Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kobiece Stopy.

02.10.04, 21:56
    Tekst, który piszę nie wprowadza nic nowego, już gdzieś podobny widziałem, ale chciałbym powiedzieć, że dużo mężczyzn zwraca uwagę
    na stopy u kobiet. W większości przypadków panie pewnie tego nie zauważają, ponieważ zainteresowanie stopami występuje raczej u
    mężczyzn. Czy nie piękne są zadbane stópki z wygładzoną podeszwą, zadbanymi pomalowanymi paznokciami? W seksownych sandałkach, czy
    szpilkach, czy nawet całkowicie nagie, na pewno przykują wzrok nejednego faceta.
    Obserwuj wątek
      • Gość: LOL Re: Kobiece Stopy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:59
        tutaj na forum taka jedna ma problem, bo ma krótkie palce u stóp :) czy to ją
        dyskwalifikuje w oczach mężczyzn? :D
        • bart13p Re: Kobiece Stopy. 02.10.04, 22:10
          Broń Boże! Pod żadnym pozorem. Powiem tak: każdy mężczyzna ma swój faworyzowany typ urody kobiecych stóp. Tyle ile mężczyzn - tyle wersji. Nie ma się czym martwić.
          • kochanica.francuza Re: Kobiece Stopy. 02.10.04, 22:22
            moje stópki,moja sprawa

stópki mam rozmiaru 41,paznokcie przycinam owszem ale malować ich niczym nie
            będę,a co do sandałków,to katowałam się cały wyjazd,bo tuż przed nim kupiłam
            nowe sandałki scholla nieseksowne (model valencia,jak kogoś interesuje),bo
            uparłam się,że sandałki posiadane są zbyt seksowne i dlatego będę się w nich
            czuła okropnie,wystawiona na spojrzenia obcych facetów

ale ranki od nowych butów już się zagoiły:-)
      • tralalumpek zgadzam sie bart/nt 02.10.04, 23:00

• sitc Re: Kobiece Stopy. 03.10.04, 00:31
        A ja mam kompleks moich stóp. Uważam że są okropne.
      • zettrzy Re: Kobiece Stopy. 03.10.04, 01:40
        bart13p napisała:

dużo mężczyzn zwraca uwagę
        > na stopy u kobiet

zdarza sie przeczytac notatke w prasie o "ataku" na stopy klientki w sklepie
        obuwniczym; jakis zboczus rzuca sie na piekne stopy i zaczyna je calowac, no
        wiec dziewczyna musi podniesc wrzask, trzeba wolac policje, aresztowac zboczka,
        wdrazac process prawny ....
        a niektorzy skarza sie na jakies niewinne, slowne seksistowskie zaczepki ...
      • enixx Re: Kobiece Stopy. 03.10.04, 18:27
        Moze lepiej bylo to napisac latem? Bo w pazdzierniku sandalki raczej odpadaja
        :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka