mietowe_loczki 15.08.04, 13:34 pod wpływem impulsu, pomysłu kochanicy.francuza, zakładam wątek pt na ile lat wygląda Doda. mój typ: twarz: 36 tylko bez złośliwości proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: na ile wygląda ... 15.08.04, 13:36 hah, widze 'doda' opanowuje z wolna forum ;). na ile wyglada? bez tapety i przyodziewku ladacznicy - chyba na tyle, ile ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara W ogóle jej nie ma - jest kopią ... IP: *.devs.futuro.pl 15.08.04, 14:09 Jakimś cudem zobaczyłam dziewuchę w teledysku, bo piekielnie chciałam się dowiedzieć, kim jest osoba, o której tyle piszecie...No i co? Wiele hałasu o nic, jak mawiał pewien Anglik:P. Ja rozumiem Robbie Wiliams - ten to ma przećpaną i przepitą fizjonomie:)))))) A ta cała Doda to 2453 regionalna podróbka Shakiry itp, więc naprawdę nie ma nad czym, mleć jęzorem:)))))) Kolejna kalka, którą po zużyciu wrzuca się do niszczarki na dokumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: W ogóle jej nie ma - jest kopią ... 15.08.04, 15:04 mało mnie interesuje na ile wygląda i ile ma lat to dziewczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: na ile wygląda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:55 wedlug mnie gdyby doda nie miala na twarzy tej maski ktora stanowi nadmiar makijażu (albo różnistych śmieci) a także gdyby nie ubierała się i nie zachowywała się jak dziwka, ktora jest i tak, wyglądałaby całkiem normalnie i ładnie. jej stroje są jak te z sex shopu, a cała ona jest odrażająca i rzygać mi się chce jak na nią patrzę! a więc doda jest tylko jedną z wielu tysięcy dziewczyn które ostatnio ubierają się jak te łatwe dziewczyny. nie wiem tylko jednego, komu to się naprawdę podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUSKAWKA Re: na ile wygląda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:58 zapomniałabym, w masce wygląda na kobietę po przejściach, mniej więcej 40- letnią, a bez makijazu i strojow ktore wiecej odkrywaja niz zakrywaja wyglada na 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś