Gość: j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:18 Czy w Waszych miastach tez nadeszła moda na podwijanie nogawek dzinsowych spodni, tak mniej więcej do połowy łydki..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Podwiniete nogawki dzinsów 09.10.04, 17:23 Takie chałupnicze rybaczki? Koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmmm Re: Podwiniete nogawki dzinsów IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.04, 17:26 o jest jest.......... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Podwiniete nogawki dzinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:43 Zwykłe dzinsy,podwinięte tak aby było widac dobrze cały but, tak do ok połowy łydki...Nie sa to oryginalne spodnie z wywinietymi nogawkami, ale podwiniete najzwyklejsze dzinsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: Podwiniete nogawki dzinsów IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.04, 18:33 ja rozumiem o co ci chodzi a napisalam tylko ze jest ta moda u nas i dodalam niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: Podwiniete nogawki dzinsów 09.10.04, 17:47 Gość portalu: j napisał(a): > Czy w Waszych miastach tez nadeszła moda na podwijanie nogawek dzinsowych > spodni, tak mniej więcej do połowy łydki..? Ja tak robie od zawsze, co to za moda nowa niby? Pierwsze słysze... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Podwiniete nogawki dzinsów 09.10.04, 19:18 oj ta "moda" to juz długo trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Podwiniete nogawki dzinsów 09.10.04, 19:29 coraz zimniej, wyciągają kobietki botki i kozaczki, podwijają spodenki bo bucik trzeba weksponować.... paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Podwiniete nogawki dzinsów 09.10.04, 19:32 zimno, trzeba by juz odwinąć te nogawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Podwiniete nogawki dzinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:32 oj tak, co druga chodzi w podwiniętych dzinsach, nie każdej to pasuje, ale cóż, myślę, że pozostają pod silną presją mody, totalny brak własnego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Podwiniete nogawki dzinsów 09.10.04, 20:15 w niujoriko nie i nie pamietam zeby kiedys bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Podwiniete nogawki dzinsów IP: *.zamosc.mm.pl 09.10.04, 23:12 Nie sądzę żeby można było to nazwać "modą" - po prostu, gdy ubiore się zbyt ciepło a słoneczko przygrzewa, to je sobie podwijam, chłodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: Podwiniete nogawki dzinsów 13.10.04, 17:52 No właśnie, mi też tak się często zdarza robić. Pozatym bardzo ładnie takie podwinięte dzinsy wyglądają z glanami, a z sandałkami, też niczego sobie. Podwijanie nogawek dzinsów jest czyms praktycznym, co było obecne w ubiorze od zawsze, w różnych stylach i nie zauważyłam, żeby ostatnimi czasy nagle urosło to do rangi jakiegoś trendu. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: Podwiniete nogawki dzinsów 10.10.04, 10:11 W swoim mieście takiego zjawiska nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Podwiniete nogawki dzinsów IP: 213.17.150.* 13.10.04, 19:13 W mieście nie zauważyłam. Zauważyłam natomiast w sklepach takie spodnie oryginalne podwinięte, nawet mi się podobają, niestety nie na moje krótkie nogi, więc sobie nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś