szuwarka83 05.02.15, 23:47 Hej, szukam sklepu, outletu, komisu - w którym będę mogła kupić markowe ubrania, najlepiej od projektantów. Nie stać mnie na rzeczy z najnowszych kolekcji, a chciałabym mieć coś lepszego w szafie.Ktoś, coś ciekawego zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Miasto jakieś czy wszystko jedno gdzie? 06.02.15, 21:21 Default City? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Musi być online? 06.02.15, 23:39 Bo online to są sklepy internetowe skupiające wielu projektantów, ale są to raczej projektanci polscy, i szyją jak jeden mąż wszystko z dresówki. Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarka83 Re: Musi być online? 07.02.15, 02:12 Nie wyraziłam się może precyzyjnie :-) chodziło mi o ubrania czy buty Takich projektantów jak Prada np. Szukam miejsca gdzie można kupić lepsze lepsze, markowe ubrania- moze byc outlet czy komis. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Musi być online? 07.02.15, 15:54 szuwarka83 napisał(a): > Nie wyraziłam się może precyzyjnie :-) chodziło mi o ubrania czy buty Takich pr > ojektantów jak Prada np. Szukam miejsca gdzie można kupić lepsze lepsze, markow > e ubrania- moze byc outlet czy komis. Właśnie kończą się wyprzedaże w Paryżu, ale ciągle jeszcze można coś ciekawego znaleźć. Polecam. Również Madryt jest świetny na zakupy ciuchowe w dużej przecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Musi być online? 07.02.15, 18:47 szuwarka83 napisał(a): > Nie wyraziłam się może precyzyjnie :-) chodziło mi o ubrania czy buty Takich dlaczego "takich" piszesz wielką literą? pr > ojektantów jak Prada np. Szukam miejsca gdzie można kupić lepsze lepsze, markow > e ubrania- moze byc outlet czy komis. Yoox.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka53 Re: Musi być online? 12.02.15, 12:53 online jest np. showroom i mostrami, ale tam ceny są wysokie (obie platformy oferują ubrania polskich projektantów), więc ew. warto poczekać na wyprzedaże albo promocje w stylu noc zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Musi być online? 12.02.15, 17:37 nastka53 napisał(a): > online jest np. showroom i mostrami no i tam są wyżwym dresy (nie mam na myśli osób, tylko ubrania) Odpowiedz Link Zgłoś
kami.457 Re: Musi być online? 14.02.15, 21:50 Mostrami chyba nie prowadzi raczej własnego outletu. Takie marki jak prada raczej nie sprzedają tak swoich ubrań. Jeśli już coś sie trafi w jakimś outlet to moze być podróbka. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Musi być online? 14.02.15, 23:07 szuwarka83 napisał(a): > Pisałam z telefonu stad pomylka. > znalazlam sklep - komis polski Store Story. Znacie? Nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
glamour545 Re: Musi być online? 20.07.15, 14:52 Jak nie znacie, jak znacie, ja znam. Storestory.pl to bajerancki sklep, można trafić prawdziwe perełki w okazyjnych cenach. Ja na przykład znalazłam fantastyczną kopertówkę od Gucciego za 400 złotych, a wygląda jak nówka sztuka:) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ubrania projektantów on-line? 20.02.15, 22:02 Ekonomicznie, prawda? Najbardziej oszczędnie (nie żadne wygłupy w stylu "ekonomicznie") jest nie nabywać reklamowanych przez spamerów produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
mim_maior Re: Ubrania projektantów on-line? 26.02.15, 08:37 Rzeczywiście, z bardzo wysokiej jakości dzianin... Cienka wiskoza (sukienki) i akryl z poliamidem (swetry). Wysokie w tym sklepie są tylko ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
bakoma1 Re: Ubrania projektantów on-line? 28.02.15, 10:42 jak cie nie stac to po prostu nie kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
mim_maior Re: Ubrania projektantów on-line? 28.02.15, 18:33 Szczerze przyznam, że nie stać mnie na kupowanie byle czego. Odpowiedz Link Zgłoś