Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam bialych spodni a la lopez

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:54
    ejj pomozcie, co? widzialyscie gdzies w warszawie, biale spodnie, takie na
    lato raczej, cos jak z klipu lopez jenny from the block tylko biale? z
    kieszeniami z boku - troche bojowkowate, do polowy lydki lub troche krotsze?

ewentualni biale spodnie, dlugie, ale z jakiegos normalnego materialu :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:56
        a i jeszcze bialego kaszkietu szukam, tez takiego jak w tym klipie.
        dzieki :)
        • miska_malcova Re: szukam bialych spodni a la lopez 21.08.04, 10:00
          zastanawiam sie dlaczego ludzie chca mieć rzeczy, które ktoś miał na sobie...
          Dziwne to trochę kogos naśladować.
          • Gość: xero xero xero xero xero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:06
            xero xero xero
      • Gość: ppp Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.04, 11:48
        Ja mam prawie identyczne spodnie jak ona na tym teledysku i wlasnie biale z tym
        ze je w zeszlym roku kupilam w carling. one wtedy mialy bardzo duze wziecie bo
        w dniu dostawy prawie wysprzedano. Ja chcialam bezowe ale panna przedemna
        wykupila
        • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:31
          dzieki :)

A ja powiem tak: prosilam o komentarz?? Skoro cos mi sie podoba to sie podoba,
          a czy zobacze ze ktos to ma w klipie czy zobacze w gazecie, czy na wybiegu - to
          co za roznica? Xero dziecko, to bezmyslne kopiowanie. A nie inspiracja. Poza
          tym nie bedac projektantem mody czy nie kupujac w sklepach w ktorych jest 1
          sztuka danego ubrania, trudno nie nosic czegos, co kto inny kiedys mial na
          sobie.
          • bzdura24 Re: szukam bialych spodni a la lopez 21.08.04, 19:22
            Gość portalu: lo napisał(a):

Xero dziecko, to bezmyslne kopiowanie. A nie inspiracja.

ale to jest wlasnie kopiowanie :/ "chce miec takie spodnie i kaszkiecik jak
            ona"... itp. moda jest dla ludzi bez wyobraźni i wyjatkowej osobowosci. takie
            moje zdanie.
            • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:32
              nie. chce miec takie spodnie i KASZKIET bo mi sie podobaja. a nie dlatego ze ma
              takie ona. po drugie: takie spodnie nie sa juz modne, byly 1,5 roku temu.
              zreszta moze masz kompleksy.. bo takie zdanie maja ludzie zakompleksieni albo
              bezkrytyczni wobec siebie :D
              • bzdura24 Re: szukam bialych spodni a la lopez 21.08.04, 19:34
                dobre dobre
                • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:36
                  baunsuj
                  • miska_malcova Re: szukam bialych spodni a la lopez 21.08.04, 21:52
                    coż.. gdybym była JLo nie chciałabym, aby ktoś szukał takich samych spodni w
                    sklepach jak mam ja
                    • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:59
                      ale nie ejstes. przykre
                      • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:01
                        a poza tym hahahah nie tylko jennifer nosi takie spodnie. ona to wziela od
                        kogos innego ale zeby wam wytlumaczyc jakie to spodnie to trzeba podac przyklad
                        komercyjny - czyli j.lo bo o undergroundzie pojecia nie macie.. znawcy. heh
                        • b_bb Re: szukam bialych spodni a la lopez 21.08.04, 22:13
                          Gość portalu: lo napisał(a):

> a poza tym hahahah nie tylko jennifer nosi takie spodnie. ona to wziela od
                          > kogos innego ale zeby wam wytlumaczyc jakie to spodnie to trzeba podac przyklad
                          > komercyjny - czyli j.lo bo o undergroundzie pojecia nie macie.. znawcy. heh

Białe spodnie i kaszkiecik to teraz styl undergroundowy?
                          • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:38
                            nie. ale parenascie lat temu owszem. tak zwany ghetto - girl - look
                            dziewczynko, jaki nasladowala lopez w swoim klipie
                            • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:42
                              i nie chodzi o undergroundowe ubranie, jak zrozumialas. ale jakbym powiedziala,
                              chce spodnie jak z teledysku sizzle, czy beenie mana to bys nie wiedziala nawet
                              o kim mowie, dlatego posluzylam sie lopez. bo ja wszyscy znaja. prostuj sie
                              • b_bb Re: szukam bialych spodni a la lopez 21.08.04, 22:49
                                Dziewczynko, floodujesz. Nie umiesz napisać jednej myśli w jednym poście?
                                Takich spodni w komplecie z kaszkiecikami jest pełno na ulicy, więc zaczep
                                pierwszą z brzegu panienkę i zapytaj.
                                I prostuj się.
                                • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:53
                                  uuu angielski znasz? wow :D I teksty lapiesz ode mnie?
                                  Wiesz, te panienki, co je nosza maja to pewnie ze stadionu, a ja tam sie nie
                                  ubieram, moze ty. baunsuj
                                  • bzdura24 Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 02:03
                                    he he, a co to za roznica czy ze stadionu czy markowe za 7000zł sztuka?? takie
                                    samo ksero jak kazde! tylko drozsze! :DDDDD!!!
                                    • Gość: lo Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 02:15
                                      juz dawno wytlumaczylam ze nie xero tylko wzielo sie to z dancehallowych
                                      zajawek. ale gadaj dalej. jak dla mnie - ok.
                                      • miska_malcova Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 13:20
                                        proponuję do książek wrócić...
                                    • b_bb Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 20:34
                                      Bzdura, a wiesz, że myślałam o sygnaturce z tej samej piosenki?
                                      Pozdrawiam. :)))
                                    • b_bb Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 20:58
                                      bzdura24 napisała:

> he he, a co to za roznica czy ze stadionu czy markowe za 7000zł sztuka?? takie
                                      > samo ksero jak kazde! tylko drozsze! :DDDDD!!!

Ha!! Nie rozumiesz problemu. Ja miałam podobny dylemat i w tym przypadku
                                      solidaryzuję się z panną lo(pez?):
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=15008791&a=15010181;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: xero Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:06
                              o ja pieprze ale bzdury
                              • Gość: xero Re: szukam bialych spodni a la lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:12
                                of course do panny kserujacej to bylo - dancehallowe zajawki :DDD buahahaa !!
                                dziecko, wez kuna sie tematem zainteresuj, a potem sie kompromituj :DDDDD

dancehallowe zajawki, boze co za idiotka!!!

xeruj sie.
                                • blinski Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 10:25
                                  nie chcę nic mówić o dancehallowych zajawkach, ale czasami rzeczywiście możnaby
                                  się powstrzymać od 'absolutnie trafnych' ocen i zrezygnować z wszechwiedzącego
                                  tonu; już parę razy zetknąłem się z tym, że ktoś wpadł na to by jakoś się
                                  ubierać ZANIM zaczęły to robić 'gywiazdy'. i co, ma się tego wszystkiego
                                  pozbyć, szczególnie kiedy wygląda dobrze? albo nawet jeśli pomysł na zakup
                                  takich ciuchów przyszedł mu teraz - ma z tego z gruntu rezygnować, bo zbyt
                                  popularne i noszą celebrities? nie wpadło wam do głowy, że może wtedy właśnie,
                                  uparcie wybijając sobie te ciuchy z głowy, nie będzie sobą?
                                  • truskawkowe-studio Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 20:43
                                    uii? hej blinski, a moze generalnie kup sobie zwierzatko?
                                    • blinski Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 20:45
                                      jeden kot mi w domu wystarczy:)
                                      a co, kto nie z nami, ten przeciwko nam;)?
                      • miska_malcova Re: szukam bialych spodni a la lopez 22.08.04, 13:18
                        dla kogo przykre? Dla Ciebie? Bo dla mnie nie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka