14.12.02, 08:21
moszczę dla chętnych do spoczynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 08:34
      a tak, laury to moje ulubione miejsce wypoczynkowe, nie ukrywam
      • hansi Re: laury 14.12.02, 08:56
        Gość portalu: aniela napisał(a):

> a tak, laury to moje ulubione miejsce wypoczynkowe, nie ukrywam
        może i ja spocznę po długich i daaaalekich wojażach.... Witam i pozdrawiam
        wszystkich obecnych i nieobecnych. Ja będę obecny do końca roku (mam
        przynajmniej taka nadzieję)
        • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:21
          ja Cie gdzies hansi widzialam, prawdaz?
        • ignatz Re: laury 14.12.02, 11:09
          deżawu
    • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:20
      mreck napisał:

> moszczę dla chętnych do spoczynku.

W przyszłym roku. Może....
      Ale Aniela może mi już miejsce zagrzać...;-)
      • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:22
        oziebla jestem moge schlodzic miejsce na zyczenie :)
        • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:23
          Jak skrzydłami otulisz...:-)
          • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:24
            skzrydla nieocieplane mam :)
            • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:25
              No tak, nie zakładasz mego urodzinowego prezentu...;-)
              • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:26
                yyy przypomnij ktory to Twoj bo metki juz oderwalam :)) (futeral na skrzydla>)
                • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:28
                  Aha, właśnie ten. Bardzo ciepły, z króliczego futra. ;-)
                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:30
                    yhy ale futeralu uzywam dopiero kiedy je z siebie sciagam. nie moge nosic
                    futeralu na swoich rachitycznych plecach pzeciez
                    • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:33
                      Czyli na wymoszczone miejsce nie mam co liczyć? To może chociać kartkę
                      zostawię: tjjzw? ;-)
                      • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:35
                        hyyh o ile Ci jej zly cudzy oddech dajmynato losowo wybranego mrecka nie
                        zdmuchnal ;)))
                        • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:39
                          Wobec tego listki pozbieram i wieniec sobie uwiję. Schowam go do plecaka, w
                          którym dawno buławy już nie ma. ;-)
                          • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:41
                            aha ajk kolokwium? (ze temat obroce na lewa milszą Ci strone)
                            • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:42
                              Zupełnie przyzwoicie. Po sprawdzeniu 1/5 prac wynik jest korzystny dla mnie...;-
                              )
                              • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:45
                                yhyh krwiozerczy jestes jak moja siostra (pani od angielskiego) ktora
                                postawiwszy w maturalnej klasie polowe jedynek uznala ze i tak za malo
                                postawila, ale nie chce sie przed derekcja tlumaczyc wiec lagodnie oceniala
                                • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:51
                                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> yhyh krwiozerczy jestes jak moja siostra (pani od angielskiego) ktora
                                  > postawiwszy w maturalnej klasie polowe jedynek uznala ze i tak za malo
                                  > postawila, ale nie chce sie przed derekcja tlumaczyc wiec lagodnie oceniala

Ależ to wszystko dla ich dobra! (no co?) ;-)))
                                  Pamiętam, gdy w szkole praktykowałem, zrobiłem kartkówki na dwóch lekcjach pod
                                  rząd. Totalne zaskoczenie było. A jaki wyśrubowany wynik - ponad 80% ndstów...;-
                                  )))

Ale, ale. Co Ty w ogóle tu robisz na zaśnieżonej plaży w ten bardzo wczesny
                                  poranek? :-)
                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:52
                                    jaktoco. kawe pije i ciasto jem (marchewowe)
                                    al co Ty tu robisz>?
                                    • mmpm Re: laury 14.12.02, 09:55
                                      I nie poczęstowałaś??? ;-)

Kończę sprawy, by na Święta odjechać.
                                      A w środku nocy się zerwałem, by na skaczącego Adasia zdążyć zwrócić.
                                      • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 09:57
                                        yhy czy to brudne mokre i ciemne sprawy sa moze? i czy w bialych dzialasz
                                        rekawiczkach (a pieniadze ze sprawy czy wypierzesz)
                                        • mmpm Re: laury 14.12.02, 10:00
                                          Eee, rozczaruję Cię. To po prostu wszystkie nasze dzienne sprawy...;-)
                                          • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 10:05
                                            aha liczylam nie ukrywam na cos mrozacego w zylach krew, cos w tylu serialu
                                            dokumentalnego "gliny" czy 997
                                            • mmpm Re: laury 14.12.02, 10:07
                                              A wiesz, Anielu, że mam coś takiego pod ręką? Nie miałem okazji podzielić się
                                              tym jeszcze na forum. Mrożące krew w żyłach autentyki! :-)
                                              • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 10:11
                                                aha to swtwarzam Ci okazje. jak demiurg stwarzam
                                                • mmpm Re: laury 14.12.02, 10:13
                                                  No dobrze, Twoje życzenie itd. :-). Tylko tego poszukam.
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 10:21
                                                    poczekam. jeszcze ranek nie tak bliski ;)
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 10:26
                                                    No nie, już przecież świta. ;-)
                                                    Mam kontynuować?
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 10:28
                                                    yhyh aha zamiast gazetki do sniadania :)
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 10:40
                                                    No i to, niestety, wzystko. :-( Więcej rzeczy nie pamiętam, i poprawy nie
                                                    obiecuję...
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 10:49
                                                    aha zamrozilo mnie na chwile.
                                                  • Gość: MMPM Re: laury IP: 158.75.15.* 14.12.02, 10:52
                                                    To się natychmiast ogrzej! Czy Aniela pociągająca nosem będzie bardziej
                                                    pociągająca? :-)))
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 11:07
                                                    aha nie mniej niz aniela pociagajaca za sznurki (aka koncowki linek zajete
                                                    przez emusie i ignatza nestety ;)
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 11:10
                                                    Ignatz to niejeden sznurek trzyma w ręku...;-)

Trzeba nowe upleść liny! :-)
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 11:15
                                                    aha zaplote warkocze. na dobry poczatek. i wyrzuce pare kotow za ploty.
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 11:20
                                                    I tysiąc utopionych prawników (hyhy)! ;-)))
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 11:21
                                                    aha ja bylam tysiac pierwsza akurat. ocalona.
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 11:26
                                                    Ocalałaś by dać świadectwo. Badź wierna. Idź.

M. czasami cytujący
                                                  • aniela_ Re: laury 14.12.02, 11:32
                                                    a qwiesz czemu godzinami zalacza mi sie zalacznik do poczty> ktora chce Wam
                                                    wyslac?
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 11:46
                                                    Bo to zły portal jest. I znowu się zawiesił...
                                                    W tej chwili działa normalnie, ale to się zaraz moze zmienić...
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 11:49
                                                    yhy chcialam Wam wyslac ulubionego halame ale nietonie
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 11:53
                                                    Próbuj, próbuj. Teraz może się udać. Jak tylko trafisz na właściwy moment.

A który to Twój ulubiony?
                                                  • Gość: basia! Re: laury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 11:55
                                                    ja wiedziałam ,że tak będzie :)

• Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 11:58
                                                    o ten wlasnie, z grinpisem i kurczakiem mrozonym. ale skoro znacie to nie
                                                    kiwne nawet palcem :)
                                                  • Gość: basia! Re: laury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 12:00
                                                    lubię powtórkę z rozrywki , no ślij :)
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 12:02
                                                    Nie, tego akurat nie znam.
                                                    To może ja pokiwam na Ciebie palcem, a Ty w tym czasie przyszykujessz gołąbka
                                                    (byle nie pieczonego). ;-)))
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 12:04
                                                    Poza tym Anielu sprawdź, czy wielkość Halamy jest strawna dla poczty gazetowej,
                                                    która z jakąś taką niechęcią traktuje pliki powyżej objętości jednej dyskietki
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 12:11
                                                    no 4 i pol minuty ma
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 12:15
                                                    A to wątpię.
                                                    Taki np. "Umiesz tak?" przy długosci pow. 1 min. ma prawie 2 mb.
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 12:18
                                                    aha to Wam odspiewam przy okazaji, skoro tak :(
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 12:24
                                                    Zapisuję w notesie: przy okazji Aniela ma zaśpiewać. I podkreślam wężykiem. ;-)
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 12:25
                                                    yhy wyspiewam wszystko jesli uzyje sie odpowiednich metod ;)
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 12:29
                                                    Hyhy, znam kilka. Ale chyba nie będą odpowiednie dla Ciebie... ;-)
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 12:38
                                                    aha tylko mi nie wyrywaj paznokci, bo mi manikir zniszczysz :)
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 12:49
                                                    Tobie przed oczami banknotem zielonym zaszeleszczę... (jak świerszcze) ;)
                                                  • Gość: aniela Re: laury IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 12:59
                                                    aha koncert jesienny na dwa banknoty i wiatr w kominie mily jest dla mojego
                                                    ucha ;))
                                                  • mmpm Re: laury 14.12.02, 13:07
                                                    I Aniela w charakterze solistki! :-)
                                                    Tylko nie spiewaj cienkim głosem...;-)))

A teraz pozwolisz, że udam się w kierunku telewizora i zacisnę mocno kciuki.
                                                  • misiania Re: laury 16.12.02, 08:53
                                                    aha, gruchali sobie.
                                                  • mmpm Re: laury 17.12.02, 10:17
                                                    Stanęliśmy daleko od kserokopiarki. W przeciwległym końcu.;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka