesz sobie pozwolić.
        • eo_wina Re: strój na obronę 08.07.12, 10:10
          Powaznie sa takie uczelnie, ktore decyduja, w co trzeba sie ubrac na obrone??? matko swieta...
          Ja na obronie swojej magisterki (jakies 12 lat temu :-)) mialam biala koszulowa bluzke z kolnierzykiem, a do tego popielaty komplet: olowkowa spodnica i marynarka. No i obowiazkowo (wtedy) wysoki obcas :-) Alez to bylo niewygodne.
          W tym roku, kilka dni temu bronilam sie na podyplomowce i wdzialam: czarne chinosy, bezowa bluzka ze stojka z krotkim, bufiastym rekawem i wiazana z przodu kokarda. Do tego bezowe balerinki. Upal byl straszny i zgrzlam sie niemozliwie (do tego stres), ale nie wyobrazalam sobie zakladac jeszcze marynare :-)
          Mysle, ze zaproponowany przez Ciebie stroj przyniosl Ci szczescie. I obronilas sie na 5 :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka