Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Krótkie nogi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:15
    bardzo mi sie podobaja te spodnie z big stara ale pewnie i tak ich nie bedzie
    w sklepach albo okarze sie ze sa zle uszyte :-(
    Obserwuj wątek
      • Gość: monisia Re: Krótkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:16
        sorry okaże :) prze ż
      • Gość: Sooze Re: Krótkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:53
        dla mnie i tak wszystkie te spodnie są za długie. i na dodatek połowa z nich
        odstaje w talii. czy ktos moze mi powiedziec gdzie znajde spodnie dla osoby o
        dosc krotkich nogach dosc szerokich(ale bez przesady, mam 93cm)biodrach,
        umiesnionych udach i bardzo waskiej talii. no i żeby do tago były ładne
        proste bez wiekszych udziwnien. bede wdzieczna
        • Gość: Niqsia Re: Krótkie nogi IP: 213.186.78.* 26.09.04, 18:18
          mam ten sam problem - mało w pasie dużo w bioderkach. nie ubolewam nad tym tak
          bardzo, ale gdy przychodzi do zakupów spodni albo spódnicy to mnie krew
          zalewa.najbardziej żal ściska w gardle, gdy coś na prawdę mi się podoba i mogę
          zapomnieć o zakupie. mam jednak ulubione spodnie z americanosa (bardzo się w
          nich lubie, ale niestety coś ostatnio podrożały, a chciałam kupić drugą parę
          takich samych). nie wiem jaki to model, ale jest tu taki symbol WX778, może to
          to?są dzwoniaste, biodrówki. na pewno coś dla siebie znajdziesz
          • esk16 Re: Krótkie nogi 27.09.04, 20:54
            a ile to cudo w americanosie kosztuje??? bede bardzo wdzieczna za podanie
            ceny :-)
            pozdrawiam!
            • Gość: Izzy Re: Krótkie nogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:57
              Też mam problem z wąską talią ale jak mi się coś bardzo podoba, to kupuję taki
              rozmiar na biodra a talię przerabiam u krawcowej. Kosztuje to tylko 10 zł ,
              więc wkalkowywuję tę kwotę w cenę ciuszka.
              Pozdr.
        • istna Re: Krótkie nogi 04.02.05, 14:36
          Wrangler ma trzy fasony: dla biodrzastych, bezbiodrych i typowych:) Prościutkie
          klasyczne dżinsy.
      • Gość: Agnieszka Re: Krótkie nogi IP: *.lublin.mm.pl 02.12.04, 13:26
        nie podobają mi sie te spodnie bo sa za wysokie ... a pozatym kogo by stać tak
        naprawde na spodnie za dwie stówki :/
      • Gość: danek Re: Krótkie nogi IP: 217.153.164.* 04.02.05, 12:43
        Wszystko ok.
      • Gość: Ania Re: Krótkie nogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:57
        >a pozatym kogo by stać tak
        naprawde na spodnie za dwie stówki :/

ekhm...przepraszam a za ile Ty spodnie kupujesz?? Kogo stać?
        buahahahahahahahahahahahahahaha h/ nie sądź innych po sobie/ czy była to forma
        pocieszenia samej siebie w stylu mnie nie stać...ale przecież nie jestem sama:
        WSZYSTKICH nie stac.../żałosne...
      • klara-klara Model Extra Low BS 04.02.05, 13:14

Troche mnie to dziwi, ze sa one proponowane dla osob z krotkimi nogami...Coz, sa to najlepiej skrojone i uszyte spodnie z calej kolekcji BS, sa bardzo, ale to bardzo niskie, jednak dziwnym tarfem sa dluzsze niz standartowe spodenki (np. rozmiar 30 jest prawie tak dlugi jak 32 w innych spodniach). Jednak jesli ktos jest wysoki,moze sprobowac, sczegolnie,ze ona naprawde swietnie leza...Dla sob,ktore chca przedluzyc sobei nogi, optycznie oczywiscie;), polecam model Vivian, do tego szpilki i nogi sa juz prawie do szyji;))
      • Gość: Marczi Re: Krótkie nogi IP: *.k1.isko.net.pl 29.05.05, 13:39
        zgadzam sie z opinją Monisi, że pewnie ich nie dostaniemy w sklepie zazwyczaj
        tak jest w Big Star, ale są prawie takie jak te spodnie identyczne są Crossa,
        które napewno prędzej dostaniemy, sama takie posiadam i są poprostu super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka