Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Futrzane botki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 00:06
    A tak apropos butów Ugg...w podanym wcześniej linku:
    www.uggaustralia.com/Index.asp u góry widoczne są różowe botki z
    futerka, czy ktoś widział podobne w Poznaniu? Wiem, że już rok temu były
    modne
    wtedy też oferowane były przez firmę Rocky niestety nie ma ona swego sklepu w
    Poznaniu:(. Proszę Was o pomoc.
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: Futrzane botki 05.09.04, 00:28
        w końcu julia czy patrycja?
        • Gość: Patrycja Re: Futrzane botki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:00
          Jasne, że Patrycja. Interesował mnie post, który założyła Julia gdyż dokładnie
          tych butków poszukuje w związku z tym, że jako post mógłby być pominięty
          założyłam identyczny wątek. Mam nadzieję, że Julia nie będzie miała mi tego za
          złe:)
          • Gość: Julia Re: Futrzane botki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:45
            Spoko Patrycja:). Przynajmniej się dowiedziałam, że dostanę je w CCC. Jupi!
            Jadę tam już jutro rano, bo nie mogę się doczekać!
      • Gość: Jutka Ja wiem !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:14
        zajrzyj do nowej kolekcji CCC, ja widzialam wczoraj. Sa rozowe, niebieskie,
        bezowe, brazowe i czarne. Sa sliczne, naprawde polecam!!!
      • Gość: Patrycja Re: do Jutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:02
        A wiesz może, jaka była ich cena?:)
        • Gość: Jutka Do Patrycji :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 18:09
          Oczywiscie.. 80zł :)) taniutkie i sliczne
          • Gość: Patrycja Re: Do Jutki:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 18:18
            heheh jak zwykle cena wręcz śmieszna...warto je kupić choćby na jeden raz.
            Niewiem, czy do szkoły wyjdę, bo nauczyciele często zaściankowi i mało
            zorientowani w trendach;), ale NAPEWNO je kupię. Też od jutra pędze do sklepu
            skoro świt, bo jeszcze mi je wykupią;). Mam nadzieję, że będzie na moją mega
            stopę (rozmiar 40).
            Jutko dziękuję Ci BARDZO BARDZO MOCNO niewiem, czy bez Ciebie bym je odnalazła,
            bo generalnie CCC nieznoszę i omijam wielkim łukiem. Jeszcze raz wielkie dzięki
            Jutko bardzo mi pomogłaś:)
            • Gość: Jutka Do Patrycji:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:03
              heh jestem nowa na tym forum wiec bardzo bardzo milo mi za twoje cieple slowa.
              mam nadzieje ze buciki beda rownie cieple i przedewszystkim Ci sie spodobaja bo
              jak nie to sie zaszczele:P a co do rozmiaru sie nie przejmuj...sa 40 choc maja
              tam dziwna rozmiarowke bo ja mam 38/39 a pasuja mi 37 !!! <wow>
              pozdrawiam Cie, 3maj sie cieplusio:***
              • Gość: Patrycja Re: Do Jutki:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:18
                Jutko pozdrawiam Cię także:)) Jeszcze raz wielkie dzięki:*
      • Gość: Patrycja Re: Tragedia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:56
        Jutko w CCC w Poznaniu ich nie ma!!!
        • Gość: Jutka ponownie :P Tragedia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:13
          Kiedy ogladalam je w sob byli swiezo po dostawie, mozliwe ze do poznania
          jeszcze nie dojechaly... trzymam kciuki a Ty zajrzyj tam za kilka dni...
          Pozdrawiam:**
          • Gość: Patrycja Re: Tragedia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:19
            Jutko dziwi mnie trochę, bo jednak w sklepach pojawia się dopiero jesienna
            kolekcja, a one z pewnośćią na buty jesienne nie wyglądają;( W Twoim mieście
            jest już zimowa? Niewiesz, jak mi jest przykro;(, one są wg mnie przepiękne...
            • Gość: Jutka Odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:48
              Patrycjo mnie to rowniez dziwi ale z tego co slyszalam to juz teraz np w
              holandii gdzie jest jeszcze cieplusio sa to buty ktore sprzedaja w co 2
              sklepie!! w zabrzu one naprawde sa, mierzylam osobiscie, i to prawda ze sa
              sliczniusie!!! czasem mam jednak wrazenie ze moze mowimy o roznych butkach wiec
              dla jasnosci potwierdz prosze czy to takie:
              www.uggaustralia.com/Apparel_Detail.asp?dept_id=3&sku=5835&col=2#top tak
              jak juz pisalam w kolekcji CCC sa roz, nieb, bezowe, brazowe i czarne.
              Mam nadzieje ze wkrotce zagoszcza rowniez u Ciebie, 3maj sie i czekaj
              cierpliwie JUTKA!!!
              • Gość: Patrycja Re: Odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:14
                Jutko mam wrażenie, że zwyczajnie robisz ze mnie żarty. Gdzieś Ty widziała te
                ocieplane kalosze na linku który dałam na początku? Dokładnie opisałam
                lokalizację poszukiwanych przeze mnie butów, dodatkowo napisałam, że są różowe,
                a Ty ze mnie mimo to chcesz zrobić idiotkę...i po co to robisz? Przecież i tak
                wyszło by najaw, że oszukujesz...specjalnie teraz odwracasz kota ogonem i
                wykręcasz się podając inny link do jakiś 300 lat temu modnych kaloszy...hyhyhy
                żałosne
                • truskawkowe-studio Re: Odpowiedz 11.09.04, 21:13
                  ej ale naprawde w zabrzu sa. tylko ze nie takie z linka, ale takie z futerkiem
                  na wierzchu. sa w M1 - deichmann i ccc, oraz w Platanie. jaka cena nie wiem,
                  ale bylam wczoraj w obu centrach kupic spodnie i lalismy z chlopakiem z tych
                  butkow. sa na bank, Jutka ma racje. sa rozowe, blekitne, czarne. powaga.
                  • b_bb Re: Odpowiedz 11.09.04, 21:32
                    Potwierdzam, że w CCC są buty wzorowane na kozaczkach Ugg. Widziałam dziś.
                • Gość: JUTKA DO PATRYCJI po raz ostatni!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 10:52
                  POSLUCHAJ!!! jestem tutaj nowa...
                  nie mam w tym zadnego interesu aby cie oklamac!!!! staralam sie pomoc, pisalam
                  co widzialam, za ile widzialam... jak widzisz ktos jeszcze potwierdzil ze moja
                  slowa sa prawda... przykro mi ze tak mnie potraktowalas i ze takie sa moje
                  poczatki na tym forum.. mam jednak nadzieje ze spotkam tu osoby ktore beda mi
                  wierzyc bo nie mam powodu aby kogokolwiek tutaj oklamac..!!!!
                  • Gość: Patrycja Re: DO PATRYCJI po raz ostatni!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 11:05
                    Czy Ty w ogóle rozumiesz o czym ja mówię, a może i Ciebie dotyczy problem
                    czytania? Po raz ostatni pytam Cię, czy na linku, który dałam na początku
                    widziałaś u góry te różowe kalosze? Ja nie.
                    • b_bb Re: DO PATRYCJI po raz ostatni!!!!!!!!!!!! 12.09.04, 12:35
                      Gość portalu: Patrycja napisał(a):

> Czy Ty w ogóle rozumiesz o czym ja mówię, a może i Ciebie dotyczy problem
                      > czytania? Po raz ostatni pytam Cię, czy na linku, który dałam na początku
                      > widziałaś u góry te różowe kalosze? Ja nie.

Wiesz, Patrycjo, taki styl prowadzenia rozmowy zniechęca do jakiejkolwiek pomocy
                      Tobie. Dziewczyna podała Ci odpowiedź, a Ty ją w podziękowaniu zbluzgałaś.
                      Jeśli szukasz butów IDENTYCZNYCH, kup sobie oryginalne Ugg. I zmień ton.
                      • Gość: Patrycja Re: DO PATRYCJI po raz ostatni!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:29
                        Nie tylko nie słyszysz mojego tonu, ale i prawdopodobnie nie rozumiesz o co mi
                        w ogóle chodzi. Niewiem, gdzie Jutka widziała na podanym przeze mnie linku buty
                        o których teraz zaczęła pisać. Dokładnie podałam ich lokalizacje na stronie, a
                        także kolor więc niewiem skąd ten problem.
                        • Gość: papryczka Re: DO PATRYCJI po raz ostatni!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:41
                          Były tam wcześniej inne buty.
                          I zmień sposób wyrażania się.
                        • miska_malcova Re: DO PATRYCJI po raz ostatni!!!!!!!!!!!! 12.09.04, 13:48
                          ...i wypij meliskę na uspokojenie
                          • Gość: JUTKA heh... NO COMMENTS!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:21
                            dziewczyno!!! zatem zrozum ze strona ktora podalas zmienila sie i teraz
                            pokazane sa na niej inne buciki. a to moja wina nie jest, nic zreszta nie jest.
                            Jestes zupelnie niekulturalna, naucz sie najpierw porozumienia z innymi na
                            forum a potem oskarzaj o klamstwo i inne...POZDRAWIAM !!!
      • avarja Re: Futrzane botki 11.09.04, 21:43
        Hihi... Jakie śmieszniutkie :)
      • Gość: Patrycja Re: Futrzane botki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:41
        Jak dla mnie na podanej przeze mnie stronie są cały czas te same buty, więc
        proszę Cię nie wymyślaj... dlaczego no comment skoro komentujesz?
        • Gość: Patrycja Re: Futrzane botki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:42
          no comments przeproszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka