Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kupiłam spodnie

04.11.12, 12:29
    Czy uważacie ze te spodnie mozna zaliczyc do klasycznych czy są raczej odjechane /ekstrawaganckie? Kupiłam je wlasnie i zastanawiam sie czy mnie nie poniosło ponieważ darzę od jakegos czasu do prostoty w stylu.
    kolejne tradycyjne juz pytanie , jak myslicie czy są fajne?

www.theoutnet.com/product/259814
    Obserwuj wątek
      • anka33_online Re: kupiłam spodnie 04.11.12, 13:02
        Nie widzę w nich nic ekstrawaganckiego, normalne czarne wąskie spodnie. Fajne będą wyglądać pod warunkiem, że masz dobrą figurę i jesteś wysoka.
      • znana.jako.ggigus Re: kupiłam spodnie 04.11.12, 13:15
        lata 80 wrocily. Sa normalne w swojej ekstrawagancji, te gumeczki na stopy mnie wzruszyly. Jesli masz idealna pupe i strzeliste uda, to bedziesz krolowa sezonu.
        Hehe, projektanci zajrzeli do albumow starszego rodzenstwa.
      • kbjsht Re: kupiłam spodnie 04.11.12, 14:02
        fajne fajne
        • aqua48 Re: kupiłam spodnie 04.11.12, 16:44
          Ja podobne nosiłam w zimie do śniegowców - jako dziecko. Ta gumką pod stopą zawsze uwierała, a spodnie naciągały się brzydko na kolanach, więc nigdy więcej!
      • 42andzia [...] 05.11.12, 13:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • headvig Re: kupiłam spodnie 05.11.12, 13:41
        fajne, ale w stylu casual - ani ekstrawaganckie, ani eleganckie.
      • dakota77 Re: kupiłam spodnie 05.11.12, 14:29
        A co w nich ekstrawaganckiego?:) Znane mi z dziecinstwa "narciarki", i tyle. Gumki przytrzymuja buty w cholewce, ale z tego co pamietam, takie spodnie bardzo dziwnie naciagaja sie w kolanach, nie wyglada to dobrze.
        • supcik Re: kupiłam spodnie 05.11.12, 15:32
          bardzo fajne:)
          • dagusia333 Re: kupiłam spodnie 05.11.12, 17:15
            Kiedyś takie się nosiło i faktycznie brzydko naciągały się na kolanach, ale wtedy była to jakaś tandetna elastyczna dzianina i zwężający się do dołu krój.Teraz z domieszką lycry mogą zupełnie inaczej się układać, prawie jak rajstopy.
            • kalinan Re: kupiłam spodnie 08.11.12, 21:18
              Okazało się że spodnie są beznadziejne :-/ zupełnie sie nie układają , mimo ze jestem szczupła i w miare wysoka ( 170 cm )dawno nie byłam tak rozczarowana zakupem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka