Gość: Ola IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 02.07.04, 12:16 Interesuję się kursami wizażu i stylizacji.Czy możecie mi coś polecić, a jakich kursów unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eternity Re: WIZAŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:26 Informacje na ten temat znajdziesz na pewno na www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magia Re: WIZAŻ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 23:33 Ja jestem po maturze i zdałam wlasnie egzamin do rocznej szkoly wizażu. Nie wiem z jakiego miasta jestes i jakiego typu kursy Cię interesują, oraz ile masz lat..napisz coś więcej, może Ci pomoge :) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WIZAŻ IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 05.07.04, 08:44 Mam 21 lat i interesują mnie kursy wizażu i stylizacji ubioru.Jestem z Warszawy ijest zwykle dużo ogloszeń w gazetach, ale wolalabym iść na kurs już sprawdzony, na którym ktoś byl i może mi polecić.Kiedyś czytalam artykul w gazecie na temat jednego z takich kursów, bardzo niepochlebny, nie pamiętam jaki to kurs a nie chce tracić pieniędzy, więc wolę już przez kogoś sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: WIZAŻ IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 06.07.04, 14:24 Zapewne czytalas artykul o Akademii Stylu i Urody, ktora w ciagu zeszlego i tego roku zmieniala kilka razy swoja nazwe i trzykrotnie swoja siedzibe - nie musisz pytac dlaczego. Najpierw byli na Dobrej, pozniej na Krakowskim Przedmiesciu teraz sa na Jerozolimskich. Wystrzegaj sie ich jak ognia. Mają juz kilka spraw sadowych. Zalezy czy chcesz isc do szkoly (2-3 lata) czy na krotszy kurs. Moja znajoma konczyla kurs wizazu na Bema w Centrum Szkolen IMAGE i jest zachwycona. Jak bedziesz chciala jeszcze jakies informacje, to moge ja podpytac. Zycze pozdrowienia. Magda Odpowiedz Link Zgłoś