Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma NIKE

30.07.04, 19:28
    co sadzicie o tych ciuchach?zwlaszcza tych dla lasek...
    Obserwuj wątek
      • Gość: miska_malcova Re: firma NIKE IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 20:01
        nic specjalnego... Ja unikam
      • ania.b2 Re: firma NIKE 30.07.04, 20:05
        a mozesz napisac dlaczego unikasz wolisz pimkie lub orseya?
        • Gość: miska_malcova Re: firma NIKE IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 20:07
          bo to dresiarskie szmaty. Nike ma mnóstwo podróbek, które można kupić za pare
          groszy na bazarku... Pimkie nie znam, Orsaya mam kilka...
        • kochanica.francuza Re: firma NIKE 30.07.04, 20:37
          ania.b2 napisała:

> a mozesz napisac dlaczego unikasz wolisz pimkie lub orseya?
          ja nie uznaję ani pimkie(bleeee),ani orsaya,ani nike
          ubieram się u Diverse,Wranglera,Levisa,Autografa,Barbara B.,Leo Lazzi,Burton
          Snowboard (jedna bluza),Tatuum,Timberland oraz Lumpex & Co.;-)
          • ania.b2 Re: firma NIKE 30.07.04, 20:41
            kochanica ja tez lubie firme burton mam deske plus ciuchy na deske!
            tzn.kurtke,rekawiczki,okulary i spodnie i buty.........
          • ania.b2 Re: firma NIKE 30.07.04, 20:41
            aca i jeszcze lubie columbia...........
      • ania.b2 Re: firma NIKE 30.07.04, 20:20
        a widzisz ja nie lubie orseya bo to dno dla 16 latek a w jakich firmach sie
        ubierasz?
        • fritzek Re: firma NIKE 31.07.04, 12:14
          a ja mam trochę ciuchów nike.buty,t-shirty,spodnie.ale tylko męskie.

nie cierpię damskich ciuchów sportowych.te kolorki,bluzy dresowe sięgające
          ledwo za cycek,spodnie do pół dupki-błeee.i odrazu mam przed oczami pannę
          typu:100%solar,kaszkiet,sztuczny blond,pólmetrowe pazury i siano w głowie.bo
          poza siłownią nie widziałam żeby inny typ kobiet nosił damskie ciuchy sportowe.

btw/wolę reeboka
      • Gość: małgo Re: firma NIKE IP: *.compower.pl 31.07.04, 12:26
        Nike ma fajne sportowe kolekcje idealne do ćwiczen na weekendziki itd
        Jednak kobieta nosząca te ciuchy na codzien nie wygląda dobrze ba! mi
        osobiście kojarzy sie bardzo zle.
      • angel.87 Re: firma NIKE 31.07.04, 13:13
        może się wyłamię, ale ja mam pół szafki cuichów NIKE, druga połowa to adidas.
        wszystkie spódniczki, koszulki, spodnie czy też buty są świetne. jeszcze niegdy
        nie natknęłam się na żadne badziewie i dużo ubrań ma po kilka lat. nie lubię
        szpilek i miniówek, to mi się źle kojarzy. a dziewczyna w granatowej spódniczne
        NIKE i np. białym polo (do tenisa) wygląda świetnie. jeśli chodzi o kolory, to
        przecież nie trzeba kupować nic różowego, firma NIKE oferuje szeroką gamę
        kolorów. moim zdaniem takie firmy jak adidas i nike są najlepszymi na polskim
        rynku:) pozdrawiam
        • Gość: miska_malcova Re: firma NIKE IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 11:26
          a ja uważam że są badziewiaste :-)
          • Gość: Ayrad Re: firma NIKE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.08.04, 18:14
            Jak na dziewczynę dresiaża całkiem nieżle ;), nie zapomnij o łańcuchu na neka
            też z firmy nike. Moda z przedmieść Brooklinu przeniesiona na polski grunt to
            żenada.
            • angel.87 Re: firma NIKE 01.08.04, 19:37
              wybaczcie ale każdy ma swój styl. ja nie ubieram się w różowe łaszki
              odkrywające niemalże całe ciało, ani nie zakładam butów ze szpicem. nie łudźmy
              się, firma NIKE nie jest dla takich ludzi. w tych ciuchach chodzą przede
              wszystkim sportowcy.
      • Gość: kaśka Re: firma NIKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:34
        mam parę ciuchów. są ok. kupię w nike jakąś sportową torbę do adidasów i
        sportowych sandałów?
        • Gość: viki Re: firma NIKE IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:00
          Czesc:) a ja wczoraj wlasnie kupilam super toreblke z Nike, biala na parcianym
          pasku. Jest super:) Teraz poszukuje spodni tak chocby z miska,biodrowki, w
          roznych kolorach sa, ale to chyba z Reeboka, widzialam wczoraj i sa super. Pozd.
          • xeniii Re: firma NIKE 07.08.04, 20:52
            Ja poszukuje fajnej torby sportowej..gdzie kupowałas swoja...ogladalm w Go
            sporcie ale nic specjalnego. Gdzie mozna w wawie znalezc takie torby??????
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka