Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Carry - co sądzicie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:41
    Co sądzicie o ciuchach oferowanych przez firmę carry?
    Obserwuj wątek
      • Gość: rosa Re: Carry - co sądzicie? IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.08.04, 09:35
        mam sliczna spodnice (niestety dosc szybko sie przetarla, ale jest sliczna;),
        kupilam sobie bluzke na ramiaczkach w pieknym kolorze, moj mezczyzna ma
        koszule - bez zastrzezen... ale jak dla mnie to trzeba troche poszukac zeby
        znalezc cos interesujacego... no i ustawienie fatalaszkow po kolorach jest
        bardzo fajnym pomyslem...
      • Gość: spray Re: Carry - co sądzicie? IP: *.vline.pl 29.08.04, 12:07
        NIE LUBIĘ. Nic fajnego nie mogę tam dla siebie znaleźć. Już od dawna omijam ten
        sklep z daleka
        • miska_malcova Re: Carry - co sądzicie? 29.08.04, 12:44
          lubię...
      • Gość: papryczka Re: Carry - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 12:53
        Można wyszperać coś fajnego. I ten pomysł z rozstawieniem po kolorach jest
        niezły.
        • maira Re: Carry - co sądzicie? 29.08.04, 15:55
          ja lubię carry,bardzo dużo fajnych koszulek kupiłam tam mężowi,dla siebie jak
          dłużej poszperam to też zawsze coś znajdę
      • Gość: olciuga te ciuchy sa jak worki IP: *.rene.com.pl 29.08.04, 16:01
        Wszystko wygląda jak worki na kartofle. Raz znalazłam tam niezłą koszulkę
        kupiłam ją niestety po dwóch praniach wyglądała jak szmata.
      • andzia13 Re: Carry - co sądzicie? 29.08.04, 18:27
        Nie lubię ciuchów "Made in China".
        • Gość: fiolka Re: Carry - co sądzicie? IP: *.feedback.pl / *.waw.cdp.pl 06.09.04, 19:56
          Jak dla Ciebie carry to "made in china" to dla mnie jesteś "made in wieś",
          oczywiście bez urazy, ale pisanie czegoś takiego o normalnej firmie jest
          totalnym idiotyzmem !! Aha, żeby nie bylo, że ja za carry jestem. Osobiście
          lubie różne sklepy, ale w swojej wypowiedzi nigdy nie użyłaby takie określenia
          jak ty. Wybacz, ale musiałam tak napisać.
          • eirenne Re: Carry - co sądzicie? 06.09.04, 21:58
            Ale ciuchy Carry faktycznie są szyte w Chinach:-)))
        • Gość: miki Re: Carry - co sądzicie? IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 21:44
          jesteś pewnie wrednym bachorem, który naciąga starych na Nike, Adidas i inne
          tego typu wiochy
      • moboj Re: Carry - co sądzicie? 30.08.04, 21:24
        ja i mój facet mamy sporo rzeczy z tego sklepu i jesteśmy bardzo zadowoleni z
        jakości - nic się nie rozciągnęło, nie przetarło, nie wyblakło. bardzo lubię
        sklepy Carry za stonowane kolory - nie każdy ma ochotę wyglądać jak jajecznica
        ze szczypiorkiem rodem z Orsay lub Pimkie.
      • Gość: Aga Re: Carry - co sądzicie? IP: 81.15.254.* 30.08.04, 21:48
        Bardzo lubię. Ciuchy są ladne, wygodne, dobrze zrobione (wcale się szybko nie
        niszczą), są takie "ekologiczne"w kolorycie. To mój styl.
        • Gość: asia Re: Carry - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:45
          W Wola Parku jest wielka wyprzedaz w Carry z powodu likwidacji sklepu
          • Gość: mądrala... Re: Carry - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:28
            powiem jedno... to nie jest likwidacja sklepu... tylko likwidacja starej
            kolekcji... i ludzie się na to nabierają. Pod napisem "likwidacja" jest
            napis "starej kolekcji" czy coś w tym guście... ja osobiście nie lubię ciuchów
            z tego sklepu... bo są biedne i brzydkie. wolę sklepy takie jak reserved, house
            i diverse...
      • Gość: Motylekk Re: Carry - co sądzicie? IP: *.hybryda.net / *.hybryda.net 04.09.04, 13:35
        Uważam, że Carry oferuje bardzo fajne ciuchy na wiele okazji (ten styl mi sie
        podoba), zaleta tego sklepu jest mozliwosc kupienia czegos w troche wiekrzym
        rozmiarze niż 40...Pozdrawiam wszysktich i zapraszam do Carry w centrum
        handlowym w dzi- tam tez jest dosc sporo obnizek
        • inezja21 Re: Carry - co sądzicie? 05.09.04, 17:55
          Ja nigdy jeszcze nic sobie tam nie kupiłam, zdaje się ze to nie w moim stylu:)
          • Gość: (....) no tak twój styl to Nike, Fila, Reebok i IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 21:47
            wyciąganie od starych siana ta te ciuchy
            • Gość: em Carry IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 22:48
              Lubię, nie wszystko, ale od czasu do czasu coś tam znajde, lubie ten styl, nie
              dla lalek Barbie.
              A Adidasy i Nike to w większości też Made in China, każda firma szuka taniej
              siły roboczej i uznany sprzęt elektroniczny, podzespoły też "made in China"
              Co to ma za znaczenie, nawet Rolls Royce nie jest juz angielski, a proszek Omo
              Unilever produkują m.in. dla Polski w Rumunii.
              Ubieramy się dla wygody, estetyki i przyjemności, a nie dla tego co na metce -
              no nie wszyscy, to się nazywa snobizm.
      • tralalumpek nic, nie znam/nt 06.09.04, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka