Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    12.09.12, 08:52
    Hej,
    od dłuższego czasu oglądając różne gazety, widzę że niektóre celebrytki mają za duży rozmiar butów w stosunku do wymiaru swojej stopy. Np. widac że jak jakaś stoi w szpilkach to z tyłu ma miejsca na przynajmniej 0,5cm. Wizualnie różnica jest tak duża, że mam wrażenie że jak będzie w nich chodzic to będą jej spadac.
    Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi?
    Może w za dużych lepiej się chodzi?
    dziękuję za odpowiedzi
    Beata
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Buty 12.09.12, 08:59
        a co tu rozumieć, stylistka dała takie buty, to gwiazda w nich wyszła. Przecież chyba nie sądzisz naiwnie, że to z szafy gwiazdy.
      • natkajezewska [...] 12.09.12, 14:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mocno.zdziwiona Re: Buty 12.09.12, 14:12
        Mierzyłam modne w ostatnich sezonach buty na niebotycznej szpili i koturnie. I tak się stopa układa, że przy moim rozmiarze mam z pół centymetra zapasu za piętą a z kolei w obuwie o numer mniejsze stopa nie wchodzi. Wg słów sklepowej z obuwniczego akurat przy tym modelu to częsta "przypadłość".
        Inną rzeczą jest to, że faktycznie wiele ciuchów należy do stylistek lub jest wypożyczane z salonu. Zwróć uwagę na stopy modelek na wybiegach, najczęściej chodzą w za małych butach, mają podkurczone, zsiniałe palce.
      • komanchu Bo ich wcześniej nie mierzą 13.09.12, 08:42
        Celebrytki nie kupują butów w sklepie i nie mają okazji ich przymierzyć. Dostają ładnie zapakowane w pudełku od stylistki albo też od gratis od producenta/projektanta, aby promować daną markę. Stąd też czasem zdarza się, że buty są za małe tudzież za duże.

https://fashion4fun.com.br/wp-content/uploads/2010/11/lea-michele-tv-guide-magazine-2010-hot-list-02-300x285.jpg
        https://www.crazyhorse.ru/crazyhorse/CrazyHorseContent.nsf/webMenuNewsInd/224AF2300F43BB8BC325752A0028C303/$File/vic.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka