Gość: monisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:15 bardzo mi sie podobaja te spodnie z big stara ale pewnie i tak ich nie bedzie w sklepach albo okarze sie ze sa zle uszyte :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monisia Re: Krótkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:16 sorry okaże :) prze ż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sooze Re: Krótkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:53 dla mnie i tak wszystkie te spodnie są za długie. i na dodatek połowa z nich odstaje w talii. czy ktos moze mi powiedziec gdzie znajde spodnie dla osoby o dosc krotkich nogach dosc szerokich(ale bez przesady, mam 93cm)biodrach, umiesnionych udach i bardzo waskiej talii. no i żeby do tago były ładne proste bez wiekszych udziwnien. bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niqsia Re: Krótkie nogi IP: 213.186.78.* 26.09.04, 18:18 mam ten sam problem - mało w pasie dużo w bioderkach. nie ubolewam nad tym tak bardzo, ale gdy przychodzi do zakupów spodni albo spódnicy to mnie krew zalewa.najbardziej żal ściska w gardle, gdy coś na prawdę mi się podoba i mogę zapomnieć o zakupie. mam jednak ulubione spodnie z americanosa (bardzo się w nich lubie, ale niestety coś ostatnio podrożały, a chciałam kupić drugą parę takich samych). nie wiem jaki to model, ale jest tu taki symbol WX778, może to to?są dzwoniaste, biodrówki. na pewno coś dla siebie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: Krótkie nogi 27.09.04, 20:54 a ile to cudo w americanosie kosztuje??? bede bardzo wdzieczna za podanie ceny :-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Krótkie nogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:57 Też mam problem z wąską talią ale jak mi się coś bardzo podoba, to kupuję taki rozmiar na biodra a talię przerabiam u krawcowej. Kosztuje to tylko 10 zł , więc wkalkowywuję tę kwotę w cenę ciuszka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Krótkie nogi 04.02.05, 14:36 Wrangler ma trzy fasony: dla biodrzastych, bezbiodrych i typowych:) Prościutkie klasyczne dżinsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Krótkie nogi IP: *.lublin.mm.pl 02.12.04, 13:26 nie podobają mi sie te spodnie bo sa za wysokie ... a pozatym kogo by stać tak naprawde na spodnie za dwie stówki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Krótkie nogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:57 >a pozatym kogo by stać tak naprawde na spodnie za dwie stówki :/ ekhm...przepraszam a za ile Ty spodnie kupujesz?? Kogo stać? buahahahahahahahahahahahahahaha h/ nie sądź innych po sobie/ czy była to forma pocieszenia samej siebie w stylu mnie nie stać...ale przecież nie jestem sama: WSZYSTKICH nie stac.../żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Model Extra Low BS 04.02.05, 13:14 Troche mnie to dziwi, ze sa one proponowane dla osob z krotkimi nogami...Coz, sa to najlepiej skrojone i uszyte spodnie z calej kolekcji BS, sa bardzo, ale to bardzo niskie, jednak dziwnym tarfem sa dluzsze niz standartowe spodenki (np. rozmiar 30 jest prawie tak dlugi jak 32 w innych spodniach). Jednak jesli ktos jest wysoki,moze sprobowac, sczegolnie,ze ona naprawde swietnie leza...Dla sob,ktore chca przedluzyc sobei nogi, optycznie oczywiscie;), polecam model Vivian, do tego szpilki i nogi sa juz prawie do szyji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marczi Re: Krótkie nogi IP: *.k1.isko.net.pl 29.05.05, 13:39 zgadzam sie z opinją Monisi, że pewnie ich nie dostaniemy w sklepie zazwyczaj tak jest w Big Star, ale są prawie takie jak te spodnie identyczne są Crossa, które napewno prędzej dostaniemy, sama takie posiadam i są poprostu super. Odpowiedz Link Zgłoś