Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kozaki Dior

15.10.04, 11:19
    Jak wiadomo, na Allegro roi się od podróbek. Gość sprzedaje chamskie podróbki
    kozaków na szpilce Dior chwaląc się, że są z najnowszej kolekcji. Żeby nie
    było wątpliwości, że te buty są od Diora, z boku jest przez całą wysokość
    cholewki mamy oryginalne logo Dior (żeby cała wieś widziała). A najgorsze jest
    to, że na te buty ma klientki i sprzedaje je na Allegro w dość dużych
    ilościach. Czarna rozpacz.
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: kozaki Dior 15.10.04, 11:21
        krysia_laska napisała:

> Jak wiadomo, na Allegro roi się od podróbek. Gość sprzedaje chamskie podróbki
        > kozaków na szpilce Dior chwaląc się, że są z najnowszej kolekcji. Żeby nie
        > było wątpliwości, że te buty są od Diora, z boku jest przez całą wysokość
        > cholewki mamy oryginalne logo Dior (żeby cała wieś widziała). A najgorsze jest
        > to, że na te buty ma klientki i sprzedaje je na Allegro w dość dużych
        > ilościach. Czarna rozpacz.

a niech sobie sprzedaje, dopoki prawo podrobek nie sciga nic mu nie zrobisz a
        zawsze zanjda sie ludzie ktorzy maja potrzebe dowartosciowania sie poprzez logo
        • miska_malcova Re: kozaki Dior 15.10.04, 11:23
          prawo popytu i podaży, nic nie poradzisz
          • tralalumpek dokladnie/nt 15.10.04, 11:24

• krysia_laska Re: dokladnie/nt 15.10.04, 11:26
              ja nie chcę nic radzić, tylko sobie dumam nad głupotą dziewczyn, które te buty
              kupują
              • miska_malcova Re: dokladnie/nt 15.10.04, 11:29
                niestety zawsze sie takie znajdą, może im to nie przeszkadza? Może domyślają
                sie, że to podróba, ale z premedytacją je kupują? Mnóstwo jest takich osób
      • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 11:39
        Idę o zakład, że połowa święcie wierzy w ich oryginalność. A robienie "wiochy"
        wielkim logo projektanta jest w pewnych środowiskach zawsze na topie. Mam kilka
        super markowych ubrań i choćbym nie wiem jak się wykrzywiała całym ciałem, to
        logo nikt nie zauważy. Musiałabym wszystko nosić na lewą stronę... Tylko po co?
        Marka jest dla mnie, a nie dla innych. Marka gwarantuje mi jakość. Innym
        pseudomarka gwarantuje podziw u jednych a śmieszność dla drugich. Jak lubią -
        niech chodzą. Gdyby tak nie było, nie miałybyśmy czego rozważać i z czego sie
        wyśmiewać. A brak gustu i tanie tandeciarstwo zawsze będą przeze mnie
        wyśmiewane, czy jest to kulturalne, czy nie.
        • Gość: go Re: kozaki Dior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:41
          Idę o zakład, że połowa święcie wierzy w ich oryginalność. A robienie "wiochy"
          > wielkim logo projektanta jest w pewnych środowiskach zawsze na topie. Mam kilka
          >
          > super markowych ubrań i choćbym nie wiem jak się wykrzywiała całym ciałem, to
          > logo nikt nie zauważy. Musiałabym wszystko nosić na lewą stronę... Tylko po co?
          >
          > Marka jest dla mnie, a nie dla innych. Marka gwarantuje mi jakość. Innym
          > pseudomarka gwarantuje podziw u jednych a śmieszność dla drugich. Jak lubią -
          > niech chodzą. Gdyby tak nie było, nie miałybyśmy czego rozważać i z czego sie
          > wyśmiewać. A brak gustu i tanie tandeciarstwo zawsze będą przeze mnie
          > wyśmiewane, czy jest to kulturalne, czy nie.

zgadzam się ze wszystkim :)
          • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 11:44
            Dziekuję - podbudowałam się jako moralizator i prześmiewca forumowy :DD
            • tralalumpek Re: kozaki Dior 15.10.04, 11:45
              papryczka_ag napisała:

> Dziekuję - podbudowałam się jako moralizator i prześmiewca forumowy :DD

a dlaczego przesmiewca
              wypowiedzialas prawde oczywista!
              • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 11:57
                ech...znając życie i rzycie zaraz się dowiem, żem wredna małpa bo mi się
                podróbki nie podobają. Albo że nie mam prawa wypowiadać się na ten temat bo
                mogę jakąś wrażliwą duszę urazić i będzie taka płakać w klawiaturę...
                • tralalumpek Re: kozaki Dior 15.10.04, 12:00
                  papryczka_ag napisała:

> ech...znając życie i rzycie zaraz się dowiem, żem wredna małpa bo mi się
                  > podróbki nie podobają. Albo że nie mam prawa wypowiadać się na ten temat bo
                  > mogę jakąś wrażliwą duszę urazić i będzie taka płakać w klawiaturę...

i ty sie tym przejmiesz... :) ...juz sie zaczynam smiac
                  • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 12:16
                    o właśnie... klawiaturę zasmarkam, księdza na spowiedzi doprowadzę do rozpaczy,
                    przetrę włosiennicę od częstego użytkowania... nie opłaca się...
                • krysia_laska Re: kozaki Dior 15.10.04, 12:02
                  bardzo dobrze, że ci się podróbki nie podobają. Mnie też się nie podobają,
                  zwłaszcza jeśli epatują logo krzyczącym z każdej strony ciucha. W Krakowie jest
                  od roku na Długiej taki sklep z podróbkami w tym stylu - ostatnio widziałam tam
                  na wystawie białe spodnie, lekko poszeszane, całe zadrukowane różowym logiem
                  Dior oraz z paskiem z klamerką też z logo Dior. Ciuch w sam raz dla Dody (hi, hi).
                  • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 12:18
                    Ciekawe, że producenci i dystrybutorzy nie robią z tym nic. Ciekawe czy w
                    firmowym sklepie coś by mi powiedziano gdybym wpadła w chamskiej podróbie. Może
                    zrobię taki test???
                    Sklepy tego typu budzą we mnie niesmak i litość.
                  • Gość: Sonia 18 Re: kozaki Dior IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 13:27
                    laska-no wez przestan puszczac takie hasła że podróby w sam raz dla Dody akurat
                    ją stać żeby nosić oryginalne ciuchy od Diora, Versace,D&G,Vuittona i innych
                    projektantów co zresztą robi.Papatki
                    • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 13:37
                      Chyba żartujesz...
                    • miska_malcova Re: kozaki Dior 15.10.04, 13:38
                      kurczę, ale mi Sonia zaimponowałaś. Normalnie taka światowa jesteś...
                      Projektantów znasz, No kurde szacuneczek...

:-D
                    • b_bb Re: kozaki Dior 15.10.04, 13:38
                      Soniu, czy Ty masz jakiś czujnik ustawiony na hasło "Doda"?
                      Na każdym forum, gdy tylko ktoś podejmie temat Dody, jak spod ziemi wyrasta
                      Sonia ze swoimi tekstami brzmiącymi jak zegarynka. Dorobiła się rzeszy fanów nie
                      tylko u nas. ;)
                      • miska_malcova Re: kozaki Dior 15.10.04, 13:44
                        chyba można cos takiego zrobić :-)
                      • Gość: Sonia 18 Re: kozaki Dior IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 15:46
                        b_bb-nie mam nastawionego zadnego czujnika na hasło "Doda" za to mam nastawiony
                        czujnik na hasło "głupota" a ponieważ co tu wpadne to częsc z was popisuje sie
                        swoją głupotą to musze od czasu do czasu wcielic sie w role "bata na waszą
                        głupote" i powiedziec wam kilka słow prawdy.Chciałam ułozyc liste TOP 5 fajnych
                        i sympatycznych forumowiczek ale po długim namysle doszłam do wniosku że żadna
                        z was na to nie zasługuje,no chyba że blinski(którego serdecznie pozdrawiam bo
                        jak wynika z jego postów jest naprawde cool facetem) ale on jest facetem i to
                        straszne że na forum pełnym dziewczyn oprócz mnie jest tylko jeszcze jedna
                        inteligentna osoba z klasą i jest to facet,nie wstyd wam dziewczyny???Papatki
                        • ludzka_budowla Re: kozaki Dior 16.10.04, 15:51
                          > czujnik na hasło "głupota" a ponieważ co tu wpadne to częsc z was popisuje
                          sie
                          > swoją głupotą to musze od czasu do czasu wcielic sie w role "bata na waszą
                          > głupote" i powiedziec wam kilka słow prawdy.
                          dobrze ze masz jakis cel w zyciu
                • miska_malcova Re: kozaki Dior 15.10.04, 13:36
                  chciałam zauważyć, że niejaka papryczka uważa że tylko bydło nosi podróbki.
                  Ale nie przejmujta sie dziouchy. Ona jest wredną maupą, poza tym zazdrosna i
                  zakompleksiona :-D

/nie mogłam sie powstrzymać/
                  • papryczka_ag Re: kozaki Dior 15.10.04, 14:42
                    Zapomniałaś dodać, że zadufana w sobie i prostacka...
                    • miska_malcova Re: kozaki Dior 15.10.04, 14:56
                      O! O! że tak powiem z ust mi to wyjęłaś :-D
                • aniabe13 Re: kozaki Dior 15.10.04, 21:33
                  Niech płacze! Jak jej zamoknie to nie napisze "chciałabym sobie kupić ale nie
                  wiem czy modne".....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka