Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:41 Co sądzicie o ciuchach oferowanych przez firmę carry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rosa Re: Carry - co sądzicie? IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.08.04, 09:35 mam sliczna spodnice (niestety dosc szybko sie przetarla, ale jest sliczna;), kupilam sobie bluzke na ramiaczkach w pieknym kolorze, moj mezczyzna ma koszule - bez zastrzezen... ale jak dla mnie to trzeba troche poszukac zeby znalezc cos interesujacego... no i ustawienie fatalaszkow po kolorach jest bardzo fajnym pomyslem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Carry - co sądzicie? IP: *.vline.pl 29.08.04, 12:07 NIE LUBIĘ. Nic fajnego nie mogę tam dla siebie znaleźć. Już od dawna omijam ten sklep z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Carry - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 12:53 Można wyszperać coś fajnego. I ten pomysł z rozstawieniem po kolorach jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Carry - co sądzicie? 29.08.04, 15:55 ja lubię carry,bardzo dużo fajnych koszulek kupiłam tam mężowi,dla siebie jak dłużej poszperam to też zawsze coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olciuga te ciuchy sa jak worki IP: *.rene.com.pl 29.08.04, 16:01 Wszystko wygląda jak worki na kartofle. Raz znalazłam tam niezłą koszulkę kupiłam ją niestety po dwóch praniach wyglądała jak szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: Carry - co sądzicie? 29.08.04, 18:27 Nie lubię ciuchów "Made in China". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Carry - co sądzicie? IP: *.feedback.pl / *.waw.cdp.pl 06.09.04, 19:56 Jak dla Ciebie carry to "made in china" to dla mnie jesteś "made in wieś", oczywiście bez urazy, ale pisanie czegoś takiego o normalnej firmie jest totalnym idiotyzmem !! Aha, żeby nie bylo, że ja za carry jestem. Osobiście lubie różne sklepy, ale w swojej wypowiedzi nigdy nie użyłaby takie określenia jak ty. Wybacz, ale musiałam tak napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Carry - co sądzicie? 06.09.04, 21:58 Ale ciuchy Carry faktycznie są szyte w Chinach:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Carry - co sądzicie? IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 21:44 jesteś pewnie wrednym bachorem, który naciąga starych na Nike, Adidas i inne tego typu wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Carry - co sądzicie? 30.08.04, 21:24 ja i mój facet mamy sporo rzeczy z tego sklepu i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości - nic się nie rozciągnęło, nie przetarło, nie wyblakło. bardzo lubię sklepy Carry za stonowane kolory - nie każdy ma ochotę wyglądać jak jajecznica ze szczypiorkiem rodem z Orsay lub Pimkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Carry - co sądzicie? IP: 81.15.254.* 30.08.04, 21:48 Bardzo lubię. Ciuchy są ladne, wygodne, dobrze zrobione (wcale się szybko nie niszczą), są takie "ekologiczne"w kolorycie. To mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Carry - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:45 W Wola Parku jest wielka wyprzedaz w Carry z powodu likwidacji sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala... Re: Carry - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:28 powiem jedno... to nie jest likwidacja sklepu... tylko likwidacja starej kolekcji... i ludzie się na to nabierają. Pod napisem "likwidacja" jest napis "starej kolekcji" czy coś w tym guście... ja osobiście nie lubię ciuchów z tego sklepu... bo są biedne i brzydkie. wolę sklepy takie jak reserved, house i diverse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylekk Re: Carry - co sądzicie? IP: *.hybryda.net / *.hybryda.net 04.09.04, 13:35 Uważam, że Carry oferuje bardzo fajne ciuchy na wiele okazji (ten styl mi sie podoba), zaleta tego sklepu jest mozliwosc kupienia czegos w troche wiekrzym rozmiarze niż 40...Pozdrawiam wszysktich i zapraszam do Carry w centrum handlowym w dzi- tam tez jest dosc sporo obnizek Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Carry - co sądzicie? 05.09.04, 17:55 Ja nigdy jeszcze nic sobie tam nie kupiłam, zdaje się ze to nie w moim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (....) no tak twój styl to Nike, Fila, Reebok i IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 21:47 wyciąganie od starych siana ta te ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Carry IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 22:48 Lubię, nie wszystko, ale od czasu do czasu coś tam znajde, lubie ten styl, nie dla lalek Barbie. A Adidasy i Nike to w większości też Made in China, każda firma szuka taniej siły roboczej i uznany sprzęt elektroniczny, podzespoły też "made in China" Co to ma za znaczenie, nawet Rolls Royce nie jest juz angielski, a proszek Omo Unilever produkują m.in. dla Polski w Rumunii. Ubieramy się dla wygody, estetyki i przyjemności, a nie dla tego co na metce - no nie wszyscy, to się nazywa snobizm. Odpowiedz Link Zgłoś