Gość: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:19 Świetny styl i ładne ubrania!!! Ciekawe i modne dodatki, oraz kosmetyki dopasowane do każdej z nas. Bardzo lubie tą gazetę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Ubrania z połyskiem IP: *.prox.pl 26.06.04, 16:11 super ciuszki a najbardziej mi się podoba pomarańczowa sukienka uważam ż e jest bardzo kobieca i seksi, nie jednemu w takiej sukience można wpaść w oko i nieźle się zabawić!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ubrania z połyskiem 26.06.04, 19:54 pomarańczowa, albo ja jestem daltonistką, albo... tam nie ma pomarańczowej sukienki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Ubrania z połyskiem IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 00:09 To chyba jednak jesteś (bez urazy), bo jest pomarańczowa sukienka, w dodtku sliczna,to ta z numerem 11 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ubrania z połyskiem 04.07.04, 00:12 Gość portalu: anita napisał(a): > To chyba jednak jesteś (bez urazy), bo jest pomarańczowa sukienka, w dodtku > sliczna,to ta z numerem 11 ;-) to chyba jesr rudy a nie pomaranczowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Ubrania z połyskiem IP: 194.223.152.* 04.07.04, 14:44 I nie numer 11 tylko 12 :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza chłe chłe 04.07.04, 14:58 avanti rozwija się językowo...tym razem już poprawnie: modelka PO LEWEJ nie odpisali na mój cenny list ale go jak widać uwzględnili co za szybki rozwój, no no... ja takie rzeczy przerabiałam w podstawówce,ale panie redaktorki in spe były widać w swoich podstawówkach za bardzo pochłonięte zgłębianiem świata mody;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beretta007 Re: Ubrania z połyskiem IP: *.man.rsk.pl 24.07.04, 16:07 Bordowy top An`ge z koronkowym wykończeniem jest cudny. Tak samo bordowa kiecka z czarnym nadrukiem Top Secret. Są naładowane kobiecością i seksapilem. Piękne szmatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ubrania z połyskiem 24.07.04, 22:35 no to jak? Jestem daltonistką czy nie? :-) dla mnie to nadal nie jest pomarańczowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka z Małkini Re: Ubrania z połyskiem IP: 82.160.17.* 25.07.04, 14:59 Po tą różową sukieneczke wybieram sie do wasj jestem tylko ciekawa czy nie ma moze czarnej lub czerwonej.Jest super!wogóle wszystko jest u Was super,no i ceny nie najgorsze!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia.piernik Re: Ubrania z połyskiem 26.07.04, 22:39 Moda Jest parę rzeczy, bez których za nic nie możesz się obejść, jeśli chcesz wyglądać trendy i na plaży, i na deptaku, i na wieczornej imrezce. W tym sezonie absolutnym hitem są japonki i szorty! A reszta to już do wyboru, do koloru - możesz nosić miniówy lub spodenki, topy, daszki, bluzy, kurtki... I, oczywiście, nie zapomnij o wystrzałowym kostiumie kąpielowym! Lista niezbędnych ciuchów: -kostium kąpielowy -czapeczka lub daszek -japonki -adidasy lub inne wygodne buty -kilka topów i koszulek -szorty i długie dżinsy -miniówa -bluza, sweter lub kurtka Odpowiedz Link Zgłoś
be_quick Re: Ubrania z połyskiem 27.07.04, 08:41 Fantastyczne są te dwie spódniczki... Odpowiedz Link Zgłoś