Gość: Mr.Knightley IP: *.tvgawex.pl 19.08.04, 20:55 Co sądzicie o urodzie aktorki Keiry Knightley bo dla mnie jest cudną i piękną kobietą i przyszłą moją żoną:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: Keira Knightley 19.08.04, 21:09 kto to kurcze jest? zaraz poszukam w google:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 19.08.04, 21:14 hm.. tym razem nic nie powiem, coś ostatnio za duóż jeżdżę po wszystkich:) może by ktoś dał jakąś vipkę, o której mógłbym z czystym sumieniem powiedzieć 'podoba mi się':)? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 19.08.04, 21:57 Blinski, a może Ty podaj parę linków do zdjęć kobiet, które uważasz za piękne. Nie tylko ładne, ale piękne. Ciekawa jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 19.08.04, 23:21 wśród znanych nie kojarzę.. w ogóle uroda vipek i celebrities jest 'dobierana' wg. jakiegoś klucza, który jest kompletnie różny od mojego gustu. w końcu czy dużo kobiet i dziewczyn o wzroście ok. 160cm i kobiecym typie sylwetki miałoby szanse na sukces:)? są tam jakieś britneye, aguilery i tym podobne (jeśli chodzi o wzrost, ale tak w ogóle podchodzą mi średnio), w ogóle z piosenkarkami już jest najlepiej, bo nie ma takich 'restrykcji' co do trzymania się dzisiejszych - nietrafionych - kanonów; dajmy na to beyonce. marylin monroe, brigitte bardotte - co do twarzy to może nie moje ideały, ale na gdzieś tamtym etapie bym się zatrzymał, jeśli chodzi o lansowany typ urody. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 11:10 Piękna, delikatna kobieta... ale zdecydowanie wolałam ją jako blondynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:27 Ale nie rozumiem...przecież na urodę jakiejś osoby można spojrzeć w miarę obiektywnie, a nie pod kątem jednego, jedynego wzorca i z zapytaniem "Czy ja bym mógł/mogła z taką/takim być?". Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 13:03 oczywiście. wtedy można powiedzieć tak: 'uważam, że jest ładna, ale nie w moim typie (tzn. kompletnie niepociągająca seksualnie)'. i jeśli chodzi o knightley, to jest właśnie taka sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Keira Knightley IP: 212.160.106.* 20.08.04, 11:50 Mi sie bardzo podoba - jest piekną kobietą. Choć jak dla mnie niezbyt oryginalną bo jak pierwszy raz ja zobaczyłam to myślałam, że to Winona Ryder. Strasznie podobna tylko młodsza. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 20.08.04, 14:19 Mnie też uderzyło podobieństwo do Winony Ryder. Jednocześnie w "Piratach z Karaibów" Keira wydawała mi się uderzająco podobna do Alicji Bachledy-Curuś. www.alicjabachleda.stopklatka.pl/img/gal_05/sesja03.jpg www.alicjabachleda.stopklatka.pl/img/gal_05/sesja02.jpg film.onet.pl/_i/film/p/piraci_z_karaibow/g/g17.jpg film.onet.pl/_i/film/p/piraci_z_karaibow/g/g19.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 14:31 bachleda-curuś o niebo bardziej mi się podoba:) wygląda dziewczęco, keira mimo 19 lat wygląda na co najmniej 30:) strasznie nie lubię, gdy dziewczyny wyglądają na starsze niż są.. nie dotyczy to może 14-latek, ale nie jestem pedofilem by się nimi zajmować:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 20.08.04, 14:39 No, nie przesadzaj z tym wyglądem 30-latki. Widziałam Keirę jedynie we wspomnianych "Piratach z Karaibów" i "To właśnie miłość". W obu filmach wyglądała dziewczęco i ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 14:48 nie, no wiesz - nie mówię na przykład o zmarszczkach czy zniszczeniach skóry wskazujących na wiek starszy niż w rzeczywistości, tylko o rysach twarzy; jak spojrzałęm na nią pierwszy raz, wyglądała mi na ładną, dbającą o siebie trzydziestolatkę - ale nie na miłość 19-latkę:)! nastolatki tak nie wyglądają:) dla niektórych to plus, ale ja nie lubię takiej 'dojrzałej' urody - jest dla mnie aseksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 20.08.04, 15:01 Blinski, wiem już, że Twój typ, to nadętousta dziewoja o okrągłej twarzy, podkreślająca ubiorem i makijażem atrybuty kobiecości. Rzeczywiście jest to typ dziewczęcy, hehe, ja jednak zdecydowanie wolę urodę subtelną, delikatną. Taką z pewnością prezentuje Keira, choć wolę Winonę Ryder, która w moim rankingu pięknych kobiet zajmuje czołowe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 15:07 mi tam się ona z subtelnością nie kojarzy - te ostre rysy.. no ale napisałem kiedyś - kobietom na ogół podobają się i za piękne uważają te raczej mało seksowne, 'eteryczne' (te seksowne kojarzą im się najczęściej, z tego co zauważyłem, z ladacznicami:) tak nie jest zawsze, ale wystarczy połazić po forach, by to zauważyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 20.08.04, 15:42 blinski napisał: > mi tam się ona z subtelnością nie kojarzy - te ostre rysy.. Ostre rysy??? > no ale napisałem kiedyś - kobietom na ogół podobają się i za piękne uważają te > raczej mało seksowne, 'eteryczne' (te seksowne kojarzą im się najczęściej, z > tego co zauważyłem, z ladacznicami:) Eterycznośc bardziej kojarzy mi się z dziewczęcością, niż podkreślone atuty kobiecości, więc widzę jakąś niekonsekwencję w tym, co piszesz. Dlatego też prosiłam Cię o link do jakiegoś konkretnego zdjęcia, bo trudno mi pogodzić dziewczęcy wygląd z seksownością rozumianą "po blinskiemu". Seksowność to też niejednoznaczna sprawa. Japończycy podniecają się lolitkami w szkolnych mundurkach. Im młodsza dziewczynka, mniej przypominająca dorosłą kobietę, tym dla nich seksowniejsza. Ja mogę mówić o seksownych facetach i gdybym zaczęła wymieniać swoje typy, to ciężko by było znaleźć jakiś wspólny dla nich wszystkich element. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 15:49 powiedzmy tak: lubię dziewczęcy wzrost (czyli nieduży) i dziewczęce rysy twarzy. natomiast kobiece lubię cechy figury (biust, biodra, talia), oraz 'otoczkę' (makijaż, po części ubiór - choć ubiór może być i dziewczęcy, zależy od sytuacji). natomiast keira ma wszystko prawie dokładnie na odwrót; również jest dziewczęco- kobieca, ale dzieczęcość to u niej właśnie ta 'eteryczność' której nie lubię (wolę kobiecą 'ostrość') a kobiecość to głównie rysy twarzy. no, myślę że teraz jest jasne:) btw. - tak, ostre; przecież ona ma ostre rysy: zarysowane kości policzkowe, wyostrzona broda. dla wielbiciela rysów łagodnych to już są ostre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Keira Knightley IP: 212.160.106.* 20.08.04, 15:33 Winona jest świetna. A co do panny Keiry - dla mnie wygląda bezapelacyjnie dziewczęco i niewinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 15:35 heheh, jak ta 19-latka wygląda dziewczęco to która wygląda kobieco:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Keira Knightley IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:48 blinski a wiec jaki jest twoj tzw ideał kobiety? 160cm, 50-55kg, biust: 75D oraz dziewczęce rysy twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:11 nie musi być zaraz D (choć na pewno nie byłby źle widziany:), B też jest ok (mówimy o ideale, nie jest tak że wszystkie niespełniające wymogów out) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:17 Na mnie niesamowite wrażenie zrobiła w filmie "To właśnie miłość". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlive Re: Keira Knightley IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 14:58 tak,tak w "to właśnie miłość" była fajna.ale mi najbardziej utkwiła w pamięci po "bend it like beckham" ("podkręć piłke jak beckham"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: Keira Knightley IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:40 jak juz tak rozprawiacie o tym, na ile Keira wyglada, to co powiecie na te 3 zdjecia ? film.onet.pl/_i/film/k/krol_artur/g/g27.jpg film.onet.pl/_i/film/k/krol_artur/g/g95.jpg film.onet.pl/_i/film/p/piraci_z_karaibow/g/g15.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 15:42 heheh.. ależ młodo i świerzo wyglądają ostatnio te dziewiętnastki, prawie możnaby je z gimnazjalistkami pomylić:) na tym ostatnim w twarzy ma coś moniki bellucci, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 18:32 To Ty blinski obejrzyj jednak "To wlasnie milosc" bo bardziej "dziewczecej kobiety" daleko szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 18:41 A na potwierdzenie: film.onet.pl/F,9294,1,53,galeria.html ...moj ulubiony moment filmu:) film.onet.pl/F,9294,1,24,galeria.html film.onet.pl/O,32369,1,72,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 19:03 nie dziewczęcej kobiety, tylko prędzej kobiecej dziewczyny - chciałaś chyba napisać.. nie ma się co kłócić, chyba każdy z nas wie jak wyglądają przeciętne 19-latki, więc ta rozmowa jest bez sensu:). a ona naprawdę mi się nie podoba.. może gdyby trochę przytyła to jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:09 Mnie sie Keira nie podoba.Jest obiektywnie ładna,jasne ale jak dla mnie za mało seksowna.Moje typy(choc hetero jestem);)-Kate Beckinsale,Catherine Zeta Jones,Salma Hayek. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 19:18 niby jesteśmy po tej samej stronie:), ale zastanawia mnie - jak możesz mówić, że jakaś panna jest dla ciebie za mało seksowna, skoro jesteś hetero? w końcu seksowność, w przeciwieństwie do urody, jest czymś metafizycznym; czymś, co się czuje - a nie widzi. znaczy można co najwyżej powidzieć 'wydaje mi się, że jest seksowny' etc., tak jak ja mogę powiedzieć np. o antoniu banderasie - w końcu nie pociąga mnie nie dlatego, że nie jest w moim typie; ale dlatego że mężczyźni leżą w ogóle poza moimi zainteresowaniami:) gdy ktoś jest hetero i wypowiada się o seksowności osobnika swojej płci jest po prostu niewiarygodny, bo mówi o czymś co leży poza jego 'kompetencjami', podobnie gdybym ja mówił o tym, że gitary gibsona są lepsze od fendera nie mając o tym zielonego pojęcia, a operował jedynie obiegowymi opiniami i własną imaginacją:) sory za czepianie się, ale każdy powód dobry żebym strzelił jakiś przydługaśny wykładzik;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: Keira Knightley IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:13 skoro na jednych zdjeciach wyglada na 19, a na innych na 30, to chyba dobrze jej wróży jako aktorce ;) tak sobie mysle, ze moze teraz momentami wyglada np. na 25, ale przypuszczam, ze z takimi rysami twarzy itd. za 20 lat tez bedzie wygladac na 30. p.s. ciekawe czy sie tego dowiem, za 20 lat pewnie nikt juz o niej nie bedzie pamietal ;) p.s. 2 - osobiscie uwazam ze jest bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 19:24 tu masz rację - ona ma specyficzny typ urody, podobnie jak jedna moja koleżanka z liceum; bez względu na rzeczywisty wiek prawdopodobnie zawsze będzie wyglądać na tyle samo (na ogół to jest ok. 30), niezależnie czy ma 17 czy 40:) (oczywiście nie licząc naturalnego niszczenia się skóry, ale to można dobrze ukryć - szczególnie jak się jest gwiazdą hollywood:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 19:31 A ja mam lat 20, a wyglądam podobno jakbym 16 miała...to mi chyba dobrze na przyszlość wróży:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 19:43 to zależy w czym ten młody wygląd się objawia:) jeśli w figurze wciąż wyglądającej na nieukształtowaną w procesie dorastania, to nie wiem jak może być z tym sukcesem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 20:12 Hehe...w tym to zapewne nie:) Chodzi raczej o twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:57 szczególnie tu jest podobbna do Belucci..i moim zdaniem tez wyglada powaznie jak na swoje lata film.onet.pl/O,32369,1,39,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:19 Hmm mysle,że kobieta może powiedziec o innej czy ta wydaje jej sie seksowna czy nie.Może sie nawet innej lasce wydać pociagajaca,moze nie jakos seksualnie,ale jako osoba,moze cos w sobie miec,co przyciąga.A wymienione przeze mnie kobiety napewno to mają;)Co do wykładu,dobrze,że mnie przywyczajasz,bo juz niedługo bede miec prawdziwe i to codziennie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 20:48 heheh, no to przynajmniej mam jakąś motywację:) no, tak jak napisałem - może powiedzieć że jakaś inna WYDAJE jej się seksowna, ale nie może SZCZERZE powiedzieć że JEST, bo o tym nie ma pojęcia (chyba że jest bi lub homo) ale to chyba oczywiste. no, można wtedy powiedzieć że ma w sobie'coś', co niekoniecznie musi być seksem.. może byc tajemniczością, oryginalnością.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 23:36 Proste pytanie- skad Ty to możesz wiedzieć? Kobiety mają zapewne zupełnie inne podejście do innych kobiet, jeżeli porównamy to do męskich relacji. Nie możesz być pewnym, że nie potrafimy wyczuć tego czy kobieta jest seksowna...a zapewniam Cię, że potrafimy. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 20.08.04, 23:44 to nie ma tak, czy ja to wiem czy nie, nie rozumiesz? nie wiesz, na czym polega poczucie, czy dana osoba jest seksowna? to, że odbieramy daną osobę jako seksowną oznacza, że czujemy pociąg seksualny do niej. czujesz pociąg seksualny do kobiet? jeśli nie, to o seksowności nie możesz mówić, co najwyżej o tym jak ci się WYDAJE że jest. nie możesz tego negować bo TAK po prostu JEST - tak samo jak marnym trudem byłoby spieranie się czy po nocy na pewno jest dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:08 blinski musze niechetnie przyznać ,że masz TROSZKĘ racji;)Kobieta nie moze wiedziec czy inna działa na mężczyzn,czy jest dla nich pociagająca(przynajmniej nie na sto %) Z drugiej jednak strony,kobiety są trochę inaczej zbudowane od mężczyzn(oczywiście teraz o psychice mówię;) i głebiej i jakoś tak bardziej "sensualnie"odbierają innych( w tym także kobiety.Chyba(tak sądzę ) niewielu mężczyzn hetero jest w stanie okreslic czy inny facet jest seksowny.Natomiast kobieta moim zdaniem może.Hmm zróbmy test.Czy dobrze wytypowałam te seksowne kobiety?;)Napisz szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:16 ha, prawdziwy to by był test gdybyś poprawnie wytypowała najbardziej seksowne kobiety spośród grupy takich o których nikt nie słyszał:) tak to każdy może sobie zbudować opinię na podstawie obiegowych opinii i popularności danych aktorek wsród mężczyzn:) dla mnie wymienione przez ciebie są średnio seksowne, ale na pewno bardziej niż knightley. z tą 'sensualnością' w odczuwaniu u kobiet masz chyba rację - są bardziej wyczulone, lepiej wyczuwają emocje. tylko czy widząc seksowną wg. ciebie kobietę myślisz sobie 'mniam, schrupałabym ją tak ja stoi':)? jeśli nie czujesz na widok kobiet czegoś takiego i nie czujesz miłego 'połechtania':) gdzieś w okolicach krocza, to nie wiesz co oznacza seksowna kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:23 No fakt na widok nawet bardzo pieknej kobiety nie czuje niczego w kroczu,musze ci to przynać;))Hmm co do"budowania sobie opinii w oparciu o męskie opinie itp.".Czy przypadkiem to nie keira wygrywa "męskie rankingi"ostatnimi czasy?;) Hmm tak z innej beczki.Napisz które kobiety(z show biznesu powiedzmy ogólnie)sa według ciebie seksowne?Ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:37 napisałem, jakieś parę postów wcześniej ktoś zadał mi podobne pytanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:23 Hmm, skoro kobieta wie, jak być seksowną dla mężczyzn, to chyba potrafi dostrzec też, jak robią to inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:29 b_bb nie wiem co masz na mysli"byc dla meżczyzn seksowną".To sie ma albo nie.Mozna swoją atrakcyjność zwiekszyć(makijażem,strojem ,itp.)ale to nie to samo.Kobieta ,która jest seksowna,bedzie seksowna nawet w zwykłych dzinsach i podkoszulku,nie trzeba różowych bluzeczek bez pleców,konczacych sie pod biustem z srebrnym napisem love;)) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:34 heh, no i tu wszystko wychodzi - tak odbierają seksowność kobiety, właśnie przez dużó większą zdolnośc do wyczuwania wspomnianej wcześniej 'sensualności' i tym podobnych. facet na nawet najzgrabniejszą laskę w ogrodniczkach, luźnym t- shircie i bez makijażu (pomijając wielbicieli braku makijażu) nie zwróci uwagi. to motyw powszechnie znany i bardzo często wykorzystywany w filmach, tzw. 'od brzydkiego kaczątka do łabędzia':) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:37 Gość portalu: Stacey napisał(a): > b_bb nie wiem co masz na mysli"byc dla meżczyzn seksowną".To sie ma albo > nie.Mozna swoją atrakcyjność zwiekszyć(makijażem,strojem ,itp.)ale to nie to > samo.Kobieta ,która jest seksowna,bedzie seksowna nawet w zwykłych dzinsach i > podkoszulku,nie trzeba różowych bluzeczek bez pleców,konczacych sie pod biustem > > z srebrnym napisem love;)) Po części masz rację. Chociaż wydaje mi się, że kobieta świadoma swojej wartości potrafi tak zaczarować faceta, jeśli chce, że on się nawet nie zorientuje. Przyznaj, że sama masz różne sztuczki, które wykorzystujesz, jeśli chcesz poflirtować albo uwieść kogoś... Ja przyznam się bez bicia, że zdarza mi się z premedytacją takowe stosować. ;) Podam przykład Anity Werner, dziennikarki TVN. Popatrz, jak się prezentuje w Faktach, a przypomnij ją sobie z filmu "Słodko-gorzki" lub z sesji do jakichś gazet ( było ostatnio tego trochę). Niebo a ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:30 no, to są tylko mniej lub bardziej zgodne z prawdą domysły:) czy ty umiesz na sto procent odpowiedzieć, że wiesz w czym naprawdę jesteś seksowna i co kręci w tobie facetów? wiele kobiet dałoby dużo za taką wiedzę:) no i zniknęłyby kompleksy odnośnie wagi.. nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 00:37 Teraz to nie rozumiem- skąd nagle temat wagi? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:44 ech, wszystko muszę tłumaczyć:) gdyby kobiety tak naprawdę wiedziały, jak być seksownymi i na czym to polega, to znikły by prawie wszystkie przypadki kompleksów na punkcie 'grubych ud' czy tyłka, bo niczym oświecone doszły do wniosku że najczęściej nie tylko nie ma się czym przejmować, ale często można być z tych 'tłustych' częsci ciała dumnym i eksponować je. jasne:)? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:46 blinski napisał: > no, to są tylko mniej lub bardziej zgodne z prawdą domysły:) czy ty umiesz na > sto procent odpowiedzieć, że wiesz w czym naprawdę jesteś seksowna i co kręci w > > tobie facetów? wiele kobiet dałoby dużo za taką wiedzę:) no i zniknęłyby > kompleksy odnośnie wagi.. > nie? To było do mnie? Jakie kompleksy wagi? Wiem na 100%, co kręci we mnie mojego męża. Wiem też, w jakich sytuacjach podobam się obcym facetom i umiem to wykorzystać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:58 toś zdolna wielce:) choć sądzi tak zapewne wiele panienek, a efekty często bywają średnie;) (choć często też naprawdę niezłe;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:12 blinski napisał: > toś zdolna wielce:) choć sądzi tak zapewne wiele panienek, a efekty często > bywają średnie;) (choć często też naprawdę niezłe;) Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak wiele jest takich zdolnych. Ba, nawet dużo zdolniejszych! Nie znasz sztuczek hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:24 blinski napisał: > ale to ja oceniam ich skutecznośc;) A może tylko Ci się tak wydaje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:32 gdyby mi się wydawało, to kto byłby adresatem tych sztuczek:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 00:21 Dla mnie postrzeganie jakiejs osoby jako seksownej a uczucie pociagu seksualnego to nie są tożsame sprawy. To czy ktoś jest przepełniony pewnego rodzaju namiętnością, 100% kobiecością (w każdym geście, w sposobie mówienia, poruszania się itd.) jest widoczne na pierwszy rzut oka dla każdej wrażliwej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:36 tak, ale to jest twoje osobiste pojęcie seksowności, a ja mówię o ogólnie przyjętym. mówmy w ogóle o ogólnie przyjętych pojęciach, wtedy nie będzie nieporozumień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Keira Knightley IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 00:39 Co to jest "ogólnie przyjęte pojęcie seksowności"? Gdzieś to pojęcie jest wytłumaczone? W jakiejś encyklopedii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:48 Ja na codzień chodze w czarnych dzinsach i koszulce,mam naturalny makijaż,a mimo to budze zainteresowanie meżczyzn.Dla mnie(i chyba czesci mezczyzn)kobieta która gdy jest 30 stopni chodzi w wpijajacej sie w ciało rózowej sukience,z tlenionymi na biało włosami ,opalona(oczywiscie na zołto-pomaranczowo),z kapiacym w upale makijażem jest przestylizowana,nie seksowana.blinski,serio naturalnosc(w rozsądnych granicach)nie moze byc pociagająca?? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:56 może, ale po pierwsze - zależy co rozumiesz przez naturalnośc, po drugie - dla kogo. przy dobrej figurze na pewno krótka, nawet dziwkarska w stylu (a zwłaszcza taka) spódniczka i ostry makijaż będzie parę razy bardziej pociągający niż naturalność i czarne dźinsy. brak smaku? tak. kiczowatość? być może. przesada? a jakże. seksowność? bez wątpienia. jeśli te rzeczy się dla was wykluczają to sory - może macie gust, wyczucie; ale pojęcia o funkcjonowaniu mózgu faceta żadnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:51 no pewnie: seksowny - 1. 'atrakcyjny seksualnie, pociągający pod względem fizycznym, pełen seksu' (odnośnie ludzi); 2. 'podkreślający, uwydatniający czyjąś atrakcyjnośc fizyczną, pobudzający fantazję erotyczną' (odnośnie częsci garderoby) słownik wspólczesnego języka polskiego, 1999. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 00:41 blinski napisał: > tak, ale to jest twoje osobiste pojęcie seksowności, a ja mówię o ogólnie > przyjętym. mówmy w ogóle o ogólnie przyjętych pojęciach, wtedy nie będzie > nieporozumień:) Ogólnie przyjęte pojęcie seksowności????????????????? Nie każdy ma taką samą definicję seksownej kobiety, jak Ty, blinski. Keira z głównego wątku jest obecnie jedną z najbardziej pożądanych przez mężczyzn kobiet, a dla Ciebie nie jest sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:07 definicja samej seksowności jest jedna; natomiast wzoru uniwersalnie seksownej kobiety rzeczywiście nie ma (choć duóż łatwiej o nią niż o uniwersalny wzór idealnego faceta:). ja nie twierdzę, że to kłamstwo i ona się nie podoba. jest ładna, więc wcale mnie to nie dziwi, po prostu mi się nie podoba. ale zauważ, że właściwie każdy celebrity ma pokaźną grupkę swoich fanów i wielbicieli płci przeciwnej, którzy zdychają na myśl o seksie z nim/nią:) wręcz zdziwiłbym się, gdyby którąś gwiazdę to ominęło:) np. taka cameron diaz - paskuda jakich mało (choć w 'masce' była jeszcze niezła) nawet w polsce, gdzie 2/3 kobiet na ulicach jest ładniejsza (nie mówię tu nawet o swoich osobistych preferencjach, ale ogólnie np. o figurze, włosach, zgryzie, etc) ma sporo fanów. heh, wystarczy wejść np. na taką 'sympatię' i znajdziesz więcej ładnych panienek niż w całej historii szołbiznesu:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:22 No właśnie, nie ma wzorca uniwersalnie seksownej kobiety. Każdego kręci coś innego. Jedni lubią duże piersi, inni uważają je za obrzydliwe, jedni wolą drobne i szczupłe, inni wyłącznie wysokie i posągowe itd... Zgadzam się z Tobą co do Cameron Diaz, też nie widzę w niej nic ładnego. Poza tym ma podobno brzydką cerę, a jednak jest uważana za super sexi! Czyli ma coś, czego nie widać na zdjęciach. Może to spojrzenie, "to coś"?? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:30 wiesz, u wielu ludzi działą mechanizm 'jest sławna, to zupełnie inna klasa niż nie-sławna -> musi w końcu być jakiś tego powód -> znajdę te powody -> to, to i to niezłe, no tak podoba mi się!:)' ciężko w to uwierzyć, szczególnie mi - ale to powszechny mechanizm; oczywiście bezintencjonalny, to są operacje które zachodzą w mózgu bez naszego udziału. śmieszne to jest, nie? dlatego właśnie wielu chłopaczków marzy o jakichś przeciętnych aktorzynach mając pod nosem śliczną sąsiadkę:) ale jeśli chodzi o kobiety w polsce, to w pełni je rozumiem pod tym względem:) nawet uznawany za raczej średniego z urody aktor często jest dużo przystojniejszy od przeciętnego polaka, no i często w jednym filmie będąc polką można zobaczyć więcej przystojnych i dobrze ubranych facetów niż przez całe swoje życie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 01:49 blinski napisał: > wiesz, u wielu ludzi działą mechanizm 'jest sławna, to zupełnie inna klasa niż > nie-sławna -> musi w końcu być jakiś tego powód -> znajdę te powody - > 62; to, to i > to niezłe, no tak podoba mi się!:)' Myślę, że dla Ciebie seksowność to jedynie wygląd, a tymczasem nieprawda. Można uwodzić spojrzeniem, uśmiechem, głosem, dotykiem (zresztą nie będę zdradzać babskich sztuczek ;)). Czasem pozornie niezbyt ładna dziewczyna może budzić w facetach pożądanie, zaś wiele pięknych kobiet pozostaje dla mężczyzn obojętnymi. Nie zapominajmy, że intelekt i poczucie humoru też są seksowne. Dla Ciebie seksowna jest wulgarność, innych pociąga obrazek grzecznej uczennicy. Każdy ma swoje preferencje. Zdarza się, że poznając kogoś bliżej stwierdzasz, że jest to ktoś ważny, nagle zaczyna Cię pociągać dziewczyna, która wcześniej wydawała Ci się taka sobie. > ciężko w to uwierzyć, szczególnie mi - ale to powszechny mechanizm; oczywiście > bezintencjonalny, to są operacje które zachodzą w mózgu bez naszego udziału. > śmieszne to jest, nie? dlatego właśnie wielu chłopaczków marzy o jakichś > przeciętnych aktorzynach mając pod nosem śliczną sąsiadkę:) Fakt, chłopaczki mają inny mechanizm, niż mężczyźni. W obrębie moich zainteresowań są wyłącznie ci drudzy. > ale jeśli chodzi o kobiety w polsce, to w pełni je rozumiem pod tym względem:) > nawet uznawany za raczej średniego z urody aktor często jest dużo > przystojniejszy od przeciętnego polaka, no i często w jednym filmie będąc polką > > można zobaczyć więcej przystojnych i dobrze ubranych facetów niż przez całe > swoje życie:)) I tu wychodzi Twój brak znajomości umysłu kobiet. ;)) Tak jak pisałam, sam wygląd nie wystarczy, by uznać faceta za seksownego. W filmach jest mnóstwo przystojniaków, większość na mnie kompletnie nie robi wrażenia, gdyż poza ładnym ciałem, nie widzę w nich nic szczególnego. Nie zapadają w pamięć tak jak ci mniej przystojni, za to mający inne cechy sprawiające, że na samą myśl robi się gorąco. Ale to dyskusja na inny wątek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Keira Knightley 21.08.04, 02:18 eh, prosiłem już by słów używać w ich pierwotnym znaczeniu a nie w jakim takm kto sobie chce:) seksowność odnosi się do wyglądu, cechy charakteru mogą być atrakcyjnie, ale nie seksualnie:) poza tym to się zgadzam. bardzo często pozornie niezbyt ładna (dla innych dziewczyn) dziewczyna budzi u mnie pożądanie.. ruchyy, mimika, głos - to się bardzo liczy, ale wygląd to podstawa - bez niego wymienione wyżej cechy można potłuc o kant d..y:) a co do tych chłopaczków - wiem, że wygodnie ci jest tak myśleć, podobnie jak np. 'wiem, że ponad połowa facetów zdradza swoje partnerki, ale mój akurat na pewno nie, przecież go znam':) to pod rozwagę:) a a propos aktorów - wiem, że dla kobiet wygląd jest mniej ważny niż dla facetów, ale gdyby powszechne było to co mówisz nie byłoby tylu piszczących na widok przystojniaków z ekranu:) (i nie mówię tu tylko o nastolatkach) piszczących oczywiście niekoniecznie dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Szczęka wprost straszliwa! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 00:50 Ludzie, czy wyście oślepli?! Przecież ona ma najgorsze cechy Angielek: wysuszona, z potwornie wysuniętą szczęką! I jeszcze to wredbe COŚ w twarzyczce. Z taką - nigdy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 01:40 Eh ile mozna o kobietach rozmwiać??I to jeszcze takich tandeciarach?;///Kobiety,powinnysmy sie zbuntowac i fajnych mezczyzn wyróznić,moze by nasi foumowicze jakies wnioski wyciagneli,jakaś nauke;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 01:44 no to dawaj, kogo obstawiasz:)? a, no i co ci się w tym kimś podoba? mnie się pytali o takie rzeczy, to teraz kolej na płeć przeciwną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 01:56 Hmm mam dość specyficzny gust.bardzo rózne typy mi sie podobają.Hmm kilku mogę powiedzieć.Hugh Grant-ma swój urok,piekny akcent i usmiech,Vincent cassel- niesamowity aktor,facet z charakterem i charyzmą,John malkovich-mimo wieku i łysiny nadal atrakcyjny,to chyba przez intelgencję.Ale zeby nie było za ambitnie;))))Christian bale,Antonio sabato jr.,50 cent(ale z wyłaczona fonia gdy leci jego video;).Sam seks;)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 01:51 Gość portalu: Stacey napisał(a): > Eh ile mozna o kobietach rozmwiać??I to jeszcze takich > tandeciarach?;///Kobiety,powinnysmy sie zbuntowac i fajnych mezczyzn > wyróznić,moze by nasi foumowicze jakies wnioski wyciagneli,jakaś nauke;) Stacey, załóż nowy wątek o seksownych facetach. Popiszemy sobie, pomarzymy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Knightley Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.tvgawex.pl 21.08.04, 11:15 Ludzie przestańcie ona przecież ma dobiero 19 lat dla mnie jest bardzo seksowna.No chyba nie musi chodzić z stringami na wierzchu z stanikiem push up wielkim dekoltem i śpiewać hapi berzdej mister prezident lub dirti może jeszcze toksik Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 11:47 spoko, przecież nikt ci nie karze kochać britnejki:) to tylko gadka o gustach, całkiem ciekawa jak dla mnie. btw., racja - keira nie musi chodzić w wielkich dekoltach, a nawet byłoby to niewskazane - ma raczej kiepskie cycki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 12:28 Ona sama sie smieje z tego, że jest płaska... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 12:52 przynajmniej jakiś element autoironii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 12:56 A dlaczego nie?:) A tak z czystej ciekawości... uważasz, że kobieta z małym czy wręcz bardzo małym biustem może być seksowna? bo z twoich wypowiedzi wyniakłoby, że nie... A w takiem wypadku Ty jednak nie wiesz co to ta "seksowność". Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 13:10 wiem co to ta seksowność, bo ją czuję, obojętnie co ty byś o tym sądziła:) nie, no co ty - nawet bardzo małe piersi mogą być seksowne - byle były ładne. a dokłdniej przyglądając się dekoltowi keiry, nie odniosłem niestety miłych wrażeń estetycznych:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 13:49 Tak, tak...co do tej seksowności to się nie dogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 14:02 Mi się ona nie podoba, jest przereklamowaną nastolatką o zupełnie zwyczajnej urodzie. Na ulicy takich sporo, naprawdę... 2- Mi się wydaje że cechy charakteru także mogą być sexowne 3- kobiety, które są sexowne według mnie (ale co ja o tym wiem....;p) to Monica Belluci, Ana Beatriz Barros, Angelina Jolie, Brigitte Bardott, a przede wszystkim Liv Tayler w filmie "o czym marzą faceci" 4- O facetech była mowa to napiszę cosik- najseksowniejszy na świecie jest Johnny Deep...ta twarz... 5- sexowność to bardzo subiektywna sprawa i Keira równie dobrze może być i nie być sexy - dyskusja o tym czy ona OGÓLNIE jest sexowna jest bez sensu:P Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 14:11 zgadzam się - seksownośc to subiektywna sprawa i dlatego nmikt tu nie mówi o OGÓLNEJ seksowności (o czym właśnie napisałem w poprzednim poście). co do tych które wymieniłaś, to rzeczywiście - wybrałaś już chyba najlepsze.. (na ile tylko mogą byc dobre:). co do johnnego deppa (nie deepa:) się nie wypowiadam, bo czy seksowny - nie mam pojęcia; na pewno ogólnie 'ładny' (czyli proporcjonalny, cera, włosy), co może stwierdzić każdy kto ma oczy:) choć nie każdemu musi się podobać oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 15:53 Racja, racja Deppa, glupia literówka. W ogóle niewielu sławnych facetów mnie pociąga... Za przystojnych i nie robiących wrażenia uważam: Clooney,Josh Harnett(nie wiem jak to się pisze), Pierce Brosnan, Ashton jakiśtam (ten od Demi Moore)... Wrażenie robią na mnie ww.Johny, Keanu Reeves, Nicolas Cage, Jude Law Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 16:38 czyli tacy odrobinę 'oryginalniejsi' z urody. ale też chyba nie aż tacy brzydcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:19 hehehe spojrzcie tu www.babyjaneofhollywood.com/sabatos05.jpg jaki tam johnny depp,antonio;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:26 bleee... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:29 taaa no straaaaaszny brzydal;)))))coż najwyrazniej sa gusta i gusciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 17:39 Dużo plasteliny zużyli żeby go ulepić;D faktycznie gusta i guściki...Chociaż z twarzy może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:53 coz, facet ma wygladac jak facet, a nie jak kaloryfer :P ten wg mnie jest zbyt sztuczny, taki "specjalnie robiony". to jest wlasnie najwspanialsze, ze nie wszystkim podoba sie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 19:53 tego nigdy nie potrafiłem zrozumieć.. wszystko ma ok a nawet 10x ok, to musi być sztuczny - bo za ładny. dopiero jak brzydszy to naturalniejszy i wtedy jest ok:) nigdy, przenigdy tego nie zrozumiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:00 No ja tesh tego nie rozumiem.Nie jest sztuczny.Po prostu na modeli takich wybierają;)No i myślę,że to nie plastelina a jego ciezka praca(ten kaloryferek).Poza tym jest sympatyczny i ma ładny usmiech.No ale mimo sympatii do wielkich aktorów go nie zaliczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 20:06 on jest jakimś aktorem? heheh, nie kojarzę.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:19 blinski heh no własnie taki z niego aktor,że nie kojarzysz;)Gra w filmach sensacyjnych klasy C,jak widze,że bedzie wystepował czasem włączam ,ale jeszcze nigdy do końca nie dotrwałam;)wole troszke inne kino;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Knightley Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.tvgawex.pl 21.08.04, 20:42 Ja nie mam ochoty rozawiać o facetach bo nie jestem homo;)Dla mnie kazdy może miec swoje zdanie dla mnie piękna jest keira dla kogos innego Liv T,Brytnica portman, Nicol Kidman.Dla każdego cos innego znaczy seksowność spodnie biodrówki sukienka(moj typ najlepiej jakaś delikatna miniówka czerwona lub do kolan czarna)inteligencja tagze jest sexi blond włosy duż biust,mała czarna;) chudzielec,kobieca.Wszystkie kobiety są różne ale mają coś wspólnego kazda z nich ma to coś. Jest sexi dla pana X a dla pana Y jest zwykłą szarą myszą.Nikt nie moze określic ze ta kobieta nie jest zmysłowa bo jest zmyslowa tylko on tego nie widzi. p.s.ależ jestem romatyczny ."Wszystkie kobiety są różne ale mają coś wspólnego kazda z nich ma to coś" p.s.jaki jestem narcystyczny "ależ jestem romatyczny " p.s.sorry za powtórzenia wyrazów jak sexi itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 20:56 Wszystko pięknie ładnie ale "tagże"!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Knightley Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.tvgawex.pl 21.08.04, 21:29 sorry za bląd moze pomyliłem się bo właśnie jadłem obiad(wróciłem o 20 do domu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:03 nie o to chodzi, ze jest za ladny. nie wiem, czy mozna byc za ladnym :) w zyciu nie spotkalam faceta, ktory mialby taki brzuch z natury, np. dzieki wykonywanej pracy, zamilowania do sportu itp. jakos nie chce mi sie wierzyc, ze mozna tak wygladac nie spedzajac wielu godzin na silowni. dlatego mysle o nim, ze jest nienaturalny. inne typy mi sie podobają bardziej. tak samo jak ciebie nie zachwyca Keira, chociaz innych osobnikow plci meskiej zachwyca. zreszta, ubrany bylby ladniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 21:52 hm.. nie spędzając wielu godzin na siłowni? no mi też się wydaje to w przeciwnym wypadku niemożliwe, ale nikt nie mówi że on nie spędza wielu godzin na siłowni:) nie chodzi o to, że dla mnie jesteś głupia bo cię nie rozumiem, tylko samego tego faktu nie kumam.. przecież facet chyba nie wstrzyknął sobie silikonu w ten brzuch, więc jest naturalny. tego nie rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:06 Heh no chodziło mi o to,że ma ten brzuszek dzieki własnej pracy-ćwiczeniom.Musi sporo harowac na siłowni i sa efekty.kto tu mowił,ze on nie cwiczy??;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 22:24 no mi też o to chodziło przecież:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: Szczęka wprost straszliwa! IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:29 no to juz sie chyba rozumiemy. tzn. ja rozumiem o co wam chodzi :) tylko kiepska jestem w przekazywaniu swoich mysli. to moze inaczej - niech sobie chodzi na silownie i w naturalny sposob formuje tam miesnie, ok. w kontekscie silikonu musze troche zmienic swoja definicje naturalnosci ;) bo gustu nie zmienie, dalej mi sie ten miesniak nie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Szczęka wprost straszliwa! 21.08.04, 23:31 nie, no pewnie, wiadomo że tak czy siak gustu się nie zmieni:) ale trzeba to sobie powiedzieć w twarz i nie dorabiać ideologii: 'podobają mi się brzydsi, nie lubię ładnych':) to żaden wstyd, sporo kobiet tak ma - wiele czyni z tego atut:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:13 to jeszcze strzele jednego linka,ciekawa jestem co powiecie,strasznie mnie koleżanki z tamtym zaskoczyłyście:/ :) www.goldenbeaus.com/c_bale/pages/christian_bale02_jpg.htm Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 23:20 Christian Bale był bardzo interesującym american psycho, ale mnie nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: Keira Knightley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:25 heh ta fota nie z "american psycho"(zreszta mocno średni film).Wiec okazuje sie ,że mam "alternatywny"gust:/Nie szkodzi,nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Keira Knightley 21.08.04, 23:29 To dobrze, że gust masz alternatywny. Mniejsza konkurencja hehe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Keira Knightley IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 15:51 No nienajgorszy... Ale oczy jakieś dziwne, głęboko osadzone, tajemnicze...mniam:D To ja dam najlepszego linka... co sądzicie o tym panu? www.imdb.com/gallery/ss/0285823/Ss/0285823/MX-26A.jpg?path=pgallery&path_key=Depp,%20Johnny aha i fajy jest ruud van nistelrooy, piłkarz Manchesteru United www.rvn10.com/casual/casual32.html Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych yyy.. 22.08.04, 16:01 Tego Holendra nawet kijem bym nie dotknęła! A tfu! Pamiętam go z Euro2004. No ale gusta są różne i się o nich nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: yyy.. 22.08.04, 16:05 nie dyskutuje? to co my tu właściwie cały czas robimy:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: yyy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 16:43 no johnny jest seksowny ,nie da sie ukryć;)Zreszta po co ukrywać?;) www.allabouthugh.com/bio.htm to kolejny mój faworyt;) chociaz na "vana helsinga"nie poszłam.Za duzo tam popcornu za mało kina,ze tak powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś