Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A może spotkanie???

IP: 212.160.106.* 27.08.04, 13:48
    Słuchajcie dzieweczki drogie!!!
    A może byśmy sie tak jakoś spotkały? Można by sie nareszcie obejrzeć, potem
    obgadać i dokończyć niezakończone dyskusje... Proponowane wyposażenie
    dodatkowe na spotkanie:
    - tarcza ZOMO ( do kupienia na allegro )
    - gaz pieprzowy
    - wazelina
    - kaszkiety ( na wypadek zdominowania spotkania przez SAME WIECIE KOGO )
    - portfelowe zdjęcie DŻENIFER CHŁOPEZ ( jak wyżej )
    - aparat fotograficzny ( w sądzie sie przydadza foty sprayujących i
    sprayowanych )
    - książki Sartre'a dla znudzonych i zblazowanych, które "nie wiedza co tu
    robią i po co to czytają"

Co Wy na to?
    Obserwuj wątek
      • misae Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 13:51
        Niestety ale odleglosci sa zbyt wielkie :o))
        • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 13:53
          Ale kiedyś tam przy okazji... Bo ja zupełnie poważnie.
          • misae Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 13:55
            moze kiedys :o)))
            a tak na marginesie to podaj link do swoich zdjec na plfoto bo tam nie mozna
            wyszukiwac po autorze, bynajmniej ja nie znalazlam :o(
            • b_bb Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 13:57
              Można wyszukać po autorze. :) Obejrzałam. Nie jestem specjalistą, ale na moje
              laickie oko zdjęcia są piękne.
              • misae Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 13:59
                to jeszcze podaj jak mozna wyszukac po autorze, chyba slepa jestem :o(
                • b_bb Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:02
                  Może weszłaś na plfoto.pl, zamiast na www.plfoto.com/ ?
                  Po prawej stronie masz takie ładne okienko, gdzie wpisujesz autora. :) Pozdrawiam.
                  • misae Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:05
                    nie jestem na plfoto.com, ale wlazlam do galerii i tam juz nie bylo
                    wyszukiwarki,
                    • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:08
                      klikasz na ikonę plfoto w lewym górnym rogu i na stronie głównej masz
                      wyszukiwarkę

Bardzo dziękuję za uznanie :)) To dla mnie duzo znaczy.
                      • misae Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:11
                        juz znakazlam, dzieki :o))
                        te glowy lalek sa troche przerazajace :-O
                        Sama wywolujesz? Jakim aparatem robisz zdjecia?
                        • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:18
                          Wymiennie analogiem i cyfrówką. Zawsze Canonem.
                          Cyfrówka to zwykła małpa a analog to na szczęście lustrzanka. Nie stać mnie na
                          razie na lustrzankę cyfrową :( Ale moze i lepiej...
                          Do tego razem ze mna nad zdjęciami pracuje mój komputer ;)
                          No i nadal mi miło, że się podobają...
                          • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:25
                            hah, ciekawa rzecz: tez fotografuje canonami: eosem 500 i powershotem A80 :D.
                            i takoz komputer mi pomaga w obrobce [uwielbiam to].
                            • misae Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:29
                              A ja tylko Canon 30 :o)) Czasem skanuje i bawie sie w PS ale 90% jest
                              niezeskanowane :o( Mam tez kamere video Sony, ktora mozna robic zdjecia 1MP,
                              ale nie jestem zadowolona z jakosci, tzn na telewizorze wygladaja super a na
                              komputerze ziarno wychodzi :o(
                              • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:31
                                Mi w miarę przyzwoicie wychodzi... ale popracować nad jakością i tak trzeba...
                            • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:30
                              Eosa mam 300 a reszta się zgadza :)
          • b_bb Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 13:55
            Pomysł dobry, tylko dlaczego ja mam wszędzie tak daleko?
      • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 13:56
        ja reflektuje :). co prawda zaraz wyjezdzam na pare dni na mazury, ale jak tylko
        wroce tom zwarta i gotowa :).
      • smellsliketen Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:16
        I strój na spotkanie obowiązkowy typu szary polarek?
        • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:18
          Pożyczyć Ci tego Sartre'a???
          • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:27
            wiem! ja przyjde z publikacja [opasle tomiszcze formatu a4], na podstawie ktorej
            pisalam niedawno prace - 'petra great temple. volume I: brown university 1993 -
            1997' i przyblyszcze na maksa :D.
            • b_bb Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:36
              Daj sokój, lunalovelight! Jeszcze Cię wezmą za jakąś nudną intelektualistkę! Tu
              trzeba inaczej: maksimum różu, minimum materiału, błysk i blask. Spróbuj się
              upodobnić do jakiejś piosenkarki, najlepiej do Dody lub Mandaryny, może być też
              zagraniczna, ale to już wyższa szkoła jazdy. Dobrze, że to spotkanie nie jutro,
              może zdążę się zrobić na Beyonce.
              • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:41
                cholera, to musze rozowa okladke kupic! :D
                • b_bb Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:44
                  lunalovelight napisała:

> cholera, to musze rozowa okladke kupic! :D

Z takim różowym futerkowym puszkiem. Zrobisz furorę! Aż zaczynam żałować, że
                  sama tego nie wykorzystam. :P
                  • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:45
                    wezmiemy wszystkie nasze aparaty i zobaczysz reportaz :D.
              • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:45
                btw - amerykanka78 uaktywnila sie w watku 'poradzcie...', proponuje nie wdawac
                sie w dyskusje, bo tylko damy kobicie mozliwosc rzucenia paru bluzgow.
                • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:49
                  Zgłosiłam jej działalność na forum o moderacji - może ktoś zareaguje...
                  • lunalovelight Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 14:51
                    o, bardzo dobrze. o ile mi wiadomo, mozna jej zablokowac IP i bedzie po balu.
                    to chyba faktycznie osoba ze sporymi problemami, ale z tym to, jak ktoras z was
                    wspomniala, trzeba do lekarza, a nie szalec po forach.
                    • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: 212.160.106.* 27.08.04, 14:57
                      klasyczny podręcznikowy przypadek, albo jakiś znudzony gnojek...
                      • b_bb Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 15:06
                        Z tego, co wyczytałam z wielu jej postów,jest to dziewczyna z patologicznej
                        śląskiej rodziny, wyjechała do USA do męża, który pracuje po 12 godzin na dobę,
                        nocami, w dzień odsypia, nie ma siły i czasu dla niej. Ona nie zna języka, nie
                        ma pracy, nie ma co z sobą zrobić. Nawet nie próbuje. Teściowie jej nie
                        akceptują, czemu za bardzo się nie dziwię. Ma bardzo roszczeniowe podejście,
                        uważa, że należy jej się pomoc finansowa od teściów, nie otrzymuje jej w takiej
                        ilości, jakiej oczekuje, więc nienawidzi teściowej. Pisała też o depresji,
                        lękach i schizofrenni.
                        Bardzo ciekawa lektura, tyle, że to żywy człowiek i szkoda, że bliscy nie umieją
                        jej pomóc.
          • smellsliketen Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 15:09
            Chcesz mi pożyczyć? Super, że takie szczere osoby jeszcze po tym świecie chodzą,
            Nie, dzięki. Nie skorzystam. Gdybym się rozejrzała po pólkach u siebie to by
            się znalazł. Niestety ostatnio mało czytam, pochłonęło mnie coś innego, coś
            ważniejszego. Ale naprawdę ze wzruszenia literki mi się mylą, kiedy piszę.
            Poza tym samochodem jeżdżę, więc nikt by nie widział,ze czytam.
            No chyba, ze na dachu sobie przyczepie, ewentualnie w szybie wystawię przedniej
            zamiast paragonu w strefie ograniczonego postoju.
            • papryczka_ag Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 15:12
              A szkoda - myślę, że "Idiota w rodzinie" by Ci się spodobał...
              Swoją droga warto by czytać uważniej... zwłaszcza na temat szarego polarka...
              • smellsliketen Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 15:16
                Dzieweczko, może i by się przydał, a Tobie przydałoby się odczytywać innych z
                lekko przymrużonym okiem, polarek nie było złośliwie
                Byłam już na takim spotakniu Forumowym, z innego Forum. Było rewelacyjnie!!!
                Ale tam byli ludzie sznujący się nawzajem, dowcipni.
                • papryczka_ag Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 15:22
                  smellsliketen napisała:

> Dzieweczko, może i by się przydał, a Tobie przydałoby się odczytywać innych z
                  > lekko przymrużonym okiem, polarek nie było złośliwie

szczerze mówiąc zareagowałabym inaczej gdybys od pierwszego postu dzisiaj miała
                  w sobie mniej ironii. I chyba nie tylko ja to tak odbieram.

> Byłam już na takim spotakniu Forumowym, z innego Forum. Było rewelacyjnie!!!
                  > Ale tam byli ludzie sznujący się nawzajem, dowcipni.

Ja tu też widze duzo dowcipnych i szanujących sie nawzajem osób. I myślę, że
                  byłoby naprawdę fajnie.

>
                  • lunalovelight papryczka, masz maila :) n/t 27.08.04, 15:23

• papryczka_ag Re: papryczka, masz maila :) n/t 27.08.04, 15:25
                      A jakoś się zalogowałam odruchem, bo nigdy mi się nie chce... Ale postaram się
                      na przyszłość.
                      • lunalovelight Re: papryczka, masz maila :) n/t 27.08.04, 15:26
                        ale ja chcialam powiedziec, ze NAPISALAM do Ciebie maila :D.
                  • smellsliketen Re: A może spotkanie??? 27.08.04, 15:30
                    Ależ moja droga, to nie ironia,naprawdę!!! Szary polarek posiadam i cenie za
                    ciepło zimą.Okulary noszę.
                    Co do literatury to troszkę śmiesznie pouczać taką starą babę jak ja, która na
                    dodatek wykłada na UAM, i skończyła filologię polską. I troszkę w życiu
                    przeczytała, nie zawsze z przyjemnosci czasami z przymusu.
                    Co do zlotu, to dobry pomysł. Prześlę ci relację załączę link.:-)))
                    • Gość: papryczka Re: A może spotkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:16
                      Jeśli twierdzisz, że nie to ok. Wieku po nicku nie poznam - sądzić by po nim
                      mozna raczej, że to jakaś starsza nastolatka słuchająca Nirvany...
      • Gość: Richelieu* Re: A może spotkanie??? IP: 217.98.107.* 27.08.04, 18:09
        tylko po co?
        co takiego jest w realu czego nie ma tutaj
        • naels Re: rozne rzeczy sa 27.08.04, 18:53
          Wiele interesujacych rzeczy jest w realu, ktorych nie da sie zobaczyc na
          forum... Chociazby ten slynny biust Kochanicy albo te twoje fioletowe pasemka.
          No i mozna ewentualnie sprejem kogos potraktowac, co juz ktoras z potencjalnych
          uczestniczek zasugerowala :-) a tak na serio, tez nie chcialabym sie spotkac w
          realu i np. przekonac, ze Blinski to rezolutna emerytka z ulanska fantazja,
          Tralalumpek - pryszczaty nastolatek z nalogiem internetowym, Sonia to
          sfrustrowany pan z nadwaga przechodzacy kryzys wieku sredniego, a np. Papryczka
          to moja mlodsza siostra incognito... W ciebie, jako sumienna i oddana
          sprzataczke szaletow dorabiajaca do pensji akademickiej jakos najbardziej
          wierze ;-) Wszystkich w/w przepraszam serdecznie za niniejsze zlosliwosci,
          jednym tchem dodajac, ze wszelkie podobienstwa byly przypadkowe i nie
          zamierzone. W razie czego sluze adresem mojego prawnika.
          • misae Re: :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nt 27.08.04, 18:54
          • Gość: papryczka Re: rozne rzeczy sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:18
            Ja się obrażona nie poczułam :)) I propozycja dalej aktualna. Wiadomo, że jak
            wszystkie babska musimy sie pożreć czasem, ale chyba w gruncie rzeczy fajne z
            nas kobitki...
            • szafa.bojowa Re: rozne rzeczy sa 27.08.04, 19:25
              hmmm szczerze?? ja nie chcialabym sie spotkac- dlatego, ze wtedy to forum straciloby dla mnie ten specyficzny klimat. kazdego z was wyobrazam sobie inaczej. kazdy jest tu incognito, a gdybysmy sie spotkali juz by tego nie bylo :(

i tak was wszystkich (no prawie :)) darze szacunkiem i symaptia :))))))
              • Gość: papryczka Re: rozne rzeczy sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:27
                Coś w tym jest...
            • Gość: Richelieu* Re: rozne rzeczy sa IP: 217.98.107.* 27.08.04, 19:41
              na f edukacja dałam przyczynę dla której nie mogę być dobrym nauczuycielem.
              Jedną z nich jest pokój nauczycielski.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=14938650&a=15249727
              i to właśnie myślę o babskach, kobitkach, babeczkach, dupeczkach, cukierwczkach
              Jestem niezdrobiona dziewczyna, do kobiety jeszcze dużo mi brakuje. I wszelkie
              zgromadzenia wyłącznie kobiet (czyt. bab) lubmężczyzn (czyt. facetów) uważam za
              idiotyczne, bo nic tak nie rozstaraj umysłu jak pieprzenie o dupie maryni.
              Bliński jako rodzynek by się nie nadał, bo rodzynki w ogóle są złe. Już widzę
              te ślinotoki. Genialna konfiguracja to pół na pół, wtedy ani przegięcia w
              stronę babskiego (męskiego) gadania nie ma, ani zagrywek seksualno-
              jaktubyćpociągającym.

dlatego powtórze za tamtym
              kokkodak, kokkodak
              • eirenne Re: rozne rzeczy sa 28.08.04, 02:02
                W pełni podzielam Twoje zdanie:-)))
                • Gość: papryczka Re: rozne rzeczy sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:42
                  Och bez przesady... tutaj w końcu jest kilku chłopców. Może i młodzi, ale z
                  całą pewnościa mężczyźni :)
                  • szafa.bojowa Re: rozne rzeczy sa 28.08.04, 19:45
                    kilku??? a moze to blinski ma rozdwojenie jazni :))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: papryczka Re: rozne rzeczy sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:55
                      Powiedzmy, że mam parę swoich spostrzeżeń na ten temat :) Może nie mam racji,
                      ale kto to wie...
                      • Gość: Richelieu* Re: rozne rzeczy sa IP: 217.98.107.* 28.08.04, 20:40
                        z całą pewnością to mężczyzna zaczyna się po
                        dłuższej perspektywie, dłuższej i szerszej

zaś co do innych, bywał tu mój nieodżałowany wielbiciel, Anduu mu było na imię
                        lecz chyba poległ był gdzieś broniąc czci i honoru pani swojej
                        miss Kiecki Nadupniastej

inni chłopcy, nie mężczyźni, bywają tu ukradkiem i przypadkiem
                        • Gość: papryczka Re: rozne rzeczy sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:09
                          Przyznaję, że ta perspektywa miewa znaczenie...
                          A co do poległych wielbicieli - jak to jest, że to mężczyźni/chłopcy częściej
                          polegają na polu takiej bitwy niż kobiety?
      • Gość: Ida Re: A może spotkanie??? IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.08.04, 22:33
        Z chęcią.Zapraszam do Warszawy:))
        • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 29.08.04, 00:22
          zapraszam do Krakuffka
          • inezja21 Re: A może spotkanie??? 30.08.04, 13:58
            Ja także uwazam że do Krakowa najlepiej:) Tylko musimy poczekac na kochanice,
            az wroci. Bo u nas w Krakowie jest pare tanich hotelków-schronisk (tak zdaje
            sie 25 zl za dobe)... trzeba by bylo to tak techniznie dograc w szczegolach.
            Jak chcesz papryczka to napisz do mnie.
            • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 30.08.04, 16:40
              to może Krakuwek sam sie spotka? ;-)
              • inezja21 Re: A może spotkanie??? 30.08.04, 16:49
                Co, Misiu,chcesz się ze mna spotakać?
                • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 31.08.04, 15:28
                  łaj not ;-)
                  • inezja21 Re: A może spotkanie??? 31.08.04, 15:57
                    Na Placu Żydowskim???????:)
                    • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 31.08.04, 22:28
                      bedziesz sprzedawać czy kupować? :-D

• inezja21 Re: A może spotkanie??? 03.09.04, 13:40
                        Nie mam nic do sprzedania ani kupienia ale myslałam ze może ty masz!!!
                        • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 03.09.04, 16:10
                          kupić coś mogę ;-D
                          • inezja21 Re: A może spotkanie??? 03.09.04, 16:17
                            a ja nie za bardzo, nie mam teraz kasy.
                            • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 07.10.04, 20:37
                              inezja21 napisała:

> a ja nie za bardzo, nie mam teraz kasy.

ja też nie mam kasy, ale... kupić nie kupić potargować można :-)
                              • inezja21 Re: A może spotkanie??? 07.10.04, 21:00
                                jak serio chcesz,mozemy sie spotkac.W tej sprawie napisz na priva:)
                                • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 07.10.04, 21:02
                                  inezja21 napisała:

> jak serio chcesz,mozemy sie spotkac.W tej sprawie napisz na priva:)

hehe
                                  • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 07.10.04, 21:08
                                    miska_malcova napisała:

> inezja21 napisała:
                                    >
                                    > > jak serio chcesz,mozemy sie spotkac.W tej sprawie napisz na priva:)
                                    >
                                    > hehe
                                    napisałam
                                    • inezja21 Re: A może spotkanie??? 07.10.04, 21:30
                                      odebrane,odpisane...
                                      • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 18:38
                                        inezja21 napisała:

> odebrane,odpisane...

zagadane na gg :-)
      • tralalumpek nie odczuwam potrzeby/nt 31.08.04, 22:31

• fanka_grzeskow_czekoladowych A ja jestem tylko ciekawa... 08.10.04, 14:28
          ...jak Wy wyglądacie :P
          • tralalumpek Re: A ja jestem tylko ciekawa... 08.10.04, 14:55
            fanka_grzeskow_czekoladowych napisała:

> ...jak Wy wyglądacie :P

odpisalas na moj post i zwrocilas sie do mnie w liczbie mnogiej, zapewniam cie
            ze nie mam rozdwojonej jazni, wystepuje w liczbie pojedynczej jako unikat i
            jedyny egzemplarz na swiecie, jestem nie do podrobienia
            a krolewska wysokosc tez nie jestem wiec forma wy tez nie pasi
            • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: A ja jestem tylko ciekawa... 08.10.04, 18:37
              tralalumpek napisała:

> fanka_grzeskow_czekoladowych napisała:
              >
              > > ...jak Wy wyglądacie :P
              >
              >
              >
              > odpisalas na moj post i zwrocilas sie do mnie w liczbie mnogiej, zapewniam
              cie
              > ze nie mam rozdwojonej jazni, wystepuje w liczbie pojedynczej jako unikat i
              > jedyny egzemplarz na swiecie, jestem nie do podrobienia
              > a krolewska wysokosc tez nie jestem wiec forma wy tez nie pasi

Nie wiem, czy masz zły dzień (w sumie to mnie nawet nie obchodzi..), że szukam
              dziury w całym i czepiasz się szczegółów.
              Mam zwyczaj, iż zawsze czytam ostatni post i odruchowo daję ODPISZ (nawyk po
              innym forum). Chciałam zwrócić się do wszystkich, a nie tylko do Ciebie. CZY TO
              JEST RZECZYWIŚCIE TAKIE DENERWUJĄCE ?

Chyba przeceniasz swoją wartość w historii świata. Wyluzuj trochę...

Złość piękności szkodzi ROTFL.
              • tralalumpek Re: A ja jestem tylko ciekawa... 08.10.04, 23:22
                w zasadzie to ja powinnam sie tutaj zapytac gdzie ty sie dopatrzylas szukania
                dziury , to ja moge powiedziec wrzuc nas luz bo taki byl moj wpis i nie szukaj
                dziury tam gdzie jej nie ma
      • papryczka_ag Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 14:34
        Rozwiązałoby to wiele kłopotów - skończyłyby się w końcu argumenty idiotek "bo
        ty jesteś brzydka i dlatego tak mówisz"...
        • eirenne Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 14:42
          Ale idiotki pewnie by nie przyszły :-DDD
          • papryczka_ag Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 14:54
            Pewnie by nie trafiły...
            • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 18:40
              uprzedzam: jestem piękna, zgrabna i powabna :-))))))))
              • b_bb Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 18:42
                miska_malcova napisała:

> uprzedzam: jestem piękna, zgrabna i powabna :-))))))))

Nie kituj, miśka. ;))
                • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 19:08
                  serio! strzeżcie sie mnie, bo wpadniecie w kompleksy i depresję :-))))))
                  • b_bb Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 19:22
                    miska_malcova napisała:

> serio! strzeżcie sie mnie, bo wpadniecie w kompleksy i depresję :-))))))

E, tam, ja jestem taka piękna i powabna, że zbledniecie przy mnie wszystkie.
                    ;)))))))
                    • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 19:25
                      no to uważaj, bo wiesz, że jestesmy wredne, zazdrosne i zakompleksione? Mozemy
                      Ci oczy wydrapać :-)
                      • inezja21 Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 21:42
                        Ja serio zapraszam was do Krakówka...na Wawel się pójdzie,herbatkę w Jamie
                        Michalika albo w Loch Camelot wypije...
                        • miska_malcova Re: A może spotkanie??? 09.10.04, 11:09
                          ;) zgadajmy sie dziś wieczorkiem na gg
                          • inezja21 Re: A może spotkanie??? 09.10.04, 12:27
                            ok.powinnam być o 21 w domku...
                      • b_bb Re: A może spotkanie??? 08.10.04, 21:49
                        miska_malcova napisała:

> no to uważaj, bo wiesz, że jestesmy wredne, zazdrosne i zakompleksione? Mozemy
                        > Ci oczy wydrapać :-)

Wiem, wiem, ale się nie boję, bom z tej samej gliny ulepiona. ;))
      • vendea Re: A może spotkanie??? 09.10.04, 11:27
        tez jestem za, tylko jednak glosuje za warszawa! milo byloby was zobaczyc, w
        koncu moda to glownie kwestia ogladania, nie opisywania :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka