Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ubrania projektantów on-line?

05.02.15, 23:47
    Hej,
    szukam sklepu, outletu, komisu - w którym będę mogła kupić markowe ubrania, najlepiej od projektantów.
    Nie stać mnie na rzeczy z najnowszych kolekcji, a chciałabym mieć coś lepszego w szafie.Ktoś, coś ciekawego zna?
    Obserwuj wątek
      • taki-sobie-nick Miasto jakieś czy wszystko jedno gdzie? 06.02.15, 21:21
        Default City?
      • taki-sobie-nick Musi być online? 06.02.15, 23:39
        Bo online to są sklepy internetowe skupiające wielu projektantów, ale są to raczej projektanci polscy, i szyją jak jeden mąż wszystko z dresówki.
        • szuwarka83 Re: Musi być online? 07.02.15, 02:12
          Nie wyraziłam się może precyzyjnie :-) chodziło mi o ubrania czy buty Takich projektantów jak Prada np. Szukam miejsca gdzie można kupić lepsze lepsze, markowe ubrania- moze byc outlet czy komis.
          • aqua48 Re: Musi być online? 07.02.15, 15:54
            szuwarka83 napisał(a):

> Nie wyraziłam się może precyzyjnie :-) chodziło mi o ubrania czy buty Takich pr
            > ojektantów jak Prada np. Szukam miejsca gdzie można kupić lepsze lepsze, markow
            > e ubrania- moze byc outlet czy komis.

Właśnie kończą się wyprzedaże w Paryżu, ale ciągle jeszcze można coś ciekawego znaleźć. Polecam. Również Madryt jest świetny na zakupy ciuchowe w dużej przecenie.
          • taki-sobie-nick Re: Musi być online? 07.02.15, 18:47
            szuwarka83 napisał(a):

> Nie wyraziłam się może precyzyjnie :-) chodziło mi o ubrania czy buty Takich

dlaczego "takich" piszesz wielką literą?

pr
            > ojektantów jak Prada np. Szukam miejsca gdzie można kupić lepsze lepsze, markow
            > e ubrania- moze byc outlet czy komis.

Yoox.pl.
        • nastka53 Re: Musi być online? 12.02.15, 12:53
          online jest np. showroom i mostrami, ale tam ceny są wysokie (obie platformy oferują ubrania polskich projektantów), więc ew. warto poczekać na wyprzedaże albo promocje w stylu noc zakupów
          • taki-sobie-nick Re: Musi być online? 12.02.15, 17:37
            nastka53 napisał(a):

> online jest np. showroom i mostrami

no i tam są wyżwym dresy (nie mam na myśli osób, tylko ubrania)
            • kami.457 Re: Musi być online? 14.02.15, 21:50
              Mostrami chyba nie prowadzi raczej własnego outletu. Takie marki jak prada raczej nie sprzedają tak swoich ubrań. Jeśli już coś sie trafi w jakimś outlet to moze być podróbka.
      • taki-sobie-nick Re: Musi być online? 14.02.15, 23:07
        szuwarka83 napisał(a):

> Pisałam z telefonu stad pomylka.
        > znalazlam sklep - komis polski Store Story. Znacie?

Nie znacie.
        • glamour545 Re: Musi być online? 20.07.15, 14:52
          Jak nie znacie, jak znacie, ja znam. Storestory.pl to bajerancki sklep, można trafić prawdziwe perełki w okazyjnych cenach. Ja na przykład znalazłam fantastyczną kopertówkę od Gucciego za 400 złotych, a wygląda jak nówka sztuka:)
      • taki-sobie-nick Re: Ubrania projektantów on-line? 20.02.15, 22:02
        Ekonomicznie, prawda?

Najbardziej oszczędnie (nie żadne wygłupy w stylu "ekonomicznie") jest nie nabywać reklamowanych przez spamerów produktów.
      • mim_maior Re: Ubrania projektantów on-line? 26.02.15, 08:37
        Rzeczywiście, z bardzo wysokiej jakości dzianin... Cienka wiskoza (sukienki) i akryl z poliamidem (swetry). Wysokie w tym sklepie są tylko ceny.
      • bakoma1 Re: Ubrania projektantów on-line? 28.02.15, 10:42
        jak cie nie stac to po prostu nie kupuj
        • mim_maior Re: Ubrania projektantów on-line? 28.02.15, 18:33
          Szczerze przyznam, że nie stać mnie na kupowanie byle czego.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka