Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Idiotki na forum!

IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 00:31
    A kogo to obchodzi że macie 100 par majtek z białej koronki,100 z kaczuszką
    i 100 z grzybkiem?? I co kogoś obchodzi, że macie 200 par butów choć i tak
    chodzicie w 3 parach?I po co komus wiedzieć, że macie zajo..ba na punkcie
    różowego koloru, blond włosów i kolczyków w miejscach do tego nie
    przeznaczonych?Błaźnicie się niektóre zdrowo, zamiast zająć się czymś
    pożytecznym!!!!Idio..tki
    Obserwuj wątek
      • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 00:37
        czymś pożytecznym, czyli...?
      • b_bb Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 00:57
        Arcyciekawa uwaga. Zastanawia mnie, po co czytasz te wszystkie wątki o liczeniu
        majtek i butów, skoro to takie bezużyteczne. Nie czytaj, jeśli to Ciebie nie
        interesuje, znajdź jakieś odpowiedniejsze dla siebie forum i pozwól dziewczynom
        się bawić.
      • j_u Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 01:00
        100 par majtek z bialej koronki to juz bardzo powazna sprawa.
      • Gość: virtuallady Re: Idiotki na forum! IP: *.rev.vline.pl 29.06.04, 10:25
        wracaj na swoje forum o modelarstwie, nikt cie tu nie chce
      • Gość: Asica Re: Idiotki na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:49
        Wiesz powinnam Cie zbluzgać po tej Twojej wypowiedzi ale nie będę się zniżać do
        Twojego poziomu !!
      • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:12
        No to bluzgajcie-proszę bardzo!!!!Prymitywne istotki, które nie maja sie komu
        wyżalić i zawracają dupę innym!!!!
        • Gość: inezja Re: Idiotki na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:20
          Gość portalu: ????? napisał(a):

> No to bluzgajcie-proszę bardzo!!!!Prymitywne istotki, które nie maja sie komu
          > wyżalić i zawracają dupę innym!!!!

????? - prymitywna idiotka, która nie ma na kogo wsiąść więc sobie odbija na
          forum, a zreszta to i tak powinno być bez komentarza...

• asiunia.ch Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 14:05

> No to bluzgajcie-proszę bardzo!!!!Prymitywne istotki, które nie maja sie komu
          > wyżalić i zawracają dupę innym!!!!

Coś Ci nie pasuje, to SPADAJ ..... !!!!
      • Gość: Sonia 18 Re: Idiotki na forum! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 13:41
        generalnie 99% lasek tutaj to zakompleksione idiotki z pretensjami do
        całego swiata,kiedys jak miałam więcej czasu to wpadałam tutaj i zawsze na mnie
        jechały bo niepodobało im sie że jestem inna,niebanalna i nie boje sie być
        sobą,teraz wpadłam po długiej przerwie i widze że dalej syf jak gnój.Jak czytam
        teraz to forum to musiałabym stworzyc chyba zamiast czarnej listy TOP 5 ,czarną
        liste TOP 50 forumowych idiotek żeby zmiescic na niej wszystkie godne
        kandydatki,ale szkoda mi na to mojego cennego czasu i sił.Papatki
        • facecja Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 14:28
          jak słodko:) Sonia wróciła! (tylko czemu w takim wątku... ;))
          zapomniało się o fanklubie, co? nieładnie, nieładnie
          • Gość: Sonia 18 Re: Idiotki na forum! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 15:22
            facecja-nie przeceniaj sie kochana,w mojej głowie znaczysz tyle co zeszłoroczny
            śnieg ale widze że mimo tego żyć beze mnie nie możesz,więc dam ci rade,idz do
            psychoterapeuty a nie wypatruj całymi dniami moich wpisÓw bo nie mam dla ciebie
            czasu,misiaczek i kariera są ważniejsze wiem że to okrutne ale szczere.Papatki
            • facecja Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:30
              jestem w rozpaczy

idę w związku z tym na jakieś supermegazajebiste zakupy, może akszkiecik
              poprawi mi humor

jaki kolor i fason Twoim zdaniem godne są tego lata uwagi?
              • naels Re: a jednak 29.06.04, 15:38
                "...w mojej głowie znaczysz tyle co zeszłoroczny śnieg..."

Czyli jednak ma glowe, no popatrz? Tylko czemu trzyma tam snieg?

Ale za to jakie poetyckie to bylo... :-)))
      • Gość: daisy Re: Idiotki na forum! IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.04, 13:41
        Mnie obchodzi to wszystko, mnie !! :))
      • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:44
        Droga Inezjo!!!!
        Nie jestem dziewczyną, więc nie zwracaj się do mnie jakbym nią był!Ta pomyłka
        może wynika z tego, że się nie przedstawiłem??!!
        A poza tym idiotką to jesteś co najwyżej ty!!!
        • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 13:50
          zaproponuj może, co robić, skoro pisanie na forum jest infantylne i głupie...
          • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:12
            Ależ pisanie na forum nie jest ani głupie, ani infantylne, tyle tylko, że
            trzeba znać granice pisania!!!!Istnieją problemy, które można tu smiało
            rozwiązać lub o nich podyskutować, ale przepraszam bardzo....wypisywanie o
            głupotach nie służy niczemu dobremu!Pomaga jedynie głupiutkim dziewczynom, nie
            wiem, dowartościować się???Bo nawet nie wiem, jaką one przyjemność z tego
            czerpią!
            • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:09
              To jakie tematy proponujesz na forum moda? pytam bez złośliwości, serio się
              zastanawiam.
              • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:18
                Szczerze ci odpowiem, że nad tym się nie zastanawiałem, ale przegladając tematy
                juz poruszone znajduję wiele, które powinny się tu znaleźć i się znajdują oraz
                całą masę takich, po przeczytaniu których człowiekowi smutno się robi, bo
                świadczą one o poziomie naszych pięknych Polek!:)a raczej jego braku...:(
                • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:27
                  Generalnie mogę Ci przyznać rację:-) Ale nie chcę rozwlekać tego tematu i
                  rozwijać myśli, bo wezmę udział w kłótni, która już się kroi:-)))
      • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:47
        Soniu, Soniu!!!
        Cóż za piękne imię:)Przyznaję rację, że niektóre dziewczyny na tym forum są
        bardzo prymitywne, te które nie są, po prostu nie wypowiadają się na niektóre
        tematy!
        A ja czasem wchodzę tutaj sobie i przeglądam wypowiedzi, aby tylko potwierdzi
        samemu sobie, że dziś spotkać inteligentną dziewczynę to prawdziwy problem!
        • b_bb Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 13:59
          > A ja czasem wchodzę tutaj sobie i przeglądam wypowiedzi, aby tylko potwierdzi
          > samemu sobie, że dziś spotkać inteligentną dziewczynę to prawdziwy problem!

I tylko odwagi cywilnej brak, by się ujawnić. Najłatwiej nawrzucać komuś anonimowo.
          • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:02
            Ujawnić?hahaha
            O takim właśnie braku inteligencji mówię!!!!!Jak jeszcze nie zauważyłaś, tutaj
            wszyscy są anonimowi!!!!Ujawnić-dobre!!!hahahha
            Nick jest mało istotny, bo mogę go zmienać ile razy chcę i w niczym ci to nie
            pomoże! Wracaj do swoich tematów o majteczkach i buciakch z oślej skórki!
            hahhahah
            • Gość: Sonia 18 Re: Idiotki na forum! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 14:11
              ????-ale generalnie i tak masz szczęscie że nie musisz użerać sie jak ja kiedyś
              i czytac takiej facecji,kochanicy francuza czy envi, one pod względem snobizmu
              i głupoty na tym forum świecą jak gwiazdy na niebie.Papatki
              • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:16
                Skoro twierdzisz, że one są w czołówce, to pewnie masz rację! Nie wiem, bo tak
                długo na tym forum nie jestem! Wiem tylko, że inne dziewczyny widocznie chcą
                byc takie jak one....i pogrążają się!Typowe zachowanie niektórych kobiet-
                upodabnianie się-ohhhyyyddddaaaa!!!!!!!
              • kochanica.francuza Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:34
                Gość portalu: Sonia 18 napisał(a):

> ????-ale generalnie i tak masz szczęscie że nie musisz użerać sie jak ja kiedyś
                Soniella a Ty musiałaś? A kto Cię zmuszał,biedactwo ty nasze> ? Bo chyba
                misiaczek nie był aż tak okrutny?:-OOO
            • b_bb Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 14:35

> Ujawnić?hahaha
              > O takim właśnie braku inteligencji mówię!!!!!Jak jeszcze nie zauważyłaś, tutaj
              > wszyscy są anonimowi!!!!Ujawnić-dobre!!!hahahha

Cieszę się, że udało mi się tak Cię rozbawić. :)))
              Owszem, na forum każdy może być anonimowy, ale skoro piszesz, że zaglądasz tu od
              dawna, zapewne zauważyłeś, że każda z tych anonimowych osób przyjęła jakiś nick,
              którym się podpisuje (zalogowana, bądź nie), dyskutuje jako konkretna osoba, a
              nie zbiór znaków zapytania. Ty nawyzywałeś forumowiczki zupełnie bezosobowo, bo
              ten zbiorek znaków zapytania, jaki jest umieszczony w miejscu Twojego loginu,
              nie świadczy zupełnie o niczym.

> Nick jest mało istotny, bo mogę go zmienać ile razy chcę i w niczym ci to nie
              > pomoże! Wracaj do swoich tematów o majteczkach i buciakch z oślej skórki!
              > hahhahah

Akurat możesz zauważyć, że w żadnym z wymienionych przez Ciebie tematów nie
              brałam udziału, ale skoro cieszą się one tak dużym powodzeniem, znaczy, że są
              komuś potrzebne. Skoro to forum nie jest dla Ciebie, nie czytaj. A jeśli chcesz
              tu zaistnieć, wybierz jakiś nick i konsekwentnie pisz zawsze pod tym samym
              pseudonimem, żeby można było skojarzyć Ciebie z innymi tematami.
              • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:15
                Hahahahah!
                Po pierwsze na forum po raz pierwszy poruszyłem temat!!!!
                Po drugie napisałem, że jestem tu od NIEDAWNA a nie od DAWNA!!!!!Czytaj uważnie!
                • b_bb Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:23

> Hahahahah!

Nadal Cię bawię, miło mi bardzo :))

> Po pierwsze na forum po raz pierwszy poruszyłem temat!!!!

Niezłe wejście zatem.

> Po drugie napisałem, że jestem tu od NIEDAWNA a nie od DAWNA!!!!!Czytaj uważnie
                  > !

Uważnie czytuję tylko to, co interesujące i ważne, więc wybacz, że zaledwie
                  pobieżnie przeczytałam Twoje mądrości.
                  Poza tym jesteś wystarczjąco długo, by zapoznać się z tematami majtek i bucików,
                  które ja, będąc tu od dawna, ominęłam uznając za niezbyt atrakcyjne.
                  • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:27
                    No i chwała ci za to, że nie dajesz się głupio wciągnąć w prymitywne tematy, o
                    których mówię.To tylko dobrze świadczy o tobie!Gratuluję:)
                    • b_bb Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:42

> No i chwała ci za to, że nie dajesz się głupio wciągnąć w prymitywne tematy, o
                      > których mówię.To tylko dobrze świadczy o tobie!Gratuluję:)

To jest forum ogólnodostępne. Piszą tu osoby w różnym wieku, o różnym poziomie
                      wykształcenia i różnych zainteresowaniach. Każdy może tu znaleźć coś
                      interesującego dla siebie, a jak nie znajduje, to niech poszuka na innych
                      forach. Po co wyzywać od idiotek kogoś, kto ma inne potrzeby, niż Ty? Więcej
                      zrozumienia i tolerancji, a wszystko będzie grało.

P.S. Czasem daję się wciągać w głupie dyskusje, czego przykładem ten wątek. ;)
                    • Gość: ufcio Re: Idiotki na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 17:04
                      wydaje mi sie, ze ty masz zadatki na pedała skoro wchodzisz na forum dla KOBIET
                      i czytasz o "korokowych majteczkach i bucikach z oślej skorki" (tu masz zadatki
                      na pedofila) trzeba wezwac policje drogi znaku zapytania. a moze ty sie dopiero
                      szukasz w tym swiecie? bo wiesz.. nick moze o tym swiadczyc.. ale co ja tam
                      wiem...
                      • blinski Re: Idiotki na forum! 01.07.04, 17:22
                        nie chcę ci nic mówić, ale skoro się tu znalazłeś i napisałeś, równeż musiałeś
                        trochę o tym poczytać. poza tym argumenty o pedalstwie zostaw sobie kolego na
                        zjazd skinów albo wielbicieli radia maryja;)
                        • Gość: ufcio Re: Idiotki na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:34
                          jak juz to dla ciebie Pani a nie "kolego" ... teraz to juz sie zgadzam
                          z "????" poziom uzytkownikow owego forum to dno pedałow.
                          • blinski Re: Idiotki na forum! 02.07.04, 13:30
                            tak, na pewno wyzywanie innych od pedałów i uznanie tego za najgorszą obelgę to
                            dużo wyższy poziom od reprezentowanego przeze mnie.
        • Gość: Sonia 18 Re: Idiotki na forum! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 14:05
          ????-dzięks,widze że fajny gosciu z ciebie i kumasz baze,fajne sobie pseudo
          wybrałam no nie??A tak generalnie to ja pozbyłam sie dawno złudzeń co do lasek
          które tu piszą no cóż jest wolność wypowiedzi i nawet idiotki mają do niej
          prawo co 99% wpisów tu potwierdza,jak nie mają co robić to niech sie produkują
          i osmieszają dalej hihi,powiem tylko im jedno:na zdrowie!!!.Papatki
      • ofira Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 13:56
        a kogo obchodzi co ty myślisz ? nie musisz czytać, nikt nie zmusza.
        ciekawe, że jakoś "rozmawiasz" z tymi idiotkami tu na forum.
        i jakoś nie podajesz ani jednego przykładu, co jest pożyteczniejszego niż
        czytanie i pisanie na forum. widać nic, skoro tu jeszcze jesteś.
        kiepska prowokacja.
      • Gość: tea Re: Idiotki na forum! IP: *.dsl.pipex.com 29.06.04, 14:14
        Forum o modzie to rozrywka i zabawa, a nie jakas intelektualna pogawedka. To,
        ze ktos lubi majtki i chce sie tym faktem podzielic, nie oznacza, ze jest
        idiota. A jakie ty masz hobby i o czym rozmawiasz z ludzmi i jaki jest z tego
        pozytek?
        • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:22
          Na pewno nie zdaję kolegom relacji z ilości slipek w mojej szafie, ani z tego
          czy są one z koronki, czy z bawełny!I na pewno nie liczę butów i nie wymieniam
          ciurkiem tylko po to, aby inne dziewczyny(w moim przypadku koledzy) albo
          zazdrościły, że nie mają tylu, albo wypisywały jeszcze większe liczby z
          zamiarem pobicia rekordu! To dopiero jest głupie i infantylne-jak wyraziła się
          koleżanka wyżej!:)
          • Gość: tea Re: Idiotki na forum! IP: *.dsl.pipex.com 29.06.04, 14:32
            Czyzbys nie zauwazyl, ze NIE JESTES KOBIETA!? I byl na tyle nierozwiniety
            emocjonalnie, aby nie dostrzec roznicy pomiedzy plcia zenska i meska!?
          • Gość: marta Re: Idiotki na forum! IP: 193.111.166.* 29.06.04, 15:06
            ja sie musze z ????? zgodzić :S
            przykro mi, ale on ma sporo racji
            a najlepszy dowód na ograniczone horyzonty pewnych forumowiczek to fakt, że na
            taka prowokacje jak Sonia 18 dały sie nabrać:)
            sa ciekawe rzeczy: ktos pyta o porade jak w danej sytuacji sie ubrac, co w
            jakim sklepie za ile itp, ale generalnie to tylko popis pt: jestem strasznie
            fajna (z podtekstem "przynajmniej w necie")
            papatki;)
            • Gość: Sonia 18 Re: Idiotki na forum! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 15:15
              marta-a odwal ty sie ode mnie kobieto,nie jestes mądrzejsza od innych, mylisz
              szczerosc i bycie sobą z prowokacją,kolejna laska udająca "inteligentną
              psycholog".Żenada.Papatki
      • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:03
        No proszę! Ledwo rozpoczął się ten watek, a już pani daisy-crazy z czystej
        złośliwości rozpoczęła kolejny, który można skalsyfikować następująco: szkoda
        gadać!oceńcie same i szczerze odpowiedzcie(same sobie), czy to nie jest
        prymitywne?
      • caprice83 Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 15:19
        Skoro uważasz to forum za głupie to po prostu na nie nie wchodź, albo
        zaproponuj jakieś konstruktywne zmiany, krytykowac każdy potrafi ale żeby coś
        poprawić to juz nikt.

Mi podoba się ten styl forum.
        Można tu poprosić o radę albo pogadać o różnościach.
        Dla ciebie watek o majtkach czy butach jest głupi, dla mnie nie. Ciesze sie, ze
        moge zobaczyc, ze sa tu ludzie podobni do mnie czy moze, ze jestem
        niepowtarzalna i ze mam bzika na punkcie majtek!

Naprawde nikt cie nie zmusza zebys sie tu wypowiadał. Skoro ci sie nie podoba
        mam andzieje ze to byl twoj pierwszy i ostatni post.
        zegnaj...
        • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:32
          Czyżbym cię zdenerwował?a nie o to mi chodziło!I już wyżej napisałem, że nie
          krytykuję forum, tylko niektóre wątki rozpoczęte przez zdesperowane dziewczyny,
          do których sama(jak stwierdziłaś) się zaliczasz!Miłego dnia:)
          • caprice83 Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 19:14
            a po czym stwierdziasz ze jestem zdesperowana?
            Ja tak wcale nie uwazam.
            jesli po tym ze napisałam ze mam bzika na punkcie majtek to chyba sie mylisz,
            moze majtki to moje hobby. Niektorzy uwialbiaja znaczki i je zbieraja a moze ja
            lubie kolekcjonowac majtki albo buty. Mysle ze nie masz prawa mowic ze to
            głupie, bo kazdy lubi cos innego.

Tak jak prosiłam czy mógłbys napisac jakie watpi były by ok a jakie sa zupełnie
            głupie?
      • Gość: EmkaEska Re: Idiotki na forum! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 15:46
        po to,żebyś się pytał i to czytał, a podczas czytania sie burzył, a potem pisał
        takie posty..:)
        pozdrawiam

wiele czasu minie,zanim zrozumiesz kobiety...
        • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:50
          Błąd!
          Żaden facet nigdy nie zrozumie kobiet!
          Nie da się tego zrobić...i może to dobrze??:)
          • Gość: madzi1 Re: Idiotki na forum! IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 16:03
            hej to jest forum o modzie, a moda to zabawa, nie jakas nuda. czy zawsze musimy
            byc tak bardzo powazni, rozmawiac tylko o rzeczach waznych?? czasami trzeba dac
            sobie na luz o glupotach pogadac a co! poza tym o naszej inteligencji nie
            swiadczy fakt ze rozmwiamy tylko o rzeczach konkretnych, liczy sie tez
            chociazby poczucie humoru, myslisz ze jak ktos pisze akurat o majtkach jest
            idiota? idiota jest dla mnie ten kto nie rozumie, ze jak ktos nie rozmawia
            akurat o literaturze czy historii czy polityce to od razu musi byc debilem.
            zreszta od tego jest forum zeby czasem po calym dniu pracy o czyms glupim i
            malo waznym porozmawiac, nikt nie zmusza cie do czytania wszystkiego o czym sie
            tu pisze, jezeli cos mnie nie interesuje to pomijam, nie czytam i nikogo nie
            obrazam i tobie to samo polecam. wyluzuj
            • Gość: tea Re: Idiotki na forum! IP: *.dsl.pipex.com 29.06.04, 16:38
              A ????? pewnie gra na Playstation2 calymi dniami i nocami...
              • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 17:00
                A o czym swiadczy granie w playstation?
          • Gość: inezja Re: Idiotki na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:30
            Ty osobniku pseudomeskiej płci spadaj na bambus z tego forum bo to nie jest
            miejsce dla ciebie! Twoje odpowiedzi są równie idiotyczne jak byłoby moje
            pojawienie się na forum np. na temat motoryzacji i zastanawianie sie dlaczego
            faceci tak sie podniecvaja samochodami. Nic ci do tego forum.
            • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:47
              Samochody ( oczywiście te dobre) fascynują prawdziwego mężczyznę prawie tak
              samo jak piękne i interesujące kobiety:)
              A forum o motyrazcji może też być ciekawe dla ciebie jako kobiety i chociaż nie
              bywam na nim, to polecam, abyś sobie poczytała, może dowiesz się czegoś
              interesującego??? Znajomość jednej dziedziny(w tym wypadku mody) zawęża twoje i
              tak juz niskie horyzonty:)pzdr
              • Gość: inezja Re: Idiotki na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:55
                Samochody mnie nie interesują i mam do tego prawo, a moda nie jest jedyna
                rzecza jaka mnie interesuje ale nie mam czasu obskakiwać wszystkich dziedzin bo
                to oznaczalo by siedzenie przy komputerze 24godz. na dobe. A zreszta nie musze
                sie tlumaczyc0- skoro uwazasz, ze moj poziom jest niski-twoja sprawa. nie bede
                cie na sile przekonywac...
                • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 19:06
                  Byłbym nawet w stanie uwierzyć, że nie jest niski, ale jak piszesz, że zobycie
                  wiedzy wymagałoby siedzenia przy komputerze 24h na dobę to mocno się nad tym
                  zastanawiam.Bo źródłem wiedzy są również ksiązki, czasopisma, otoczenie, nawet
                  inni ludzie, choć może trudno ci w to uwierzyć.
                  • facecja Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 19:26
                    :) oj wydaje mi się, że Inezja mówiąc o dizedzinach miała raczej na myśli inne
                    fora - w tym motoryzację
                  • Gość: inezja Re: Idiotki na forum! IP: *.ceti.pl 30.06.04, 08:48
                    Nie powinnam odpowiadac na twoje usiłujace mnie ponizyć posty ale dobra;
                    -studiuje na akademii muzycznbej, wydział instrumentaln, kierunek skrzypce-gram
                    na tym instr.od 15lat. Poza tym znam angielski (certyfikat CAE), niemiecki
                    (przymierzam sie do ZDAF-a), troche rosyjski. Moją wiedza muzyczną nie
                    zamierzam się popisywać, ale poza tym nie wiem czy wiesz ale tworzę sobie
                    czasem strony w html a teraz uczę się javascript. Poza informatyką również
                    pasjami czytam ksiązki biograficzne, jeżdzę na rowerze, spaceruję... jezeli moj
                    poziom inteligencji bylby rzeczywiscie tak niski jak tobie sie wydaje to nie
                    tylko nie moglabym tego wszt=ystkiego robic ale nawet nie wymyslilabym ze mozan
                    to robic.

Na tym forum znalazlam sie ok.2 miesiace temu, bo kupilam gazete, na ktorej
                    stronie internetowej znajdowal sie link do tego forum. Uwazam ze kazda kobieta
                    ma prawo interesowac sie moda a jesli ma ochote o tym dyskutowac, tez ma prawo.
                    Kolejna rzecz;nie jestem w stanie siedziec wiele godzin przy komputerze.
                    Sprawdzam wiec odpowiedzi, pisze i wylaczam go. Jesli ktos musi siedziec przy
                    instrumencie 4-6 godzin dziennie tak jak ja, no to sam rozumiesz.

Co do źródła wiedzy w innych osobach-nie masz pojecia o mnie ani troche, nie
                    zamierzam ci o tym pisac. Nie wiem czy ty na przyklad znasz tak duzo osob
                    starszych i doswiadczonych jak ja znam, a od tych naprawde najwiecej mozna sie
                    nauczyc o zyciu. Pozdrawiam.
                    • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:22
                      Gratuluję!
                      Bardzo ładnie, że się kształcisz, na pewno wiedza, którą przyswajasz ułatwi ci
                      start w życiu i sprawi, że naprawdę zyskasz szacunek wielu osób, jeżeli tak się
                      jeszcze nie stało!Pozdrawiam i życzę sukcesów:)
                    • Gość: marta Re: Idiotki na forum! IP: 193.111.166.* 30.06.04, 13:58
                      żąałosne: jestem mądra, wpsnaiła i mam liczne zainteresowania ergo jestem
                      iteligentna i nie dporastacie mi do piet
                      buuuhahahahahah
                      dziecinada
                      • Gość: inezja Re: Idiotki na forum! IP: *.ceti.pl 01.07.04, 08:06
                        Gość portalu: marta napisał(a):

> żąałosne: jestem mądra, wpsnaiła i mam liczne zainteresowania ergo jestem
                        > iteligentna i nie dporastacie mi do piet
                        > buuuhahahahahah
                        > dziecinada
                        Jesli to bylo do mnie to wybacz ale nigdzie nie napisalam tego o co ty mnie
                        posadzasz, chyba ze masz jakies kompleksy kobieto- "uderz w stol a nozyce sie
                        odezwa".
      • Gość: tea Re: Idiotki na forum! IP: *.dsl.pipex.com 29.06.04, 17:06
        O pozytecznym spedzaniu czasu. Faceci na tym graja, a kobiety rozmawiaja o
        modzie.
        • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:41
          Twój facet na tym gra, więc tylko świadczy o tym, że dobraliście się doskonale
          pod względem poziomu intelektualnego! Moja dziewczyna z kolei nigdy nie
          zniżyłaby się do poziomu, które niektóre z was tutaj prezentują, bardzo mi
          przykro, ale taka jest rzeczywistość!
          • Gość: tea Re: Idiotki na forum! IP: *.dsl.pipex.com 29.06.04, 19:10
            Ale znizyla sie do twojego.
            Ide kupic nowe gierki i magazyny o modzie, to mi sie facet ucieszy.
        • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 18:43
          Ja znam kobiety, które grają i facetów gadających o modzie:-) więc to wszystko
          jest płynne, nie ma rozgraniczenia. Zatem wychodzę z założenia, że pan ze
          znakami zapytania może się wypowiedzieć o modzie, podobnie jak ja na przykład
          pozwalam sobie zabierać głos na temat gier komputerowych:-)
          A swoją drogą, to granie na playstation i rozmowy o modzie są z pewnością
          bardzo przyjemnym zajęciem, lecz są na świecie o wiele pożyteczniejsze sposoby
          spędzania czasu:-))) Ale to tak na marginesie:-)))
          • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:54
            hmmmm;)
            Jestem pewien, że dla wiekszości dziewczyn, które tu się wypowiadają ulubioną,
            jeżeli nie jedyną formą spędzania wolnego czasu, jest obsesja przesiadywania na
            tym forum!!!Ja sam, odpowiadając dzisiaj na wasze zarzuty, spędziłem tu prawie
            cały dzień, więc podejrzewam, że tak gorąco bywa tu codziennie!:)
            • eirenne Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 19:04
              a widzisz, jak to wciąga:-)))
      • Gość: Olaj Re: Idiotki na forum! IP: *.acn.pl 29.06.04, 20:16
        Ojejej, ale się zbłaźniłam moim postem na temat ilości par butów, o ja idiotka
        itp itd(tu następuje samokrytyka, wypisz, wymaluj jak bikiniarz przed
        zetempowcem kilkadziesiąt lat temu).
        Z powodu twojej, jakże cennej opinii, idę się targnąć na polsilver, nic innego
        mi nie zostało....

To już nawet nie można na forum "moda" pogadać o butach w przerwie pomiędzy
        pracą o europejskich programach dot. przeciwdziałania przemocy w szkołach a
        drugą na temat Wielkiej Świątynii w Petrze, bo od idiotek zwymyślają...

• Gość: madzi1 Re: Idiotki na forum! IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 22:07
          jesli juz mowic tutaj o jakichs idiotach to widze tylko jednego plci meskiej
          ciebie tajemniczy nieznajomy pod znakami zapytania. moze dziewczyny piszace na
          forum o butach czy majtkach sa idiotkami, ale takim samym idiota jestes dla
          mnie ty. wchodzisz tutaj zeby o czym czytac?! przeciez to forum o modzie wiec
          pisze sie tu o ubraniach a nie prowadzi powazne dyskusje, a ty wchodzisz tutaj
          po to zeby na forum o modzie dowartosciowac sie obrazajac kobiety?? matka cie
          bila w dziecinstwie czy zona do sasiada uciekla??
          chcialam tez zauwazyc ze jest to forum tematyczne, a ty tutaj sie wypowiadasz
          nie na temat i kto tu jest idiota??
          o takich rzeczach mozesz pisac na forum o forum, albo na jakims forum dla
          facetow ktorzy cie popra i razem stwierdzicie ze rod meski to jedyny sluszny i
          najmadrzejszy ktory porusza temty tylko najwazniejsze.
      • envi Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 22:56
        A tak na serio drogi ????? dlaczego tak bardzo się tym przejąłeś o czym tu
        ludzie piszą, że aż musiałeś zrobić publiczny protest?Dalczego tej energii nie
        poświęcisz na robienie czegoś pożytecznego?
        • miska_malcova Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 23:05
          drogi ?????????? jakim ty musisz być karzełkowatym zerem...
          • envi Re: Idiotki na forum! 29.06.04, 23:12
            dlaczego od razu karzełkowatym? Może jest wielkim zerem?;))
      • conena ale o co ci konkretnie chodzi???????? 29.06.04, 23:15
        wyduś z siebie o co ci łazi, bo rzucasz tu jakimiś idiotkami, niskimi
        horyzontami, itp. poużerać się chcesz via net? zaiste, wysoce intelektualna
        rozrywka, mój zidiociały mózg jej nie ogarnia...
      • Gość: ULALA Re: Idiotki na forum! IP: *.proxy.aol.com 30.06.04, 01:09
        Wrescie KTOS napisal prawde o tych pustych dziewczynach jestem przekonana,ze
        zadna z nich nie ma takiej ilosci ani bielizny ani obuwia i to co wypisuja to
        trudno uwierzyc,ze w przyszlosci one maja byc zony,matki jaka bezmyslnosc ich
        kieruje jak one beda wychowywac swoje pokolenie jakie podejscie maja do zycie
        dorwala sie jedna z druga do brata,meza ,chlopaka a moze nawet z pracy
        komputeru i wypisuje takie banaluki i napewno sama sie z nich smieje i mysli
        ale jest dowcipna ja rowniez wchodze na Foreu zobaczyc co ludzie pisza co mysla
        bo zycie robi niespodzianki,kazdego dnia i jak czytam takie pierdoly to
        zastanawiam sie ile te dziewczyny moga miec lat? te wszystkie
        ublizania,wyrazenia sa nie potrzebne na Forum swiadcza tylko o danej osobie i
        tak jak wspomniales powinny zajac sie czyms pozytecznym ale czy one wogole
        wiedza co znaczy to slowo? OK teraz mnie zaatakuja Tobie?????? dadza spokuj
        lecz nie martwi mnie to bardzo bo wiem,ze glupota ludzka nie zna granic.Duzo
        slonca w wakacje ,pozdrawiam /dodam tylko,ze to jest moje prawdziwe imie/
        • conena Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 07:52
          Uleczko kochanie, polecam edukację w dziedzinie języka ojczystego.
          • Gość: marta Re: Idiotki na forum! IP: 193.111.166.* 30.06.04, 08:22
            jak nie mam kontr argumentów to powiem, że piszesz z błędami i od razu mi
            lepiej, prawda?
            a to forum z linka w twojej stopce mówi samo za siebie: jakies kompleksy? (od
            razu zaznaczę, że nie czytam prasy kobiecej w ogóle)
        • Gość: Olaj Re: Idiotki na forum! IP: *.acn.pl 30.06.04, 08:39
          Aha, teraz mamy Ciebie atakować? No co ty? Nie przeceniaj siebie:))
          Ty jesteś niesamowicie mądra, Żona-Matka-Polka i robisz różne pożyteczne rzeczy
          (hmmmm, musiałam zajrzeć do słownika, żeby zobaczyć to znaczy to szalenie
          dziwaczne słowo), m.in. piszesz posty na forum Moda.
          To, co piszesz, świadczy o Tobie - wystarczy:))
        • colleen_1 Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 11:25
          Pomijajac ortografie, radzilabym sie zastanowic nad interpunkcja. Nie tylko
          przez "ze" i pomiedzy wymienianymi rzeczownikami. Naprawde brak ktopek w
          niektorych miejscach (lub chociazby przecinkow) sprawia, ze te Twoje madrosci
          moga byc nie zrozumiale.
          Lepiej nie trac czasu na odpisywanie. Idz zajac sie dzieckiem, mezem, domem,
          czymkolwiek tylko nie takimi glupotami jak pisanie na forum.
          • Gość: Ulala Re: Idiotki na forum! IP: *.proxy.aol.com 10.07.04, 07:20
            Dziekuje Tobie za edukacje przyznam sie,ze po 30 latach przebywania wsrod
            Kanadyjczykow i uzywanie na codzien jezyka angielskiego, jestem bardzo
            zadowolona z mojego polskiego jezyka,ktorego nie zapomnialam dodam jeszcze,ze
            porownujac moje wypowiedzi i moja pisownie z pisownia PRAWDZIWYCH polakow
            mysle,ze nie jest az taka zla,ale to moja opinia, Twoja i pozostalych/nie
            wszystkich/jest inna ,no coz ja ja akceptuje i zaczne nauke poprawnej
            polszczyzny.Pozdrawiam i zycze duzo slonca Pytanie:czy twoja wypowiedz jest
            bezbledna???
      • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:32
        Nie wiem za badzo do kogo niekóre z was zwracają uwagę na ortografię, bo chyba
        nie do mnie?
        I jak juz pisałem(wbrew pozorom) nie jestem kobietą!
        A temat ten rozpoczałem dla własnej satysfakcji, dla wyciągnięcia wniosków, dla
        czystej przyjemności, ale także dla potwierdzenia reguły.Jakiej reguły? hmmm....
        ano takiej, że nasze kochane Polki stają się odzwierciedleniem zachodniej mody
        na głupotę!!
        • colleen_1 Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 13:47

> Nie wiem za badzo do kogo niekóre z was zwracają uwagę na ortografię, bo chyba
          > nie do mnie?

To moze popatrz na uklad drzewka.

> I jak juz pisałem(wbrew pozorom) nie jestem kobietą!
          > A temat ten rozpoczałem dla własnej satysfakcji, dla wyciągnięcia wniosków, dla
          >
          > czystej przyjemności, ale także dla potwierdzenia reguły.Jakiej reguły? hmmm...
          > .
          > ano takiej, że nasze kochane Polki stają się odzwierciedleniem zachodniej mody
          > na głupotę!!

Ehhh, a czego sie spodziewales? Ze kazda z nas bedzie tu wypisywala swoje
          osiagniecia naukowe? Ze bedziemy Cie przekonywac, ze nie jestesmy glupie?
          Szczerze mowiac nie obchodzi mnie czy mnie za taka uwazasz czy nie.
          Tak bardzo lubisz generalizowac? To juz kolejny prowokacyjny post, troche juz
          bylo nt jakie to kobiety sa glupie, puste, bez gustu itp - nie tylko na tym
          forum ale takze na urodzie. Widze, ze coraz wiecej mamy w Polsce sfrustrowanych
          facetow.
        • enixx Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 13:49
          Ja nie rozumiem o co Ci chodzi: jesli jedna osoba ma potrzebe powiedziec glosno
          ile ma par butow, a druga osoba chce tego sluchac, to znaczy, ze takie forum
          jest potrzebne. Jesli to kogos nie interesuje, to przeciez nikt go tu na sile
          nie trzyma.
          Jestes facetem, rozmawianie o posiadanej bieliznie jest dla Ciebie nieciekawa,
          ja to rozumiem. Ale Ty postaraj sie pojac, ze sa osoby, dla ktorych to jest
          interesujacy temat do rozmowy.
          Czy jezeli mnie nie interesuje sklejanie modeli i uwazam je za rzecz nudna i
          neiciekawa, to mam prawo nazywac ludzi, ktorych to pasjonuje idiotami? Nie.
      • Gość: wiedźminka Re: Idiotki na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:50
        Otóż, wbrew temu co się niektórym wydaje, przeglądanie takie forum może być
        naprawdę pożyteczne:) Po pierwsze /od czasu do czasu/ idealne w przerwie na
        kawę, po drugie świetnie obrazuje nasze społeczeństwo, w którym
        kobiety/dziewczyny uważające się za inteligentne używają typowo blokowego
        języka, co jak dla mnie jest zjawiskiem niezwykle interesującym, co o tym
        sądzicie "LASKI"? ;-)
        Pozdrawiam!
        • eirenne Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 13:56
          hehe:-)))
          Ładnie to ujęłaś:-)
      • envi Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 14:18
        Nasz drogi ???? ?napisał:
        "Nie wiem za badzo do kogo niekóre z was zwracają uwagę na ortografię, bo chyba
        nie do mnie?
        I jak juz pisałem(wbrew pozorom) nie jestem kobietą!"

Widzę że jesteś bardzo dumny że nie należysz do grona kobie:))

"A temat ten rozpoczałem dla własnej satysfakcji, dla wyciągnięcia wniosków,
        dla
        czystej przyjemności, ale także dla potwierdzenia reguły.Jakiej reguły? hmmm....
        ano takiej, że nasze kochane Polki stają się odzwierciedleniem zachodniej mody
        na głupotę!!"

To jest niestety obraz największej głupoty. Widzisz drzazgę w oku bliźniego ale
        belki we własnym nie widzisz. Obrzuciłeś wszystkie damy tego forumchamskimi
        epitetami, zgenralizowałeś po czym wyciągnąłeś wniosek który obraża wszystkie
        Polki i kobiety - że jesteśmy idiotkami i głupimi kobietami. Nie doceniasz
        tego, że jestewśmy na tyle kulturalne że jeszcze normalnie z Tobą rozmawiamy.
        Świadczy to tylko o Twoim braku kultury, głupocie, nawet nie chce Ci się
        pomyśleć o niektórych ważnych aspektach "Twojego wielkiego, ważnego wątku", po
        za tym jak zauważyłam jesteś skupionym na samym sobie egocentrykiem, który nie
        przyjmuje do wiadomości innego niż własne kierunku myślenia(?jesli to myśleniem
        jest). Naspiszę to teraz takim ęzykiem żeby do Ciebie dotarło: jesteś
        prymitywny, wulgarny i gburowaty. Do tego jesteś uprzedzodzony do kobiet.
      • Gość: ????? Re: Idiotki na forum! IP: *.aporia / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 20:15
        Nie miałem zamiaru obrazić całej populacji kobiet i tego nie zrobiłem.Mam
        ogromny szacunek do płci pięknej(oczywiście w mniejszym lub większym stpniu).
        Dumny jestem z tego, że jestem facetem i to takim, a nie innym, ale mimo
        wszystko obcuję z kobietami-spotykam się z nimi, rozmawiam....i nie mógłbym bez
        nich żyć!!!!Pomimo tego czasem trudno mi pojąć wiele rzeczy i wiele naprawdę
        chętnie bym zmienił:)
        • marzenka79 Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 20:28
          Jak Ci nie odpowiada taka tematyka to po prostu zmien forum np. na takie na
          którym rozmawia się o gaźnikach
        • eirenne Re: Idiotki na forum! 30.06.04, 22:19
          Nie tłumacz się:-) Te co miały zrozumieć już zrozumiały, a te, co nie
          zrozumiały... pewnie juz nie dadzą sie przekonać:-)))
          Z pewnością w swoich odczuciach nie jesteś sam:-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka