Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!!

IP: 213.199.197.* 18.08.04, 22:54
    zauwazyłam ,że wiele dziewczyn w Gdańsku a takze poza Gdańskiem nosi spodnie
    dzinsowe nie z rozszerzonymi nogawkami lecz prostymi lub wąskimi. Bardzo mi
    sie spodobał ten trend w modzie. Do tych spodni nosza budy na wysokim
    obcasie! Jakie jest wasze zdanie? Co myslicie o takich spodniach?
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 18.08.04, 23:08
        tak, też to zauważyłem, tylko na ogół widziałem noszone z balerinkami. spoko,
        ale mało kto wygląda w tym tak dobrze, jak zapewne by chciał. ja bym tam został
        przy rozszerzanych u dołu.
        • Gość: Richelieu* Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: 195.117.90.* 18.08.04, 23:46
          ja zaś noszę wyłącznie i od zawsze spodnie z nogawkami zwężanymi, wąskimi,
          gdzie nawet spodnie z kantem wąskie muszą być.
          I wyglądam szałowo, bliński, szałowo. O

hehe
          • redaa Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 03:20
            Mi tez sie podobaj takie spodnie. Sama mam kilka par takich i tez wygladam
            szalowo:-) Rozszezane to juz przezytek.
          • sitc Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 07:48
            Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> ja zaś noszę wyłącznie i od zawsze spodnie z nogawkami zwężanymi, wąskimi,
            > gdzie nawet spodnie z kantem wąskie muszą być.
            > I wyglądam szałowo, bliński, szałowo. O
            >
            > hehe
            Richelieu to znaczy że zgrabne nóżki musisz mieć ;) Ja niestety nie mam tego
            szczęścia, ale za to mam zdrową samoocenę więc mimo że te spodnie, szczególnie
            w połączeniu z wysokimi szpilkami bardzi mi się podobają, jestem jednak skazana
            na rozszerzane od kolan... No chyba że wreszcie schudnę, to napewno takie sobie
            sprawie :)
      • Gość: julita30 Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:18
        Dzwony i inne rozszerzane u dołu to przeżytek..Tylko proste, waskie noogawki..
        • blinski Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 09:41
          wybór - albo proste i wyglądamy modnie i szałowo (do czasu), albo rozszerzane
          nogawki i wyglądamy dużo lepiej a na to że niemodne pokiwa głowami najwyżej
          garstka die-hard modnisi. heh
          • Gość: Richelieu* Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: 195.117.90.* 19.08.04, 12:26
            wiesz, zaczynasz być coraz bardziej podobny swoją kategorycznością do swojego
            starszego "kolegi", a mojego wielbiciela
            • blinski Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 12:44
              bo ja wiem? po prostu obserwacje.. nie to że 'tylko rozszerzane nogawki, kto
              nie nosi ten gapa', tylko po prostu dolne partie ciała w tymże kroju spodni na
              ogół wyglądają dla mnie atrakcyjniej. na ogół - nie widziałem np. ciebie, i to
              najpierw w parze rozszerzanych a potem prostych; i nie mogę stwierdzić że to
              dotyczy wszystkich. choć po mojej wypowiedzi można było tak wywnioskować..
              • Gość: Richelieu* Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: 195.117.90.* 19.08.04, 12:58
                w szerokich spodniach czy rozszerzanych byłabym straszna, bo z grymasem
                siódmego neiszczęścia z powodu noszenia tego dziadostwa

w avanti na ich stronie pisze, że krótkie nogi źle wyglądają w zwężanych
                spodniach, ba, tam w ogóle nie ma opcji zwężane spodnie dla jakiejkowlek
                sylwetki. Krótkich nóg nie mam, tyle że jestem niewysoka i skóra i kości, hehe,
                więc choć stosunkowo są tyle, że długie nogi to jakby niedościgniona norma i
                jakiekolwiek nogi by nie były zawsze dąży się do ich wydłużenia. Stąd artykuł
                avanti, jak większość zresztą, nadaje się do kosza. Zgadza się tylko, by nie
                było mankietów przy nogawkach, ale że zwężane na każdej sylwetce wyglądają źle?
                • blinski Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 13:03
                  wiesz, mam pewnien sentyment do lat 80', ale akurat typowe dla tych lat
                  przykrótkie, zwężane spodnie to chyba najgorszy krój wszechczasów:) nie pasuje
                  do żadnej sylwetki, każdy wygląda w tym źle, bez wyjątku - tu nie zawaham się
                  zgeneralizować:)
                  mówiłem o kroju typowym dla ejtisów, ale może ty mówiłaś o czymś innym..?
                  • Gość: Richelieu* Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: 195.117.90.* 19.08.04, 13:15
                    nie mówiłam nic o przykrótkości tylko o zwężeniu
      • destiny01 Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 09:56
        Noszę i z rozszerzanymi nogawkami, i z prostymi i w każdej wersji wyglądam
        dobrze. Cieszę się, że w sklepach będzie można dostać teraz więcej spodni z
        prostymi nogawkami, ale mam nadzieje, że rozszerzanych nie będę widywać tylko w
        starych gazetach ;)
        • redaa Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 13:20
          Chcialam zwrocic uwage ze chodzi o spodnie z prostymi lub waskimi nogawkami
          (proste nie znaczy od razu waskie i moga je nosic wszystkie babeczki) a nie ze
          zwężanymi:) a jest caaalkiem spora miedzy nimi roznica.
      • papryczka_ag Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 13:17
        Nie mam nic przeciwko prostym nogawkom, ale za wąskimi nie przepadam. Mam dwie
        pary takich spodni i stosunkowo rzadko je zakładam. Uważam, że wyglądam w nich
        całkiem dobrze, ale po prostu się nie czuję w takich spodniach. Może wynika to
        z przyzwyczajenia do innych.
      • inezja21 Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 19:03
        Ja wolę z szerokimi nogawkami.
      • marrrta1 Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 19.08.04, 19:11
        Nienawidze tych spodni jestem zalamana faktem ze wracaja do mody i pewnie
        nigdzie nie bedzie innych uwazam ze moje nogi wygladaja w nich strasznie grubo
        • Gość: jlive Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 20:10
          ja też nie lubie,choć nie wyglądam w nich najgorzej.mam za to słabość do butów
          typu skate , które za nic nie pasują do wąskich nogawek :P
      • Gość: Richelieu* Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: 195.117.90.* 19.08.04, 20:40
        więc do jasnej... jakie nogi wyglądają ładnie w wąskich spodniach, poza moimi
        oczywiście
        oczywiście
        • sitc Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 20.08.04, 09:46
          Moim zdaniem w wąskich, prostych spodniach dobrze wyglądają szczupłe nogi, a
          jeśli nie szczupłe, to muszą być proporcjonalne, ktoś kto ma grube uda w
          stosunku do łydek na takie spodnie raczej pozwolic sobie nie może.
          • kiciula1 Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! 08.09.04, 00:55
            spoko są spodnie z waskimi nogawkami i do tego szpileczki...cudo...
      • Gość: nina Re: Moda na spodnie z wąskimi nogawkami!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:00
        a ja tam wole szwedy - jakoś tak fajnie w nich wyglądam
        ale mam też klasyczne jeansy i tez nie są najgorsze -
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka